Posadnutosť dieťaťa vysávačom
Ahojte mamky, chcem sa opýtať, či tu máte/mali ste niektorá dieťa doslova posadnuté vysávačom a upratovaním 😁 Naše dieťatko má 1,5r. a je úplne úžasné dieťa, až kým nepríde na vysávač/metly. Trvá to asi od roka a tak na obdobia, niekedy je mesiac kľud a potom zas. Kdekoľvek sme, alebo aj doma, niekedy sa už zobudí s tým, že musíme vybrať vysávač a všetky upratovacie pomôcky, ak tak neurobíme nasleduje samozrejme záchvat 🙈 Tak ja len či niekto nemáte podobnú skúsenosť, kedy to prejde? 😁 Ďakujem.
Dufaj ze to neprejde🤣, v puberte je nedonutis chytit metlu. 🤣🤣🤣. To he este v pohode. Moja sa stsle dizadovala kefy od zachodu. Hrala sa s nou stale( mala kupene asi 3 a oznacene) ale vies si predstavit tie zhrozene tvare ked prisla navsteva ci postarka a nasa mala s kefou smachtlala kade- tade. Mozem ta uistit ze to prejde🤣🤣 A urob si fotodokumentaciu😂
@anonym_autor tak mu to daj.....a nech si upratuje.....deti maju take fazy
@pieksamaki dávam, len keď vstane o 5tej a chce v bytovke zapnúť vysávač, tak to neni zrovna najlepší nápad 😁😁😁
Dufaj ze to neprejde🤣, v puberte je nedonutis chytit metlu. 🤣🤣🤣. To he este v pohode. Moja sa stsle dizadovala kefy od zachodu. Hrala sa s nou stale( mala kupene asi 3 a oznacene) ale vies si predstavit tie zhrozene tvare ked prisla navsteva ci postarka a nasa mala s kefou smachtlala kade- tade. Mozem ta uistit ze to prejde🤣🤣 A urob si fotodokumentaciu😂
@zuzinka888 🤣🤣🤣🤣 ježiš 🤣🤣 to muselo byť tiež celkom vtipné
@anonym_autor Hej mame takeho maniaka na vsetky domace prace odkedy vie chodit. Svoj vlastny vysavac dostal ked mal 2 roky. Skutocny, nie hrackarsky. To by sa mu neratalo. Tak isto mam doma 2 mopy, 2 metly. Pravidelne utiera prach mokrou handrickou. A jeho najoblubenejsia hra je prat. Ci uz v pracke tak ze da tam pradlo, vodu a toci bubnom, alebo v umyvadle v rukach. V decembri bude mat 6 takze celkom dlho ho to uz drzi. 😂 S muzom kosi travu a odhadzuje sneh.
Jedinne co ho uz nebavi je vynasat smeti a kukanadoby.
@pieksamaki dávam, len keď vstane o 5tej a chce v bytovke zapnúť vysávač, tak to neni zrovna najlepší nápad 😁😁😁
@anonym_autor ich fascinuje ten stroj....vypni zo zásuvky. ...a rob zvuk akože ty
Moja mala svoj detský vysávač, ten nerobil hluk
@anonym_autor Náš keď bol malý..Ale my sme mu dávali ten malý bezdrotovy .Tuším s tým sa hraval aj ho asi pokazil.Ani neviem kde skončil.
Ale vysavače,metly,hrnce tiež bola jeho obľúbená zábavka.
Ani neviem kedy ho to prešlo. Bolo to len v tom čase do tých 3 rokov.
mali sme, mal rok a pol, ledva vedel chodit, ale musel vysavat s velkym vysavacom. preslo to 🙂
@anonym_autor
😂 vitaj v klube! Naseho to drží do dnes, mal uz 5 rokov. S kým sa stretneme, jam ideme - s jasným ruesu vysávač! Aký máte, kolko ich mate a akej farby? My mame červený a zelený a kedysi sme mali este jeden, ale pokazil sa. Ked vola dedko akebo niekto moj známy, tiez sa vypytzje na vysávač a hovorí o našich aj tých zo skolky 😂. A Boh uchovať, ked niekto ma len metlu! Da prednášku, ze metla je dobra a nejde to tak dobre ako s vysacom. Opýtam sa ho - kto to urobil? Odpoved: vysávač a chochotá sa tomu.
Ja som ho nechala tiez tak 1,5 roku vysávač. To bolo lamentovania... Chuda male, uz robit musí a podobnebne keci, nedkor ze to netobo poriadne. No logicky ze nie, veď ma 2 roky! Ale prečo mu to zatiahnuť, ked ho to baví? 🤩
Pokial to adpom obstojne vyzera, nevydáva uz po ňom potom. Uz mu len poviem, kde si este nevšimol a je to. Metly tuez ma rad a až teraz muz kúpil ten decky vysávač. Ale inak im ho kludne zapnem obom nech vysavajú 🙂.
Ráno o 5 samozrejme vysávač este spi a keby ho zobudím, by bol naštvaný a veľmi nahlas vrcal 😁 to vždy zabralo. Napriklad ten starší teraz mi aj prádlo poukladá kedl ráno vstane skôr 🙂. Jeho to s tym vysavanim neprešlo dodnes a maly 2 rocny pekne opakuje po ňom 😀.
Moj sa tak osmelil stvornozkovat, ze prenasledoval roboticky vysavac, a potom ho lovil po byte
@anonym_autor Aj my sme mali takéto obdobie vysávania :D vtedy sme mali tyčový vysávač a stále sme chodili hore dolu, vysával a upratoval. Dokonca aj návšteva môj ocino keď prišiel tak vysával a musel s ním chodiť. U nás to tak samo prešlo ani som to nijak neriešila ako prišlo tak odišlo.
@anonym_autor Áno aj môj mladší z dvojčiat že úžasnúty vysávačom už viac ako pol roka. Má aj svoj hračkársky a aj vysava keď upratujem ☺️
Ďakujem, som rada, že nie sme sami😁 Je ale normalne, že dnes vstal o 5:40, vystrelil a rovno nás ťahal nech mu vyberieme a zapneme vysávače?🙈😁 Mňa už asi drbne
Ďakujem, som rada, že nie sme sami😁 Je ale normalne, že dnes vstal o 5:40, vystrelil a rovno nás ťahal nech mu vyberieme a zapneme vysávače?🙈😁 Mňa už asi drbne
@anonym_autor kúp mu detský vysávač, sú rôzne, my sme mali asi 4, nášho to tiež bavilo okolo 1-2 roku, potom to prešlo a prišli autá

@anonym_autor tak mu to daj.....a nech si upratuje.....deti maju take fazy