icon

Môže novorodenec plakať nepretržite?

27. okt 2024

Je v poriadku ak mesačný novorodenec okrem jedla z spánku nonstop plače? Dr povedala že deti plaču. Ale vkuse? Zaspí o 11tej v noci, v noci párkrát hore, proste otvorí ústa aj oči zároven. Zažili ste niečo take? Kedy to prejde?

Strana
z2
autor
27. okt 2024

@kikiballa držím vám palce, nech to zvládate čím najlepšie s deťmi💞

stanulienkat
27. okt 2024

Ja som mala take dieta. Len vyzadovalo moju pritomnost. Inak zdrave.

jablkovastrudla
27. okt 2024

Mne druhy syn prereval mesiace, on bol kojeny. Ja som vyradila uz pomaly vsetko zo stravy- vsetko mliecne, cukor, cokoladu, kavu, zeleninu ako brokolica, karfiol, kukurica. Uz mi bolo poradene nech idem gluten free ja uz som sa doslova bala jest. Maly iba reval a grcal. Doktor mi povedal ze treba vydrzat, no rada nada zlato. Syn reval ci bol na rukach, v kociky, v nosici, pred kojeni, po kojeni proste vacsinu dna.Ja som od vycrepania skoncila v nemocnici lebo mi telo po mesiacoch revu proste vyplo. Syn mal nakoniec potvrdeny tazky reflux a je na liekoch a je to ovela ovela lepsie. Nie je normalne ked dieta iba place.co ma najviac vyracalo bolo ked sa ma niekto opytal ci je to moje prve 😏

annm81
27. okt 2024

Starší syn takto plakával. Vtedy som pochopila matky, ktoré sú schopné ublížiť vlastnému maličkému dieťaťu. Sama neviem, ako som to prežila a nezbláznila sa a ani neublížila dieťaťu. Lekár tvrdil, že sa to stáva a že dieťa je zdravé. Dodnes tomu neverím a som presvedčená, že to muselo mať nejaký medicínsky dôvod - dúfam, že raz sa príde na to, kde je problém. Hladom to nebolo, bol kojený a nejakú dobu sme skúšali dokrmovať umelým mlielom, ale bez výsledku
Trvalo to dosť veľa mesiacov, potom sa to prudko zlepšilo, začal spávať, normálne sa vyvíjal, dodnes žiadny náznak alergie (už má skoro 8).

jablkovastrudla
27. okt 2024

@annm81 toto mi hovoril pediater v nemocnici kde sme boli sledovani. Ze to mava dost deti a len z toho musia vyrast. Tiez tomu moc neverim.
My sme chodili aj ku osteopatovi, ale po 4 sedeniach povedala ze tam uz nema co napravat a budeme tam chodit zvytocne, ze to vyzera na medicinsky problem. Inak sme mali vzdy zo par peknych dni po sedeniach. Ale bolo to na nervy, ja som uz mala vselijake myslienky, citila som sa ako najhorsia mama na svete.

sense
27. okt 2024

Áno aj moje dieťa nonstop plakalo...malo reflux a koliky

januela29
27. okt 2024

Bábätká plačú, ale bez dôvodne určite nie.... moja dcérka ked bola malička plakala áno mala koliky, ale mala aj iný problém s ktorym sa málokedy stretnú a to podotýkam ani obycajny usg to neodhalil až jedno veľké vyšetrenie pod narkozou v detskej nemocnici v BB... cize určite nech idu k lekárovi a odvolávaju sa na vsetky vyšetrenia lebo človek nikdy nevie... lebo presne ale viem aké to je ked dietatko plače a rodicia mu nevedia nijak pomôcť...

janickacrazy
27. okt 2024

@sofia1979 to malo byť asi autorke, môj syn má už 14 rokov našťastie, ale prvé mesiace mi dal zabrať

ivangeline
27. okt 2024

Nie je to normálne. 5 deti za mnou. Takto revalo len jedno. Mala zle trávenie. Bolesti brucha.

sofia1979
28. okt 2024

@janickacrazy áno prepáč

bebina23
28. okt 2024

Aj moje prve a posledne vkuse a strasny plac, az rev🤦‍♀️Ja som muza s placom cakala, kedy konecne pride. Zacalo sa to trochu lamat po troch mesiacoch. Starsej zistena abkm plus astma a fozne alergie🤦‍♀️dr dovtedy tiez, ze len vyrast z toho musi. A teraz mam takmer 4m a to je mordor. Furt reval, kocar, vajco neznesie, polozis-totalny vreskot bol. Mal koliky, aj reflux, aktualne aj hnacky a dr furt..nic mu nie je, z toho vyrastie🤬🤬akurat Nutriton mu dala. Mal tazky porod, neurolog vravel, ze aj z toho je nepokojny, drazdive dieta vraj. Bral pyridoxin, nepomohlo. celu dobu iba na rukach al nosic. Spi iba na prse al v nosici. No katastrofa. Chystam sa normalne obist nasu dr a riesit to rovno s alego ked pojdeme so starsou, lebo toto nie je ok. Takze chapem a drzim palce. Pevne nervy.

danielahamar
28. okt 2024

@bebina23 prečo mu mlieko nezmenia sama a trápiš dieťa?

januela29
28. okt 2024

@bebina23 a na koliky si neskúšala biogaiu, a tiež sab simplex alebo espumisan? Alebo ako pise pani vyššie zmeň mlieko a ak kojiš tak treba dávať pozor na stravu....a u bábätka nezistiš tak jednoducho alergiu.... tu by som skôr zvažovala gastro...

rk123
28. okt 2024

moja dcera plakala 90% bdeleho casu cca do 9mesiaca. takze neviem ci je to normalne, zazila som to, preslo to okolo 9m, myslela som ze ma uz odvezu na psychiatriu 😂

Strana
z2