icon

Trojmesačné dieťa skoro každý deň okaká oblečenie

28. mar 2022

Mám 3 mesačne dieta a skoro každý deň periem okakane oblecko čo pretečie z plienky zozadu na chrbat... veľkosť plienky je dobrá rovnako aj savost plienky .. je to normálne , aj vašim detickam sa to stáva či to je len nejaka chyba u nás ? Fakt sa mi to nechce stále prepierat už mám chuť to rovno vyhadzovať....

stastna17
28. mar 2022

ano je to normalne, ja som mala dvojicky , tak bud rada ze iba po jednom prepieras 😀

bashee
28. mar 2022

Ano uplne normalne. Im sa to vytlaci ten obsah na chrbat ako lezia lebo je toho castokrat tolko. Vdaka tomu som spoznala co je to zlcove mydlo. 😃

vreckovka2
28. mar 2022

huggies elite soft. Tie taketo nehody ciastocne eliminovali. Skusila som niekolko druhov pliekok. Davala som mu ich vzdy, ked som predpokladala velku naloz, cca o 4tej rano u nas vzdy 🙂. U nas sa to zlepsilo po zavedeni prikrmov, stolica je husta. Avsak zlcujem zase vsetko od jedla. S laskou spominam na hovienkove zlcovanie, zislo to lahsie 🙂.

viestta
Odpoveď bola odstránená
denden77
28. mar 2022

nasej sa to teda stalo len raz ale nezabudnem.. bolo to pocas stedrovecernej vecere 🤣🤣
ja som som kvoli refluxu prala dokolecka dokola ozvracane bodycka a plienky 😁

anjelicek26
28. mar 2022

Ono sa to zlepsi, ked zacne papat neskor prikrmy a stolica bude tuhsia... ale toto... je asi fakt normal, obcas ked nekakali par dni tak kako az na zatylku 😂

katarinamamina
28. mar 2022

Mne sa to stávalo pri Lidl plienkach. Pri Pampers premium len málokedy.

eru331
28. mar 2022

Veľkosť plienky môže byť dobrá, ale rozdiel v savosti medzi jednotlivými značkami je dosť veľký, keď si to poskúšaš a porovnáš. Ale akože hej, je to normálne, u bábätiek sa to často stáva, keď majú ešte takú riedku stolicu.

petamich
28. mar 2022

podla mna nie, tak aby to bolo kazdy den, ja osobne si myslim, ze nesedi plienka - mne osobne sa to stalo asi 5x maly ma 8M a vzdy bolo treba vacsiu plienku hoc sa podla vahy zdalo, ze vsetko je okej - blizil sa ale ku hornej hranici vtedy (plienky od zaciatku pouzivam jedny do teraz)

okej to je kazdopadne, lebo stolica je riedka ale stavalo sa mi to iba pri nesediacej plienke alebo ked par dni nekakal (co on teda kakal stale, tak preto iba parkrat)

akrobrab
Autor odpoveď zmazal
denden77
28. mar 2022

@akrobrab aj my, od narodenia len premium care a stalo sa nam to raz 😊

akrobrab
28. mar 2022

@denden77 Teraz citam, ze pocas stedrovecernej... To asi z toho nadsenia. 😂👍😂

maciatkoe
28. mar 2022

Ani nasmu sa to nestalo ani raz, a uz ma rok.

althejka
28. mar 2022

tak moj uz v porodnici vedel okadit co mu prislo k dosahu, nechapali sme to,ale vedel. doma sa krotil, ale zasadne vonku v kociku clovek iba zacitil vabnu stopu jeho lasky a v raz som ho macala v chorvatskom ramene. hanba nehanba , bolo leto.

jaskolka
28. mar 2022

Možno párkrát sa môjmu to stalo,fakt maxi 3-4x,a to ma rok a pol. Skus iný typ plienok, aj tie veľkosti sa môžu zdať, že sú ok, ale keď už je hraničná, tak radšej vezmi väčšiu. Môj 3 mesačny nosil 3 Bevola, a bola som úplne spokojná, doteraz ich používam

izabela181
28. mar 2022

A koľko váži a aké plienky používaš? 😊 mne sa to stalo iba párkrát, používame Pampers premium care alebo Huggies

nikdenikto
28. mar 2022

Môj mal špecialitu kakať vždy keď sedel v hupacom kresielku a áno, to bol vždy po chrbát - denne, asi mu bolo v tej polohe dobre no lenže samozrejme sa tá riedka stolica vytlačila 😂

marzuz89
28. mar 2022

Nie je to ok. Niekde musi byt chyba - prebalovanie po viac ako napriklad 3h, slabo utiahnuta plienka, takze je v chrbtovej casti volna, nespravne zvolena velkost (nikdy som sa neriadila kilami, to nam nikdy, naozaj nikdy nesedelo - v bliziacich sa 2m syna sme napriklad presli na 3ky, lebo 2ky zacal precikavat, v 3kach super).

Nas kakal aj 3x denne doplna a riedko, ale vytiekko chrbtom iba raz, ked sme boli na vylete, a prebalovala som v zavere 4 hodiny. Nacikana plienka uz dalej nemala kam "vsiaknut" nakakane. Ale ak sa pokaka a vzdy to vyjde vrchom, je niekde chyba.

nttnnt
28. mar 2022

Bud mu to zle das tu plienku alebo slabo utiahnes moj ma polroka a okakane oblecenie na chrbat mal mozno 4krat