Môj manžel umýva špinavé vedro (z prebaľovania plienok) v kuchynskom dreze.
Caute,
mam taky problem. Pocas prebalovanie nasho babatko pouzivame vedro s vodou, kde si namocime handricku a potom utrieme zadocek pocas prebalovania, ak je babatko pokakane.
Funguje to velmi dobre, pretoze vedro sa moze prepouzit pocas celeho dna a zbytocne sa neminaju nejake servitky na dodatocne utieranie...
Ale problem nastava, ked ide o vycistenie vedra. Ja ho zvyknem umyvat v kupelni, vacsinou mydlo alebou jarou to vydezinfikujem a premyjem vodou. Avsak moj manzel kludne vezme vedro so spinavou (pouzitou a pokakanou vodou) do kuchyne, kludne si vezme spongiu na umyvanie riadov (drezu) a to spongiou zacne umyvat to zakakane vedro. Samozrejme, pouzije aj jar, ale predstava ako lahko sa mozu preniest bakterie priamo do nasich riadov, kedze to je rovnaka spongia.
Celkovo niekedy mam pocit, ze si pletie kuchynu s kupelnou (napr. aj spinavu vodu z umyvania podlahy vyleje do drezu). Ja chapem, ze clovek by nemal byt citlivka, ale ked ho poprosim, ze nech to deli (kuchyna/kupelna), tak mi len povie, ze to urcite nevadi.
Na druhej strane, velmi by ma mrzelo, keby sa nahodou clovek nakazil nejakou chorobou/bakteriou, lebo staci len raz, ale moze to mat fatalne nasledky.
Vopred dakujem za Vase nazory a pripadne rady, ako to riesit...
@fokuska
@elementissa podla mna nie ze tam okakana vodw cely den. Ona ju vylieva podla mna..len asi prebaluje inde ako v kúpeľni A keďže tam nemá vodu tak si vždy naberie do toho vedierka a handričku v ňom vyperie a potom vodu vylej je možno v kúpeľni alebo do záchoda alebo keď je muž doma tak je to švihne do tej kuchyne a to je už teda humus, ktory vadi aj jej..
On asi tou mi vedierko potom každý večer ešte umyje po celom dni a preto myslela že počas dňa ho takto používajú Ale nemyslím si že má v ňom celý deň tú istú vodu.
Každopádne je to nechutné už len prepierať nejakej vode v ktorej som už raz vyplachala hovno..🙈
Ty si normalna to hadam ked uz utries spinavu rit takto nenamocis do tej istej vody a zas decku utres zadok
Ja som pouzivala nadobu ale malu a vzdy som si zobrala 2deci cistej vody a papierove utierky a vzdy raz namocila utrela a zahodila. Alebo ho vezmi nad vanu a oplachni mu zadok. Osratu ostatu vodu drzat vo vedre a s s tym umyvat babatku zadok to uz je fakt ze nemam slov. To uz je potom jedno kde to vedro umyjete nebudte humusaci do kelu
@fokuska
@elementissa
Vy co ste sa ma tak chytili? 😁 Sak mne je jasne ze je to humus. Nemusite mi to tu vysvetlovat, ja som tu temu nezalozila 😀 si precitajte moje prispevky k teme a pisala som to iste co vy, ze ci tu handru preperie vo vedierku a utrie s nou dieta druhykrat. Proste je to hnus v kazdom smere.
@katrin21 však toto... Mne tam vadí hlavne to, že ona niekoľko krát počas jedného prebalovania preplachuje tu hovnovu handru v tej vode. Jasne, dá sa prebaľovat aj inde, ale aspoň na každé pretretie používam novú handričku /plienku/vatovy tamponik alebo aj navlhceny papierový obrúsok... Len nech sa na to dieťa dostáva stále čistá voda, nie už ta ohovnovana omg
@mrkvicka060 však ja som zdieľala rovnaky názor ako ty a pridala ešte k nemu svoj pohľad, ja viem, že to vidíme rovnako 😂 len som ti na začiatku odpovedala na to, že to tam nemá stále tu istú vodu a už keď som ti odpisovala, tak som ešte pridala aj to, že stále je to humus ci je tam ta voda len pri jednom prebalovani alebo nebodaj pri viacerých. To sa s tebou neskriepim, to pritakavam
To si už ľudia fakt nevedia nič vyriešiť bez publika?
Omg ja mám ešte aj kóšer kuchyňu a keď mi na doske kde krájam mäso, mama nakrájala zeleninu všetko letelo do koša a nie ešte vedierko a drez a no proste fuuuj😰😰
Ja uz nemam slov.. Ze ma doma za zavretymi dverami niekto vedierko so zasratou vodou je jedna vec, ale ze nema moralny blok taketo perly vesat na net nepochopim nikdy.. Ked citam prispevky ludi tu alebo aj na FB tak rozmyslam, ci som ozaj jedna z poslednych normalnych na tomto svete. Hanba by mi nedovolila takyto prispevok napisat ani anonymne.
Nehnevajte sa ale to rovno môžte ísť aj vy kadiť do dresu je to ten istý efekt môžte povedat manželovi či si bude pliesť zachod aj s kuchyňou 🙂
🤣 umrela som to vazne? Hygiena u neho nula bodov? Kup mu zvlast pre neho hubku na telo a zacni mu tym umyvat ten kybel a potom nech sa on tym umyva. Ak mu to nebude vadit mas doma prasiatko 🤣🐷
Fuuuuj proti môjmu vkusu mať namočenú handričku ktoru utriem po celý deň bábätku zadok😪 toto sú baktérie ktorou sa bábätko môže nakaziť...nikdy by som to nerobila... vlhčené obrúsky su oveľa hygienickejsie aleboy pod vlažnou tečúcou vodou
A vy ked idete na WC, tiez pouzivate svoje vedierko?🤔😄
Inak celkovo super vzduch musite mat doma,ked sa take prikrmovane babo pokaka a potom to mate cely den v kybliku.A na konci dna este fajn povytierat hubkou na riad🤮
A potom tu citam :" Je teraz nieco vo vzduchu? Lebo mam strasne krce a ma prehana"🤦
tak ked uvaríš polievku,tak mu ju naservíruj do vedierka

@pieksamaki ale vylievali ste vodu z kuchyne do zachoda, nie opacne!!!