Ako meníte plienku dieťaťu, keď ste s ním vonku?
Ahojte skusenejsie mamicky, zaujima ma otazka, ako dieta, ktore este nosi plienky prebalujete ak ste na nejakom vylete? Predpokladam, ze ho asi na zem nepolozite, ale zasa ani v stoji sa prebalit neda velmi, tak ako? Mozno hlupa otazka ale fakt si na tom lamem hlavu 😀
Normalne na zemi. Kdekolvek je trosku travicka tam ju vyvalim a prebalim. Chodime vela na tury napriklad a tam sa mi hlavne v zime neosvedcili nohavickove plienky lebo lebo to znamenalo, ze ju musim aj vyzut a uplne vyzliect. Takto s obyc plienkou len stiahnem utriem a hotovo. Ale ak mas kocik tak je to uplne jednoduche. Ja uz som prebalovala aj v snehu na bunde.🤷♀️
A skus sa vyhnut aj veciam na traky🙂) ale teraz v lete to uz bude o inom.
normalne mam jednirazovu prebalovaciu podlozku a na zemi na trave hovienko. mala aj pancuchy aj cizmy. spievala som jej dali sme to za tie dve minuty sa mu nic nestane nie je minus 10
Keď nebola iná možnosť ako kočík, lavička, prebalovaci kút, ta déka alebo bunda a prebalovacia podložka na zem a pre baliť. Radšej 3-4minuty na zemi ako potom bolestivé podráždenie pokožky. Ono zas 17mes dieťa toľko stolicu už nemava
Vzdy sme mali podlozku a vlhcene, prebalovali sme v aute, kufor, kocik uplne v lahu, podlozka a zem/trava.. Cez zimu sme sa vratili na prebalenie domov, hotel, restiku s prebalovacim pultom..
Pocikane prebalujem na stojaka odkedy vie stat, je to super, on sa s niecim hra a ja rychlo vymenim plienku, pokakane vacsinou v kociku alebo na podlozke na lavicke, raz v aute, nebolo na vyber, ale to sa nam vonku stalo malokedy. nejako som to nikdy neriesila, no uz nejaky cas AK ideme dalej ako na nasim sidlisku, nosim nahradne teplaky aj plienky so sebou v ruksaku.
V stoji? To ako?
Nosila spm so sebou v kociku taku mensiu deku tu som dala kludne aj na zem a tam prebalila
Môj ma 16m, pri prebalovani zápasí, takže u nás nehrozia žiadne prebalovacie pulty. DekA/podložka a na zem, a prikvacit ruky mojimi nohami, lebo nimi okamžite ide do tej plienky. A reflexivne okamžite do úst. Takže posrateho prebalujem zásadne vo vani a rovno sprchujem, a keď sme vonku tak bud ho ten druhy zabáva /istí mu ruky, alebo si ho proste prikvacim na zemi.🤷♀️ wrestling no....
V stoji
17 mesiacov ma tvoje... hm... ja som do 15mes. prebalovala v kociku (nevidim v tom problem), ale tito 9-18mesacni sa vrtia vselijako a stavaju sa, cize ked uz vedeli chodit, tak od tych 15 mes. postavim si ich na rovnu plochu, stiahnem gate, ale len po clenky a postojacky prilepim tu zalepovaciu plienku (nie pants - ked mam pants, posadim si dieta na koleno a topanky musia ist dole, pokial su prilis velke na to, aby som ich bez kontaktu s topankou neprevliekla cez topanku - cize od velkosti topanky ca. 24)
Zalezi na veku... V kociku, na stolicke, stole, ale aj na zemi na trave. Vacsie uz aj postojacky, chce to cvik.
Ja by som z tohto dramu nerobila. A keby uz aj chvilu bol na podlozke na tvrdej zemi, tak z neho neubudne.
Keď boli maličkí,.tak som ich prebalila v kočíku, alebo keď som mala.nosic, tak som si rozložila deku na zem.. keď boli starsi, tak postojačky.. človek len potrebuje získať rýchly grif a ide to..

vo veku 17m mas uz predpokladam prebalovanie v malicku a trva ti to max. par sekund, prebalovala som v kociku vacsinou, mala som sportovy kocik, ktory siel dat uplne do lahu - takze lah a prebalit, bolo to rychle, aj ked syn bol uz samozrejme riadne mrstny. Chrumka do ruky, zabavit a prebalit 🙂