icon

10 mesačný preplače každú noc

lucia006
7. sep 2013

Ahojte,je mozne ze moj 10 mes,syn prevresti kazdu bozu noc uz asi mesiac a pol?predtym sa tiez budil min.10krat ale nie s placom je na um a papa uz len raz ,uz som tu pisala o jeho spanku ,lenze stale je to horsie a horsie ,a uz nevladzem prinom absolutne on je aj cez den potom nervozny velmi 😒 dr mi len stale povie ,ze mi stym nepomoze ze su to pravdepodobne zuby...

Strana
z3
cabby88
7. sep 2013

Su to zuby..teda pokial nema ine zdravotne problemy...Ja mam 23mesacnu slecnu,je 6hodin rano,a ja som uz dve hodiny hore co mi mala reve a mrnci..iba vydrzat,nic ine nam neostava 🙂

susul
7. sep 2013

skuste toto http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/detail/vib..., kamaratka to davala malej, ked bolo najhorsie, mozno pomoze. Mozno by som skusila cipok od bolesti, kazdy znasa bolest inak, drzim palce nech to cim skor prejde.

lucia006
autor
7. sep 2013

@cabby88 no nemal by mat nic ine bol vysetreni na gastre aj neurologii ,vraj je vstko vporiadku,snazim sa vydrzat ale je to kazdu noc a celu noc,o osmej vecer ho lahnem dopostielky zaspi za minutu a od pol 10 vresti 😒

lucia006
autor
7. sep 2013

@susul ja uz normalne neverim,ze to raz skonci uz 10a pol mesiaca nespim ,ale co robi teraz vnoci to je strasne,chcela som to natocit a pustit lekarke ci je to fakt normalne ako to hovori ona mi zakazdym co knej pridem a ziadam pomoc,skusala som nurofen cipky aj viburcol aj ine homeo ,

susul
7. sep 2013

kamaratka mala problem so synom od narodenia jej spaval po polhodinach, kedz uz bola po roku vycerpana a obehali od neurologa za po ludoveho liecitela si vsetko, tak mu zistili nedostatocnu tvorbu melatoninu, doplnali ho tabletkami a zabralo. Na neurologii ste boli? Skoro 11 mesiacov nespi, tak tam asi nieco nebude v poriadku, ved to aj on musi byt vycerpany a cez den spava?

monyccka
7. sep 2013

@lucia006 ahoj, skusala si precitatknihu kazde dieta sa vie naucit spat? Nasa starsia bola nespac, kym sme nezacali s metodou podla tej knihy. Tri dni revu a bolo po vsetkom. Nepises, ci ho v noci uspavas, ci ma cumel, ako spi cez den.. mozu to byg zubky, to ano, ale ja neverim, ze tak dlho... predsa je ine dvatri dni pred prerezanim a mesiac vkyse revat. Ak nie je ziadna fyzicka prekazka zistena, najskr ide o zle spankove navyky. Precitajs si tu knihu, mne v mnohom pomohla. Aspon som vedela cimsa riadit 🙂

lucia006
autor
7. sep 2013

@susul ved toto ,ze mi je aj cez den potom cim dalej nervoznejsi ,boli sme na gastre aj neurologii robili mu usg hlavicky aj brucha vsetky organy mu presla vbrusku ,odbery krvy vsetko ma vporiadku,vraj! Cez den spi dvakrat raz hodinku a pol pri hudbe ,a potom vkociku poobede pol hodku ,takze nemyslim si ze by mal niejako pomeneny den snocou kedze spi dokopy dva hodky cez den 😒

lucia006
autor
7. sep 2013

@monyccka ano citala som ju,nema problemy zo zaspavanim ci cez den alebo vecer spi vpostielke ,lahnem ho dam mliecko a spi cez den bez pohnutia ,vnoci je to o mrveni,stonani,mrncani,potom plac krik max,15 minutove spanky ,ked place len zo zavretymi ocami nechce byt hore chce spat ale nieco mu nedovoli,prave sa mu orerezali dve nove zubky ,dalsie nevidno,ale ked pcha nieco dopusy zacne plakat alebo mu ide kusok krvy s dasienka,viem ze ho to boli ale az tak ze kazducka noc je rovnaka preplakana a uz strasne dlhomto trva?

lucia006
autor
7. sep 2013

@monyccka a vnoci ho nijak neuspavam sam zacne plakat sam prestane ci vnasej posteli alebo vpostielke ,ale opakuje sa to kazde 10 -15minut az dorana

kristina2602
7. sep 2013

Aj moja mi robi to iste,a to nam uz vysiel 6 zub, taktiez place ked sa jej dotknem dasien my sme vyskusali homeopatikum Camilia zabrali nieje to sice super celu noc, ale nebudi sa tak casto

lucia006
autor
7. sep 2013

@kristina2602 moj ma 8zubkov vonku ,tak neviem ci mi toto bde robyt pokial nebude mat plny chrup,alebo neviem uz,snad nie,mi berieme chamomilie vulgaris 15 ,sedativ pc a nijake zlepsenie 😒

nikolet_89
7. sep 2013

@lucia006 ahoj ak su to naozaj zuby zistis to lahko, daj mu pred spanim sirup na bolest, ziadne gely ale sirup...ak ti mali prespi viac ako zvykne obvykle tak to su zuby my sme tiez skusali kym sme zistili o co ide

sense
7. sep 2013

@lucia006 ja by som skusila osteopata....

kristina2602
7. sep 2013

@lucia006
Skus tu camiliu to je vlastne chamomila len uz narobeny taky roztok v ampulkach to pekne vypije alebo ako ti radi mamicka podomnou napr.nurofen sirup urcite to budu zuby mne to robila aj starsia a doteraz spala pekne celu noc teraz je idu posledne stolicky a opat su noci zle

moka066
7. sep 2013

Ako to tu tak citam.pises ze ho polozis do postielky,vypije mliecko a spi.nemoze to byt tym,ze po tom mliecku si potrebuje poriadne odgrgnut? Ja tiez mojmu skoro 2rocnemu synovi pred zaspanim dam flasu mlieka,ked ju dopije tak si ho zoberem na ruky aby si odgrgol..mame tajy rezim a pri mne sa ukludnni a vie ze poyomide spinkat..

lienkafoj
7. sep 2013

@lucia006 cez den spi pri hudbe? ked spi v kociku, ste na frekventovanej ulici? nechyba mu podvedomy sramot? poznam pripad ked mimi spavalo na balkone na 6 poschodi v kociku na frekventovanou cestou a ked prisli k babine na kludnu dedinu, vrestal a vrestal. dedo mu pustil radio a v momente zaspal....

lienkafoj
7. sep 2013

@lucia006 inak moj spaval do roku so mnou v posteli, chybalo mu teplo matere a od roka v postielke v spalni a od dvoch rokov v samostatnej izbe. skus ho premiestnit, skus najst iny kut pre postel - mozno zle vibracie.... aj take poznam- presunuli nabytok v detskej a bolo po probleme niekto je senzibilnejsi viac a niekto menej

aristka
7. sep 2013

@lucia006 dáš mu sem tam nurofen na bolesť alebo choď do lekárne a viem ,že aj pri malom bol sirup na dobrý nočný spánok alebo na ukludnenie bolo to bylinkové ,skús sa spýtať ,určite niečo je ...účinkovalo...... to no našla som pre detičky je sirup Sedalia hoď si do googlu a skús

lucia006
autor
7. sep 2013

@nikolet_89 uz som skusila dat nurofen aj ibalgin ziadne zlepsenie ,jedine zlepsenie bolo predvcerom ked so mu dala stvrtku dothiadenu a zazrakom prespal noc.

lucia006
autor
7. sep 2013

@kristina2602 moj to robi od narodenia aj sirupy sme uz skusali.

lucia006
autor
7. sep 2013

@moka066 lenze problem je vtom ,ze on neodrgguje vobec ,len ked bol m0uplne malinky,

lucia006
autor
7. sep 2013

@lienkafoj no byvame na dedine ked spi vkociku extra hluk nema ,ked vpostielke tak potichu hudba skusala som dat hudbu potichu aj vnoci nepomahalo,staci napr,ze chcem podaco ist stupim n podlahu a uz sa prebere ☹

lucia006
autor
7. sep 2013

@lienkafoj predvcerom sme presunuli po4krat postielku snasou postelou ,on nepi lepsie ani medzinami 😒

lucia006
autor
7. sep 2013

@aristka ten mi povedala dr ,ze az po roku ,tak neviem .

aristka
7. sep 2013

@lucia006 http://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s... skús sa spýtať v lekárni na tento sirup ,je aj pre drobcov lebo inak neviem čo ...budeš musieť vydržať....

lucia006
autor
7. sep 2013

@aristka dakujem za radu skusim si ho popytat,skusala som mu robit na vecer medovkovy caj ale bezozmeny 😒

kaja73
7. sep 2013

@lucia006 skus cipky Viburcol-je to homeo- viaczlozkove urcene pre deti ktore su nepokojne.
je vhodne uz aj pre babatka a nema vedlajsie ucinky.
je to podobne ako sirup sedalia len je uz aj pre mensie deti.
http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/pil/viburc...

kaja73
7. sep 2013

@lucia006 teraz citam ze si to uz skuslala.
No to treba davat aj cez den cca 2-3 krat- aspon teda zo zaciatku.

emily_666
7. sep 2013

@lucia006 nám homeopatika vôbec nezaberali, ani viburcol ani sedalia ani chammomila. Odkedy som však čítala článok o výrobe homeopatík, už by som svojim deťom nič také nedala. Vedľajšie účinky homeopatík najmä u detí sú nočné mory a plače a tiež správaním sa zmenia k horšiemu. Náš bol teda veľký nespavec, po 2 rokoch akoby uťalo, po vyrastení posledného zúbka nám prespí celú noc. dú fam, že aj u vás sa to čoskoro vyrieši

lucia006
autor
7. sep 2013

@kaja73 asi ste necitali cely prispevok,viburcol cipky som mu davala este pred cca 3mes,nepomohli vobec ☹

Strana
z3