Mesačný synček spí len dve hodiny denne
Bože žienky pomoc malý nemá ani mesiac a spinka len raz dodňa a to len na 2 hodinky :( bola som u doktorky dala mi mu kvapky na bruško aj do ušiel sama nevie čo mu je. Už sa mi strašne ťažko pozerá ako sa trápi chce sa mu spinkat ale otvára očká stále aj keď ho uspávam :( už neviem čo mám robiť :(
@fidka79
@esti77
@monyccka
@sense
@itwasajoke
@zuzanockamt
@sunshineka A teraz si baby predstavte, že radím aj na iných fórach. 🙂 Keď viete, že sú tu taký ľudia ako ja, internet už nikdy pre vás nebude bezpečný. A teraz ma ospravedlnte, lebo musím ísť poradiť na fórum o kojení aby prestali ihneď kojiť, keď si nechcú zničiť prsia a pripraviť sa na zajtrajší zraz bosoriek na podporu potratov. Kým definitívne skončím v pekle ešte toho stihnem veľa. 😉
@fronculka ak sa zvija v krcoch,potom,skus saab simplex alebo nieco podobne,nemusis 15kvapiek naraz,ale rozdel,to pri troch papaniach po 5kvapiek,tak to kazali mne. Tiez bola mala kolikova,velmi vela plakala (ale teda spala lepsie nez tvoje babo,to je pravda). My sme ju vela nosili,takmer stale bola na,rukach,neskor v nosici,kebyze viem,ako to bude,tak si zaobstaram este pred porodom satku. Nuz aspon,ten nosic nam pomohol.
a aj sme,odvetrikovavali teplomerom. Nie casto,ale pbcas hej,ona nemala problem,s kakanim,ale s vetrikmi,vzdy sa jej trosku ulavilo.
cize nosit,nosit,vela,nosit,skus tie kvapky proti zduvaniu, porad sa aj ohladom,probiotik,ja som davala uz 2m.detom na radu pediatricky.
mozno jej to pomoze na spanok. Ak nekojis,ci to nie je mlieckom,ci nezmenis to,ak dojcis,pre istotu pozor na stravu,mozno mu daco vadi,niektorym babatkam vadi aj mlieko v strave matku a reaguju nan kolikami..
Možu to byť aj koliky, dávaj biogaju a na koliky je dobrý Babycalm, vždy pred mliekom. držte sa
Dithiaden určite nedávaj. Ako píše Adecco, vyskúšaj Bio gaia kvapky a Babycalm. A potom, ako veľmi pekne napísala Itwasajoke, postupne sa naučíš s bábätkom komunikovať, naučíš sa čo kedy naznačuje a čo mu je, neboj, všetko sa časom oveľa zlepší. A v neposlednom rade sa snaž byť čo najkľudnejšia, lebo bábätko vycíti prípadný nepokoj z matky a je nepokojné a nekľudné tiež. Držím palce.
@fronculka trojtyzdnove dieta este nema ziadnu delbu dna a noci.
Skus ho najprv natesno zabalit. Nemusi byt zavinovacka, hocijaka plienka. Navod:
Neviem ako a kde byvate ale nemate niekde potok alebo rieku s castami kde to dobre huci? Treba tam skusit ist, dieta nalozit na seba do satky a prechadzat sa popri sume vody.
Doma skus biely sum, dazd, dostat take radia, kde si navolis sum aky potrebujes. A dieta zase na seba a prechadzat sa s nim, alebo fit loptu, alebo skus zapnut vysavac (ano, niektore deti spia najlepsie pri nom)
Alebo opacne skusit sa s nim prechadzat v lese v uplnom tichu.
Vela stastia.
mozu to byt kludne prejavy koliky... nema napuchnute brusko? kaka normalne? myslim ze tymto obdobim sme si presli vsetky mamicky.. ja mam dvojicky. takze si vies predstavit to rodeo ktore u nas bolo pocas kolik 🙂 velmi nam pomohli vsak kvapky Coliprev s enzynom laktaza... mojim drobcom sa uplne ulavilo uz po par dnoch.. takze ich skus.. myslim ze lepsie ako ho napchavat dithiadenom.. moje deti po kvapkach sa upokojili.. a lepsie aj spinkali 🙂

pane boze aninie 4tyzdnovemu dithiaden??? ved tam je davkovanie od 2 rokov.