icon

Tretie bábo

kvietok227
15. mar 2016

Ahoj baby chcem vediet vas nazor mam dve male deti jedno ma len rok , chcela by som tretie babo uz posledne . Mame znamu co vypocitava podla datumov pohlavie a vela ludi si to k nej dava a vzdy mala pravdu ani raz sa nepomylila ze ako roku bude mat pohlavie chlapca a dievca . Mame dve baby a chcela by som chlapca ten to rok ak by dom otehotnela maly by sme chlapca , muz by chcel strasne chlapca . Aky je vas nazor neni vela 3 deti ? 🙂

Strana
z6
emarekova
25. apr 2016

@kvietok227 byvala suseda mala 6 deti a vsetko chalani,oni sa mozno snazili opacne 🙂 a ten vekovy rozdiel nie je ziadny ideal podla mna. Kazdemu vyhovuje nieco ine. Kamaratka ma 3 chlapcov tiez takto kratko po sebe a v pohode. My mame dve baby s rozdielom skoro 6 rokov a tiez super. Mala ma 2 a neskutocne ju starsia taha dopredu,aj ked si vedia robit dost zle,strasne sa lubia a vedia sa aj krasne hrat. A velakrat mi Nadka s malou pomoze ked som napr na dvore,mala sa poobede zobudi,tak ju prezlecie,chvilu postrazi..neviem ci my s muzom sme divni,ale keby aj 10 deti,tak radsej baby. Aj chlapy v robote rypali,ze chlapca nevie robit,ze mu rod vymre. Nam to vyhovuje. Inak by som tiez este mimco prijala. Ked chcete a citite,ze zvladnete nevahaj,aby ti neskor luto nebolo 🙂

spinoscapularnabeta
14. jún 2019

Je rozdiel mat tri male deti. Ja mam 10r.,6r. A 6. mes. A je zo paráda.

susaanka
31. aug 2021

@kvietok227 mozem sa spytat ako to dopadlo? Mate tretie babo? 🙂

Strana
z6