Ako naučiť 11 mesačné dieťa zaspať same v postieľke?
@zuzahajdulka jhaj ty si asi myslíš ze ja som svoju dcérku dala do postieľky s revom celú červenú v tvári.... A tak nechala a odišla spat do druhej izby.... 🙈🙉🙊 Tak takto nie, takto to teda u nás neprebiehalo.... Pekne sa najedla, pohrali sme sa, pohojdali, zaspala pekne bez revu.... Ona aj v noci sa zobudí bez revu, začne si spievať, blabotat a už viem ze je čas na mlieko, zohrejem vypije a spinká ďalej....
Proti takému uspavaniu ze jebs dieta reve na sups s nim do postieľky a ja idem kade tade..... Tak to odcudzujem to musí byť strašné a neverím ze matke to netrhá srdce.... 😥
@anjelicek26 👍👍👍👍👍
@anjelicek26 ja spávam s malym aj s manzelom spolu 3 roky v jednej manzelskej posteli a nikdy som neodpadavala od unavy. Normalne som vyspata a to sa maly budi v noci aj 5krat a ja som teda extremny spachtos.
Ale kazdy nech si spraví ako uzna za najlepsie.
@anjelicek26 wau dakujeeeem 🙏🏻🙏🏻❤️❤️

@zuzahajdulka neboj sa viem co je to spat s dieťaťom 4-5rokov....zazila som, ja ani syn ani muž nevyspatý.... Predsa aj jeho som musela budiť tým ze som ho večne otacala keď mal nohy krížom krážom.... On bohužiaľ nespaval tak ze ako som ho položila tak lezal celú noc