icon

Poplatok za opatrovanie detí

alexandra0620
18. okt 2012

Milé mamičky. Myslíte si, že cena 260 eur a k tomu strava je veľa za opatrovanie detí v minikolektíve, je tam zabezpečený individuálny prístup, vysokoškolsky vzdelané opatrovateľky, lukratívne priestory v centre mesta a k tomu možnosť komunikovať s detičkami v anglickom jazyku. Zdá sa vám to veľa alebo nie? Neviem si o tom nejako urobiť úsudok, hm 🙂

mako5
27. feb 2014

sense to iste s tou zarukou plati aj u zien ktore deti zase nemaju ... len tolko k tomu mozem dodat

lili1326
20. mar 2014

Ponukam opateru pre vase deti.Opatrujem deti od 1mesiaca do 4 rokov v mojom byte.Som na predlzenej materskej dovolenke.Mam 4 rocnu prax v opatrovani a starostlivosti o deti.Lokalita Banovce nad Bebravou,Partizanske,Topolcany.piste mi do IP

zuzana030
6. apr 2014

kočky, opatrujete aj na noc dieťatko? ako je to s poplatkom vtedy? koľko pýtate?
ďakujem....🙂

jajazu
21. apr 2014

@cancara dobrý deň este ste na RD?

mafina1704
6. máj 2014

rada opatrim vase deti , mam 4 rocnu dceru, u mna doma aj u vas , byvam v RD , mam pieskovisko aj hojdacky k dispozicii. Len Prešov a blizke okolie

cheizy
Odpoveď bola odstránená
meluela
18. máj 2014

@cheizy v ba aj 500e si vypytaju ... a kvalita tiez pochybna
preto som doma ... a ked mam vsetkeho obcas dost, rozpravku mu viem pustit aj sama 😀
ale niekto tu vyuziva strach ludi ze ked si dovolia byt so svojim dietatom a prezivat s nim krasne chvile dlhsie nez par mesiacov, tak uz su naa cely zivot odpisani

sheila72
18. máj 2014

bože koľko "opatrovateliek" :D radšej sa venujte svojím deťom ;)

lady511
23. jún 2014

od septembra budem na predlženej RD koli neprijatiu dcerky do školky(plna kapacita) ..preto hladam kamaráta/kamarátku na stráženie aj napr cez prázdniny,,bývame v rodinnom dome,,,hrubý šur,okres senec ,,cena 100e

dai
23. jún 2014

@sheila72 zaujimavy prispevok aj postoj🙂

tucnota
24. jún 2014

opatrim dieta u mna doma v kupeloch ciz,max.1O dni,deticky od 3 do 10 rokov,najviac 2,cena dohodou pocas celeho roka,som zdr,sestra,mam rada deticky ,a budem sa snazit,aby u mna nasli tiez to O911417864

biankas
25. jún 2014

Opatrím Vaše dieťatko BRATISLAVA
Dobrý deň Vážené mamičky. AK hľadáte k svojim ratolestiam na leto niekoho kto by sa o ne postaral som Vám plne k dispozícii. Som zodpovedná a veľmi flexibilná študentka s viac ako 3 ročnou praxou v oblasti stráženia detičiek. Pre Vaše malé lásky zabezpečím bohatý program. Detičky zbožňujem a veľmi dobre si s nimi rozumiem. Nemám problém navariť, napiecť a taktiež pomôcť s domácimi prácami. Môžte somnou rátať aj počas nočných hodín a samozrejme počas celého dňa ako budete potrebovať. V prípade záujmu ma kontaktujte na email: bianka.czimbalikova@gmail.com alebo telefonicky na číslo: 0917839134.
Za dôveru Vám vopred ďakujem

uniteeva
30. jún 2014

Ahoj, ja som z Martina a poskytujem opatrovateľské služby pre deti predškolského veku.

petuska61
14. júl 2014

Ahojte 🙂
Rada Vám pomôžem s opaterou Vášho dieťatka.
V prípade záujmu ma kontaktujte správou, alebo na mail: P.Pukancikova@gmail.com

bibi2h
28. júl 2014

Dobrý deň!
Volám sa Barbora, mám 27rokov. Rada opatrím Vaše dieťatko u Vás doma, detičky mám veľmi rada, mám skúsenosti s opatrovaním. Som kamarátska, spoľahlivá, zodpovedná, usmievavá, nefajčiarka, mám vp. Študovala som vysokú školu zdravotníctva a sociálnej práce, popri škole som praxovala aj v škôlke.
Už v 12-stich rokoch som sa vedela celodenne postarať o maličkú sestričku, keďže rodičia veľa pracovali. Svoje dieťatko zatiaľ nemám. S láskou sa postarám o Vaše dieťatko.
Kysucké Nové Mesto a okolie + Žilina

bibi2h
28. júl 2014

Dobrý deň!
Volám sa Barbora, mám 27rokov. Rada opatrím Vaše dieťatko u Vás doma, detičky mám veľmi rada, mám skúsenosti s opatrovaním. Som kamarátska, spoľahlivá, zodpovedná, usmievavá, flexibilná, nefajčiarka, mám vp. Študovala som vysokú školu zdravotníctva a sociálnej práce, popri škole som praxovala aj v škôlke.
Už v 12-stich rokoch som sa vedela celodenne postarať o maličkú sestričku, keďže rodičia veľa pracovali. Svoje dieťatko zatiaľ nemám. S láskou sa postarám o Vaše dieťatko.
Kysucké Nové Mesto a okolie + Žilina

antie
6. sep 2014

Pekný deň, postarám sa o Vaše deti, starších ľudí, zvieratká, záhradu, domácnosť. Prosím len vážny záujem. Tvrdošín a okolie. 0944 174 097

lenka_levice_1
6. sep 2014

Hladam aupair k 17 mes. dievcatku (starostlivu pani/slecnu) na denne strazenie ( od 7:15 do 16:30) - 4 dni do tyzdna, Levice, u nas doma. Nastup 22/9/2014, dlzka trvania 2 mesiace. Skusenosti a zodpovednost nutne. Odmena 230 eur/ mesiac. V pripade zaujmu ma kontaktujte najprv mailom na lenka.gresova@gmail.com.

leylonka
1. okt 2014

@sheila72, to sa predsa nijako nevylucuje, naopak. Tie zeny ponukaju svoje sluzby prave na to aby mohli ostat doma a starat sa o svoje deti ale zaroven zarobili aj nejaky prijem. Nie v kazdej rodine manzel zarobi dost!

katenka2
9. okt 2014

Pekny den dievcence,
mam otazocku...Nevedela by ste prosim, niektora poradit spolahlivu pani z Trnavy na opatrovanie 19 mesacneho chlapceka? Kludne aj dochodkynu, alebo nezamestnanu pani, ale s laskou k detom a istotou, ze bude v dobrych rukach?
Ak ma niekto skusenosti, budem veeeelmi vdacna. Fakt velmi 🙂

kika67
19. okt 2014

Ružomberok - opatrím dieťatko k môjmu malému 2,5 r. chlapčekovi, súčasťou môže byť výuka AJ, príp. PC..

mirkarose
20. okt 2014

@katenka2dobry vecer. Ja by som mala zaujem o opatrovanie Vasho drobca. Volam sa Mirka mam 52 rokov a povolanim som ucitelka v materskej skolke. Mam skusenosti s opatrovanim deticiek.Milujem ich a viem si ich rychlo ziskat. Naposledy som opatrovala 9 mesacne dievcatko.Som maximalne zodpovedna. O deticky sa staram ako o vlastne. Ak budete mat o mna zaujem , kontaktujte ma na t.c. 0903217779. Tesim sa na Vas.

silvuska6
22. okt 2014

@eeffka dobry deň mate už opatrovateľku...je to ešte aktualne som z Košic skusenosti mam (mam 2 deti) 🙂

eeffka
22. okt 2014

@silvuska6 Dakujem nakoniec sa to vyriesilo v rodine a mala uz pojde do skolky, ale dakujem

quaxi
22. okt 2014

Vedeli by ste mi poradit? Ak nastupim do prace, budeme potrebovat odprevadzat 2 deti (3rocne a 6rocne) na kruzky, vyzdvihovat zo skoly a skolky a postrazit kym prideme z prace. V jeden den asi 4,5h a v druhy den 2,5h. Kolko penazi nas to cca vyjde? Nemam vobec prehlad. Byvame v BA.

rosabella
2. dec 2014

Máte záujem o krátkodobú opateru detí počas vianočných prázdnin 2014? Som učiteľka ZŠ a matka 4 veľkých detí. Ponúkam opateru Vášho dieťaťa/detí počas mojej dovolenky od 20.12. - 7.1.2015. U Vás doma alebo u mňa - dohodneme sa. Napíšte mi IP alebo mail na mafilipa@centrum.sk . Okres Púchov.

monikao.
5. jan 2015

@bibi2h je ten inzerát ešte aktuálny?

bibi2h
6. jan 2015

@monikao. už nie..

ivkadracova
8. jan 2015

Kolko stoji opatrovanie dnes? Myslim individualne, nie jasle, a v Bratislave. Dik za info.