Tretie bábo
Ahoj baby chcem vediet vas nazor mam dve male deti jedno ma len rok , chcela by som tretie babo uz posledne . Mame znamu co vypocitava podla datumov pohlavie a vela ludi si to k nej dava a vzdy mala pravdu ani raz sa nepomylila ze ako roku bude mat pohlavie chlapca a dievca . Mame dve baby a chcela by som chlapca ten to rok ak by dom otehotnela maly by sme chlapca , muz by chcel strasne chlapca . Aky je vas nazor neni vela 3 deti ? 🙂
@kvietok227 my sme mali troch chlapcov a muz tiez chcel dievca, tiez sme si dali vypocitat a nam to vyslo, mame dievcatko, tri deti je fajn, plny dom alebo byt je radost, drzim palce, hlavne nech ste zdravi
@anetkaadamko no nehrozi, chlap tvrdi, ze on len chalanov vie, tak sa zda ze aj do tretice bude, ale sak uvidi sa....
ja nechcem nikoho urazit,ale rodiny s 3 alebo 4 detmi nie su pre mna nicim vynimocne a rozhodne si nemyslim,ze su to velke rodiny. To len tento narocny,materialisticky svet v ktorom zijeme akosi prirodzene potlaca velkost rodin az tak,ze pre niekoho je uz aj 1 dieta luxusom. Pre mna vacsia rodina zacina pri pocte 5 a viac deti. Je ich tu na koniku zopar a z mojej strany im patri moj ozajstny obdiv...a plus tym matkam,ktore sa okrem svojich deti staraju aj o cudzie. Niekto sa na velku rodinu neciti resp si ju naozaj nemoze dovolit a ine to maju akoby v krvi,ze sa neuspokoja,kym to uspokojive cislo nedosiahnu 😀 Jedna vec je ale zaujimava...ti co si deti mozu dovolit ich nemaju a ti co maju viac deti su vacsinou aj chudobnejsi,ale mozno aj stastnejsi.
Tak u nás po 3 chlapcoch prišla konecne princezná a sme šťastný prestsstny ze ju máme a ze nám bola doprists.
@anetkaadamko Hshs toto som si aj ja hovorila ze to bude isto chlapec az ked sme sli na 4d Sono nám povedal ze dievčatko tak sme boli šťastný jak blcha a vzdy ked som malá príležitosť tak som si to dala potvrdiť este u ďalších doktorov co mi robili sono.a moj gyndos za celu dobu mi nic nepovedal co to bude.a dalsi 2 doktory ze to vyzerá na dievčatko ale strach sme mali veľký ci sa nemýlis.
tak ked bude tretie na svete, druhe bude mat asi skoro dva, tak? No, je narocne na zaciatku sa nejako zladit, najst si system. Najma, ked su deti skoro po sebe. Tie tri roky, styri rozdiel je uz asi trochu lepsi, ale to je jedno, ak si dobra manazerka domacnosti, tak to dako pojde 🙂. Co budem pisat, mam dvojcata. A potom este jedno babulko pre radost. A uzivam si to, tretej sa velmi tesime vsetci styria 😉 . Rozdiel tri roky. Nelutujem.
@kvietok227
najstarší syn mal tri roky a mesiac keď mladšia mala rok a pol a práve vtedy sa nám narodila najmladšia ... 😀
@stepanka274 dakujeme to musi byt radosti . Muz sa tesi len sa este si to musime prepocitat premysliet a dame sa do toho sa neviem dockat
@cmulinko pekne povedane nepatrime k tym chudobnym ani bohatym sme nieco medzi tym. A stastny uzivame si to. Chcem babo aj preto lebo moj muz od narodenia prvej a druhej dcerky ich skoro nevidel videli sme dva krat mesiaci a teraz kazdy den zameskal tisic veci co uz neuvidi pri nich prve kreslenie , chodenie, rozpravanie a ine lebovten to stat len zaraba na nas
Ved si daj vyvestit ci budu dvojicky alebo nie, pises ze je dobra a veris jej 🙂
@lauricka viem ze to neni bohvie aky rozdiel ale horsie to bolo ked msla nemala rok a druha na svete to bol horor kym som nasla system tak to trvalo . Mozno este pockame rok
@elizita hmmm toho si sa mohla zdrzat . Vec nazoru
@suz20 gratulem
@kvietok227 vacsina mamiciek poklada za najtazsie prve mesiace, kym si zabehnu system. Tomu sa clovek asi nevyhne 😉
@lauricka najstarsia pojde v septembri do skolky takze doma budem zase s dvomi.a ta druha je pohodove dieta.to horsie bolo ked som bola tehotna s druhou.prva je ciste sidlo,neposedi a je u nej vidiet,ze vyrasta medzi dospelymi a kazdy sa jej venoval od malinka kedze je prve vnuca tak to stale vyzaduje dodnes.sama sa hrat nevie...bude to urcite kopa nervov ale aj radosti
u nas ma starsia 3 mladcsi 10mesiacou o o 3,5 pol mesiaca cakame 3tie ale osobne si myslim ze 3 deti su uz vela
@kvietok227 nechapem, pisala si, ze sa obavas aby to neboli dvojicky ze mate na to nabeh... tak si to daj u nej vyvestit ked jej veris...
@kvietok227 no tretie dieta, ked jedno ma dva roky, druhe rok? No to si trufas, riadna odvaha, svokra ma takto deti po sebe a povedala, ze nikdy viac, ze to je strasne, kym nie su samostatnejsie, ako neskor to bolo fajn, ale do tych 5-6 rokov cista katastrofa.
Neviem, kde sa ponahlas, takto len ochudobnis tie starsie deti, ako nic osobne, ale mne to pride sebecke, planovat takto skoro deti po sebe, vzdy bude nejake skratka, este ani do skolky nechodia, treba sa venovat im, ucit ich a podobne.
A prosim ta, popracuj troska na pravopise, lebo niektore prispevky sa nedaju citat, co niektore slova tahaju oci
@moni244 ...preco ochudobnit?poznam vela rodin co maju len jedno a viac ani nechcu,lebo sa im chcu venovat a potom je to dieta tak strasne nafixovane na mamu,ze sa bez nej nikam nevie pohnut.ja som vzdy nechcela velky rozdiel medzi detmi.je medzi nimi rok a 9 mesiacov a nemam pocit,ze by ta starsia trpela.ale kazdy to ma inak.
Pises ze mas 2 male deti.ja ich mam tiez.2rocne a 9 mes.a je to riadna fuska,asi aj ty vies.dcera chodi 3x do tyzdna do skoljy takze mam cas niekam vybehnut,popratat,malemu sa venovat,mam poblizku svokru,mamu takze pomoc mam ale keby nie ich tak placem s nimi.taky vek ze obaja chcu mamku,a neviem sa roztrhat.neviem si predstavit tretie.mam rada deti mojim snom vzdy bolo 3 deti,ale upustila som,mozno keby aj tak vtedy ked budu tieto starsie 8-10 rocne a to uz na 40 ku si netrufam. Ked som bola s nimi tehotna,boli dvojicky,neuchitili sa,mam zvysenu sancu na dvojky,a to uz nechcem.mala som 2 sekciu s 15 mes rozdielom
Inac s tym vypoctom,ja som vzdy chcela parik mat,a len tak zo srandy som stiahla appku vypocet pohlavia,uz presne nepametam,tusim dajaky cinsky kalendar,a ked mas pravidelnu MS tak moze vyjst,nam vyslo aj ked sme to braali s rezervou, ze mozno ani nebudem tehu,a keby nevyslo pohlavie nic sa nedeje,tesili by sme sa tak isto aj druhej dcere
Ja som prve tehu mala rizikove,predtym 2x potratila,tak som myslela ze to nebude take lahke zas,a to som kojila,nic,stalo sa a teraz sa tesime z nich,su zlaty,mame radost z nich ale uz sa tesim ked budu aspon o rok starsi. Tretie si neviem predstavit ale keby nahodou sa stalo,urcite by som na potrat nesla
@kvietok227 no tak nemedituj a sup na to 😉 Drzim palce aby Vam to vyslo.
@moni244 ochudobni a o co???????? Surodenec je len bonus. Ma sa s kym hrat, robit si zle, ucit jeden od druheho, su si omnoho blizsi. Medzi mnou a sestro je 8 rocny rozdiel tak isto medzi mnou a mladsim bratom a nikdy. Az ked som mala cca 25 zacali sme si so setrou byt blizsie. Dovtedy pohoda, ale az potom TOP. Sestra ma medzi babami 4 roky a kazda je samostatna jednotka. Jedna este dieta, druha uz frajerou nahana. A dalsia vec takto deti po sebe su omnoho samostatnejsie.
@spuntikmathiasko
@suz20 to tu človek nemôže mať iný názor? proste mi príde, mať 3 deti takto skoro po sebe, že to na úkor niečoho byť musí
@kvietok227 len sa nefixuj na chlapca ja som sa tak nafixovala na to ze druhe bude dievca ze ked mi doktor povedal ze to bude chlapec skoro to so mnou seklo. Ties vsetky vypocty sedeli na dievca vsetci co mi to pocitali tvrdili ze sa nikdy nemileli a vidis o mesiac sa mi narodi druhy syncek 🙂 uz mi to vobec nevadi ked otec moj zistil ze som chcela dievca a co som kvoli tomu robila tak mi od srdca povedal ze ludia co lipnu na jednom pohlavy su sebecky hnusny ludia tak mi to luto prislo a potom som si uvedomila ze ma pravdu teraz ma zaujima len aby moji chlapy boli zdravi a vzivote sa im darilo urcite si nerobte babatko len kvoli tomu aby to bol chlapcek ale pre to ze tuzite este po jednom bez ohladu na to co to bude
My máme tiež tri, dve dievčatka 4 a 2 roky, 8 mesiacov a k tomu osemmesacneho chlapčeka. Boli časy, keď to bolo fakt o drzku ale teraz je super, staršie sú V škôlke, malý doma A ja si konečne uzivam matersku 🙂.
A ešte dodám, na pohlaví nám ani pri jednom dieťati nezáležalo, praktickejšie by dokonca bolo aj tretie dievčatko, ale tak sa podarilo. V tom istom období sa mojim sesterniciam po dlhšom čase narodili tretie deti, v prvom prípade tretí chlapec, v druhom po dvoch chlapcoch dievčatko.