Plač, kopanie a jedovanie sa v noci

martuska90
6. júl 2015

Caute baby...
Maly ma jeden a pol roka...kojila som ho do 11mesiacov...prestali sme a zacal spavat celuuu noc..potom islo par zubkov tak sa budil ale zase to preslo...teraz uz asi dva mesiaca sa v noci budi v rovnakych intervaloch o 3:00 zacne straaasne plakat,prehyba sa..kope..meta sa..nechce ani pit ani cumel..ked ho zobere na ruky manzel toho kope jak besny...Mna nekome ale stale place a zacne si tahat vlasi,stipat sa...Takto je hore aj hodinu/hodinu a pol..potom na chvillu zaspi a od 5:00 nespi..utecie z postele a chce chodit po dome...Ked som bola u doki ta mi povedala ze nema prerezane ocaky ze to bude tym..ale ja si myslim ze nie..bo ani masticku nechce a to ked ho bolia dasienka by ju aj zjefol ako zbada tubicku...Neviem uz co mam robit...som unavena,nevyspana a straasne to trapi preco to robi :(
Poradte niektoo...
Dakujeeem

adka31
6. júl 2015

@martuska90 nas ma 17 mes a tiez sa najdu noci, ked toto robi, minule bol hore od polnoci do pol piatej rano, tiez place, jeduje sa, hadze sa o matrac, proste nevie co chce. Len on ma este len 6 zubov, tlacia sa mu a ja to pripisujem tomu. Nebyva to az tak casto, ale ked uz, tak na maximum. A to chudak muz vstava o 4:30 a soferuje cely den.

ali08
6. júl 2015

@martuska90 nemôže to byť miestom kde spíte?nezmenili ste napr.miestnosť?mne to syn urobil keď jednu noc sme spali v inej izbe a uz od 2bol hore.akonáhle sme si ľahko naspäť v našej izbe tak spinkal v pohode.

jaenka
6. júl 2015

@martuska90 Chcem sa opytat,ked takto vystraja tak je hore, nespi, alebo to robi len v amoku, a potom zrazu uz z nicoho nic prestane? Lebo nam robil nas maly nieco podobne, vzdy sa zobudil cca v rovnaku podinu a potom pol hodiny niekedy aj dlhsie strasne plakal, kopal, nevedel sa utisit, mal otvorene oci, ale v skutocnosti spal, potom to zrazu preslo a spal dalej v klude. Potom sme zistili ze mal nocny des. Trvalo to asi 3 mesiace nie pravidelne, ale bolo to dost narocne. On si potom z toho nic nepamatal. Vtedy treba len vydrzat a snazit sa ho objat a drzat ho aby si neublizil.

mirinecka
6. júl 2015

@martuska90 mne to príde ako by ma živé sny. Môjmu už štvorročnému to začalo keď mal 6 mesiacov. Tieto nočné mory sa mu prejavovali hlavne v splne. Alebo keď pred spaním sme ho vyhrešili alebo mal zlé zážitky. Napr. bol u zubárky alebo nastúpil do škôlky. Minule to mal z ničoho nič vedela to celá ulica a to bývame v RD. Museli sme okno zavrieť. Už som myslela že zavolám sanitku čo strašne plakal reval jedoval sa a nedokázali sme ho vôbec prebrať aby vedel že je všetko v poriadku. Vtedy bol chorý tak ho ktomu aj drhlo :(. Si ho všimni či ťa vníma. Lebo väčšinou pri nočných morách deti majú otvorené oči ale je vidieť výraz tváre že ťa vôbec nevníma. Držím palce aby Vám to prešlo a bolo to len chvíľkové.

dusika11
6. júl 2015

ahoj mam dvojcata jedno malo nocne desy.,..a druhe mi robilo presne toto zhruba v tomto veku..bola som tak zufala a nevyspata ze som mu pustila duck tv..tam v noci idu take pomale figurky..vtedy sa aspon skludnil a nebudil mm....rady???neviem ti...zinetnzivnovalo sa to ale pocas splnu...
bola som u neurologicky a ta nam povedala..ze niektore deti...ked sa vyvija mozog..tak miesto spanku hlbokeho ich s plytkeho hodi do tohot medzi stavu...ci co to je ..a ked sa prebudia tak uz nezaspia...a ze to prejde a preslo vo veku troch rokov....kupovala som levandulovy olej na spanie cceedecka...kludne dni...vymechavala som jedla..proste som sa skoro zblaznila...trosku sa to zmiernovalo..ked som im davala pripravky s rybim olejom..take multivitamin pikovit...proste...dozrieva mozog..vela trpezlivosti..a skus spat cez den s nim...prejde to...nasi boli nespavi bud jeden alebo druhy...a zbehlo to..

martuska90
autor
6. júl 2015

@ali08 byvame stale u nasich..lebo nascdomcek dorabame. Takze sme nic v izbe nemenili