icon

Zlé 6-mesačné dieťa

2. mar 2023

Som už na pokraji malý mi plače od rána do večera spi 3x 30min nevie dlhšie douspavam nič nepomáha ničím zaujať ja už nevládzem..niekto skúsenosti?

Strana
z3
kvetinka75
3. mar 2023

tak 6 mesačné dieťa je už dosť veľké. Nemôže mať nejaké zdr. problémy? Rieš s dr.

danielahamar
3. mar 2023

6mesacne určite nie je zlé, len rodič nevie co s nim. Dosť často používaš nemyslím, že je to to, alebo ono. Môžu to byť zuby, aj keď ich nevidíš, môže to byť bruško, aj keď nevidíš, strava a celkovo harmónia v rodine, to ti dá dieťa pocítit ako prvé

kandelabra
3. mar 2023

nesúvisí to s tým spánkom? moja staršia taká bola v tomto veku, v noci spala dobre, ale cez deň vôbec, zaspala len s mliekom a na rukách na 30 min a revala, lebo bola unavená... Ja som bola na prášky, až som sa úplne vyčerpaná naštvala, odsledovala som si časy v akých je asi unavená a musela som ju doslova naučiť zaspávať, dvakrát denne v rovnakých časoch zobrať do postele, dať mlieko, byť tam s ňou po celý čas... bol to boj ale keď si zvykla pravidlene spať, prestali aj dennodenné revy, a ja som si konečne aj oddýchla, aj porobila, aj s dieťaťom sa zahrala...

Strana
z3