Ako ste odnaučili dieta od cumlíka?
@lius ked mal krpec 2 roky - zobrala som vsetky dudliky ( mal ich 5, zavislak riadny) - vyhodila do krbu. Povedala som mu, ze macicka spapala. Vecer hladaj, aj v noci. Smola! Zvykol si.
@lius mojej sestre povedali ze jej ho zozrala nasa korytnačka,este tyzden chodila k akvarku a zazerala na nu,potom ju to preslo.
Ja som malej neklamala ako dotyčné vyššie,dlho predlho som jej dennodenne vysvetľovala že je už veľká a nakoniec ho sama nechcela.mala cca 2r
kolko rokov ma tvoje dieta? v roznom veku sa to oducanie moze lisit.
Keď mala rok a tri mesiace schovala veci akože sa hrala... A potom bola rada keď nasla... Dala si ho do práčky ja som ho nevedela nájsť a keď som ho našla po štyroch dňoch tak som sa usmiala a vyhodila lebo som nebezala hneď kupovať nový, hľadala som starý, keďže sme to zvládli štyri dni tak už to šlo potom ôk. Len ona bola vtedy ešte kojenia tak si vystačila...
Mne sa páčila taká story, čo som tu niekde čítala, že dali do obálky, išli spolu s dieťaťom na poštu a poslali poštou bábätku, ktoré to potrebuje viac. Neviem, koľko rokov mala dotyčná, ale moja napríklad je taká prajna, že aj u mojej by to fungovalo. I keď teda moja cumel odmieta už od 7-8 mesiacov a odvtedy ho nemá,teraz ma 22 mes. My sme mali návštevu, kde 4ročná stále mala nejaký a chcela vidieť tie naše staré a chcela si ich aj zobrať, tak u nej tiež celkom išiel argument, že necháme to pre bábätko, keďže som tehotná.
@marion09 ja som klamala,a dcéra mi to dodnes nevie odpustiť a má z toho traumu....žartujem,samozrejme......keby len také "klamstvá" existovali v živote....ty si ich asi obrala aj o radosť z Ježiška a jeho darčekov...tak v takých prípadoch ja klamem veľmi rada a neverím,že by som preto skončila v protipole neba...
Mam dvojrocne dvojcata od narodenia nechcel ani jeden cumel. Za co som neskutocne vdacna ze som nikdy nemusela riesit cumel. Asi by som sa pri dvojkach zblaznila. A taktiez flaska ti nepoznaju rok a piju z poharika .pre nich bol pokarik vacsia zabava ako flaska. Drzim palce
Obaja nasi synovia okolo polroku dudel vyhodili z postielky a uz nikdy nechceli...
Mladsi zato do dnes pije ranne mliecko z flasky...som si povedala, ked ma tu potrebu, tak mu ju necham, ved pije mliecko asi 3 min.denne...
Kamoska povedala svojej dcerke, ze treba dat iny detickam, ze ona uz je velka a dudel nepotrebuje...mala asi 2 roky a za par dni si ani nespomenula
@kristina2412 😂😂😂
schovali sme a nemáme...
kolegyňa hodila do koša a viac neriešila...po týždni už ani decko...
Isla som maleho uspavat a cumel som zabudla v obyvacke a nechcelo sa mi ist pren, odvtedy je bez 😂👍🏻 prvy vecer mi asi hodinu vypraval svoje hatľaniny, z ktorych sam zaspal od unavy😬
@lius Dcérka mala asi 2roky a cumlík len na spanie inak cez deň nie. Odstrihla som koniec dudlika a normálne som jej ho večer dala, prekvapená pozrela čo je,tak som jej povedala že je asi pokazený aby ho vyhodila do koša.spolu sme ho zahodili a keďže sme to plánovali kúpili sme jej vtedy plyšáka dinosaura a vraveli že Dino zožral cumlík že preto je pokazený. Plakala len trochu prvú noc a potom zabudla nato a spinkavala s tým dinom,išlo to celkom hladko.
@lius Ja som synovi jednoducho cumel nedala. Mal 8 mesiacov,, a nervy ako malý nahnevaný zavislak. 😀 Strašne ho to zlostilo že cumel už nie je, ale s nim to bolo oveľa horšie, pretože sa kvôli nemu v noci budil 7* za noc! Po tom co som mu ho viac nedala, sa prvé dni ešte v noci takto budil,,, po týždni mu už cumel vôbec nechýbal.
Môjmu prvému keď mal cca rok spadol do WC, spláchla som a bolo. Druhý zhruba v rovnakom veku ho prekusol, vyhodia som, že sa pokazil. Kamošku to inšpirovalo, keď mu v spánku vypadol, odstrihla z neho, že predstav si čo sa stalo, predstavil sa, dáme ho do koša. Aj moji aj jej to prešli bez plaču.
Oprava: prederavil sa
Moj syn ma 2 a pol roka a presne teraz na vianoce som mu ich vzala 😆 (mal ich 5). Urobili sme taku vacsiu zmenu, ze som ho presunula z postielky do velkej postele a zaroven nedala uz cumlik. Vecer si ich pytal, no povedala som mu, ze odisli prec s postielkou. Cakala som ze bude plac a vystrajanie. No na moje velke pocudovanie bol uplne v pohode 😆. Od vtedy cumlik nespomenul.
Ja som všetky cumle jedného dňa prestrihli a povedala že sa pokazili . Syn mal 2 roky. V noci keď pýtal cumel plakal, dala som mu ten rozstrihnuty samozrejme že rev a zahodil ho ale keďže iný nebol zmieril sa s tým a po 3 dňoch si už ani nespomenul....

v noci ked vypadol dcére z pusy, strčila som pod vankúš a potom vyhodila. Síce týždeň hladala, no na moje prekvapenie neplakala a v pohode zaspala aj bez neho. To už bolo len také "doťuknutie", lebo cez deň ho skoro vôbec nemala, len v noci, no budila sa pre cumel.