icon

Ako odstrániť označenie na nožičke bábätka, ak sme už doma?

gabilka
23. máj 2011

sme ž doma z pôrodnice a neviem ako mám malinkej odstrániť,označenie-svoje priezvisko zo stehienka ☹nechcem veĺmi trieť aby som nepoškodila pokožku,alebo to má zmiznúť samo,po kúpkaniach?..ďakujem 🙂

lenica81
23. máj 2011

my sme mali meno na celom chrbatiku, takze obrovske... ale zislo to postupne... mydlom... ale neviem ako dlho... treba pockat... 😉

kvojtanikova
23. máj 2011

ahojky, hned som sa pri citani tvojho prispevku vratila do casu ked sme my prisli z proodnice - meno napisane krizom cez cele brucho🙂 Jasne, zide to kupanim, asi tak po tyzdni, teraz sa nad tym netrap, nesuchaj jej to, vo vodicke mozes trosku pritlacit ale nie velmi. Nasucho urcite nie. Urob si zopar peknych foto ked je popisana fixkou lebo potom tie momenty uz nikdy nevratis🙂

bambi2
23. máj 2011

to ti asi neporadim... ale divny to sposob... u nas v CH som take este nieco nevidela... 😕 😕 😕

medyna
23. máj 2011

urcite po zmizne postupne, par kupkani a je to prec. A netreba to ani nejako zvlast suchat.... 🙂

evickapooh
23. máj 2011

vyzera to strasne... ...neviem preco to treba s takymi velkymi pismenami...asi nevidia dobre...tu v NZ to nerobia... ak ti to velmi vadi skus t odstranit s pletovou vodou

ivett1
24. máj 2011

ahoj...ani tu v BA som to nevidela, ale predpokladám, že tými kúpkaniami a pri masážach olejčekom alebo mliečkom by malo "označenie" čoskoro zmiznúť🙂...

feb13
24. máj 2011

Ak je to take fialove, tak to bude gencianova violet, to sa pouziva okrem ineho aj na taketo oznacenia aj ked som si myslela, ze u novorodencov sa to uz nerobi. Je to neskodne a po case to zmizne samo, po niekolkych kupaniach, nijako to nesuchaj ani na to nedavaj ziadne roztoky ani nic, mohli by podrazdit pokozku.

(A je to s takymi velkymi pismenami len z technickych dovodov, proste s tymi stetockami ktorymi sa to v nemocniciach bezne maluje, sa to inak neda... ale verim tomu ze je to otrasne a podla mna aj zbytocne.)

ela2710
24. máj 2011

@gabilka ahoj, my sme nastastie nic podobne nemali 🙂 mali sme len naramky s nasimi menami, ale ked sa mojej mamine narodila najmladsia sestra tak este mala napisane meno - take fialove, zislo to pri kupani, babatku to nijako neskodi, vydrz 😉