Zostanú dieťatku ryšavé vlásky?
Ahojte mame s manželom dcérku keď sa narodila mala krásne hnedé vlasky, potom sa jej zmenili na blond, teraz ma rysave myslite že jej take zostanú? Ma len dva mesiace. Ja mám hnedé vlasy manžel ma blond vlasy ja mám aj pehy takze asi pravdepodobnosť na ryšavý gén tam je. Bojím sa že sa jej budú v škole vysmievať za rysave vlasy a v dospelosti (veď viete aké sú na to narážky) samozrejme že my ju milujeme aj budeme milovať takú aká bude 💞
Môj syn má ryšavé vlasy, má 13 rokov, niekedy príde zo školy smutný, že sa mu vysmievajú a ja mu vždy poviem, že nech sa vysmievajú... závidia, lebo si jedinečný a postrapatím ho... zasmeje sa a ide si potom svoje... dcérka má 2 roky a tiež má jemný nádych do ryšava... (s mužom sme bielokožci s pehami a máme obaja tmavé vlasy)
Naša dcérka sa narodila tmavovláska, potom jej zosvetleli s odtieňom do škoricova ...trošku do ryšava v čase keď bola bábätko. Keď mala 1,5 roka zasa zosvetleli na svetlo hnedé/tmavý blond a teraz má 10 a ma stredne hnedé v lete svetlejšie.
Ono sa to mení. S manželom sme tmavovlasí ale babky boli svetlovlásky jedna z nich úplný blond.
@chiarisimo A mne sa veľmi páčia ryšavé detičky, sú také rozkošné. 😉...pozdrav doma.
@cecilia29 tu na MK sú desiatky detí každý deň ,ale tvojho syna si pamätám , má naozaj krásne vlasy a celkovo je veľmi zlaté dieťa a ešte jednu už dospelú dievčinu tiež s medenými vlasmi ❤️

Čo by som dala za to keby som bola ryšavá 😂😂
Mužovi sa páčia presne také 🤷♀️😃