Ahojte žienky,prišla som si pre radu tak len v krátkosti...Náš synček bude mať v januári 3 roky a v noci sa stále budí,vyžaduje totižto mlieko,vypije skoro liter mlieka každú noc...ešte ani raz nam neprespal celu noc,samozrejme aj plače kym sa mu mlieko zohreje...máme popritom ešte aj 3-týždňovú dcerku ktorú svojimi ´´vystupmi´´ v noci budí...ako ho odučiť?Máte nejaké overené napady?za každú odpoved a radu dakujem! skušali sme už dať aj menej mlieka do flaše ale on sa nedá oklamať avyžaduje toho mlieka viac...som už upne vyčerpaná z neho.....
Super veľmi sa teším, že sa vám to spoločne podarilo a relatívne hladko. Trojroční chalani sú už super parťáci, dá sa s nimi rozumne rozprávať. Prajem celej rodinke všetko dobré. A manžela ukľudni, že zachvíľu sa posúva čas, tak aj drobec bude možno ráno trochu posunutý 🙂
@tendergirl1224 super, malý je šikovný 😉
Baby nemusite tak zhurta, kqzdy nejako vklzol do zloVykov, ani sa nenazdal.
Skoda, ze ste neskusili oburat este pred narodenim dcerky, alebo pred rokom. Bude to tazsie teraz.
@timea7 ja sa mu snazim vysvetlit ze na noc by nemal pit tolko vela vody alebo ze ked bude chciet cikat nech ma zavola...snazim sa najst riesenie a hlavne sposob aby to jeho mala hlavicka pochopila...a spravne je to len moja vec a moje dieta. 😉
Ale dakujem za nazor vzdy si vazim a rada precitam co mi druhy napisu.