Nechať deti samé na dovolenke v Prahe?
Dievčatá, chcela by som počuť iný názor. Sme na dovolenke v Prahe, muž chcel ísť teraz na večeru (22.00) . Ďeťom sa už nechcelo ísť. Deti majú 13,14 rokov. Otázka znie. Nechali by ste deti samé a išli s mužom?
nechali, veď už sú veľké. To nie je, že sú samé na víkend doma. 🙂
S tabletmi a telefónmi v ruke sa im nema co stat. 😉
@nelca84 tak ty si možno nemala skvelých rodičov a možno si nemala k nim dobrý vzťah a je to aj o povahe , mám tam niekde smejuce sa smajlíky že sa pýtaš či srandujem ?
Syn ma cerstvych 14 rokov a šiel teraz vlakom 6.5h úplne sám na prázdniny na dva tyzdne.. prečo by to nemohli dvaja pubertiaxi zvladnut na hoteli s mobilom v ruke dve hodiny. Véd nech idu spat, fakt to vážne toto.. nie sú to už male deti, vy s manželom chcete 'nezit' ako pár do ich 18ky?
Keď deti nechcú zostať samé tak nie
@janai1 tak pokiaľ viem Slovak sa dorozumie v Prahe normálne slovenčinou , keby boli v Taliansku alebo v Turecku ok a aj tak je to ich vec tak čo to komentujes jak blbá a púšťaš sa do mňa ? Napísala som svoj názor a teba do toho hovno
@laura113222 😂😂😂 ty si dobre mimo. Slniečko udrelo na hlavičku?
Este by nas aj poslali deti aby oni mali surodenecky vecer😅😅
@laura113222 ty si dobre mimo. Preco by som nemala dobry vztah s rodicmi? Co to s tym ma spolocne? Aj so synom mame pekny vztah, ale je to rozumny samostatny mlady muz a nepotreboval v 14-tich drzat za ruku.
@laura113222 ukľudní sa a spravaj sa normálne.....
@janai1 moja zlatá 😂
@nelca84 no vidíš aspon som dobre mimo a nie jak ty lebo ty si zle mimo 😂♥️
@laura113222 ach zlatko, nestrápňuj sa ďalej. Proste si si neprečítala začiatok príspevku a napísala chobotinu.
Nato, že si tu pár dní aj s cestou sa správaš otrasne.
@janai1 dobre miláčik 😇
@laura113222 ani sa necudujem, ze si musis kamosku hladat na nete... tak vela stastia
Si robis srandu? 13 a 14 rocne? Moj syn mal v 14tich prvu frajerku! A ty sa pytas, ci takeho pubertaka mozes nechat sameho! Robite z tych deti nesamostatne teliatka, zeny
@nelca84 ja budem taká aká chcem byť a budem taká istá aká ty ku mne takže adios mučača😂♥️
najstarsi ma skoro 13r a v pohode by som ho nechala sameho
13 a 14?? Paneboze, prestrihnu uz pupocnu snuru.
Inak mňa zaujíma,že aká nedôvera musí vládnuť vo vzťahu rodič - dieťa ak dospelí si pýtajú povolenie ísť sami na večeru.🤔
Proste ste sa mali zdvihnúť a ísť.Detom len oznámiť,že idete.
@doriiis ak su na rodinnej dovolenke a deti nie su doma, ale v cudzom prostredi, tak samozrejme
a keby boli doma, tak tiez je podla mna uplne normalne sa spytat, ci su ok s tym, ze rodicia idu o desiatej vecer von a oni zostanu same doma a nie im to len oznamit.. to si mozu dovolit rodicia, co uz vedia, ze deti s tym ok budu.. su deti roznych povah, nie kazdy je 'geroj' ako tvoj syn, co chodi v trinastich sam po svete..
Za mňa nie nenechala...

@liv1 ....akože partia nasadnú na vlak s jedným dospelým a idú do čiech na 6 dni.Prespavaju u kamošov,sami chodia stanovať,sami riešia všetko 6 dni.Od ( ne) dostatku peňazí až po celodenný program.
Napríklad.Tento rok stihol pobehat Maďarsko,teraz sú tu českí kamoši u nás a o dva týždne ide synator smer Česko na týždeň.Dohodli,vymysleli,naplánovali všetko sami.Dospeli tam ide iba kvôli ceste,hraniciam a bezpečnosti.Po odovzdaní deti českému rodičovi odchádza domov