icon

Časté nočné budenie kvôli smädu u 18 mesačnej dcéry. Máte skúsenosť?

zuzkal99
29. júl 2013

Chcem sa spýtať ci je normalne aby mi mala cez noc vypila veľkú fľašku (330 ml) vody. Lebo svagrina mi povedala ze dieťa by nemalo pociťovať taký veľký smed. Mate s tým niektorá skúsenosť ?

iwwa30
29. júl 2013

aj moj maly vypije asi tolko v noci-budí sa aj 5x a vypyta si pit. ma 15mesiacov,a ani ma nenapadlo to nejak riesit..myslim ze je to u kazdeho ine

barborienka28
29. júl 2013

Moja švagriná tiež dáva dosť veľa piť svojej malej 🙂 buď rada, že pije, horšie by bolo, keby nechcela 🙂))

dolly20
29. júl 2013

Moja dcera ma 20 mesiacov a je schopna za den vypit 2L caju. Kym ide spat, tak vypije 280ml flasu caju, v noci sa 2-3krat budi na smad, takze je vzdy lepsie, ked pije, nez keby odmietala 🙂

nikolet_89
29. júl 2013

ahoj mne mala cez noc vypije 330 ml mlieka a asi 150 ml vody je to uplne normalne a to mame 17 mesiacov

bambibam
29. júl 2013

v tomto teple sa aj naši budia ,jeden vypije cca za celú noc pohár -dvojdecový ,a ml. vypije 1deci vody a 2dec.pohár mlieka + je kojený, myslím ,že ked telo pýta treba dať.

unavenasom
29. júl 2013

svagrina ma pravdu..nechaj dieta smadne :p ..cosi..pokial je dieta zdrave, a papa inak /cize nepije miesto jedenia aj cez den/ tak je proste smadne...a v tychto horucavach sa ani necudujem, ze pije, aj ja kolkokrat v noci teraz vylezem a idem sa napit

linda20111
29. júl 2013

v tychto horucavach je dobre ze pije viac vody.

hcdaduska
29. júl 2013

ahojte,no aj náš malí má 24 mesiacov a tieš sa stále budíme na pitie v noci každé 2-3 hodiny a tieš to nejako neriešime aj ja pijem aj v noci... 🙂

mima88
29. júl 2013

ked je to len v tychto horucavach, tak je to ok, ak to potrva dlho,tak by som asi poziadala o zmeranie cukru, ci nema nahodou vysoku hladinu v krvi lebo vtedy je velky smad

katka1981
29. júl 2013

V tomto teple je to podla mna normalne, avsak ak by tolko pila, ked nie je tak horuco, dala by som skontrolovat krv, ci dieta nema cukrovku. A nelakaj sa, moze to byt aj zlozvyk, a dietatko je inak zdrave.

milota164
31. júl 2013

moja sa budi na kojenie minimalne 2x v noci a k tomu vypije este aj vodu.V tomto teple si myslim ze je to normalne

domi1988
31. júl 2013

moze to byt tymto hnusnym teplom,ale treba skontrolovat cukor.. velky smad moze signalizovat aj cukrovku.