Do akého veku mali vaše deti plienky?
len taka mensia anketa mamicky dokedy mali vase deti plienky?
@petra20200 prestala si brat lieky? ak nie, mala by si zacat.
Starsi autista mas plienku do 3.5 roka a rovno sa odplienkoval aj na noc v jeden den..mladsi neautista nema pliebku na den od 2 rokov ale na noc ma doteraz a to ma 4.5
@petra20200 tam sa staraj o seba a o svoje deti a nestaraj sa o druhe..
@henka123123
Každé druhé dieťa je odplienkovane do 2 rokov a tých dp 4 fuj hanba aspoň sa tu nevychvaluj a nedávaj to verejne lebo je to hanba ze 4,5 ma plienky fuj hanba ze sa nehanbis zdravému decku dávať ešte plienky led pôjde za chvíľu do školy a on ma plienky
No prvý 2 roky cez deň a v noci do 4,5 roka. Mladší 2 roky cez deň a na noc do 3 rokov. A najmladší ešte stále má budem to riešiť v 2 rokoch
@melli88
Moje letné ma 1,5 nema plienky všetko závisí od rodiča kedy sa ho odnauci a nečaká, do 6 rokov ako podaktorí a davau plienky je mi takýchto ludo co dávajú do 6 rokov plienky na smiech
@petra20200 nie nehanbim sa 🙂 kludne ked aj do 6 rokov bude potrebovat na noc.tak mu ju dam bez hanby 🙂
@tamitamitami
@sense
To je na mamke kedy začne moja ma 1,5 a je ukážkovo bez plienok a nie ako vy do 5 rokov plienky a druha ma 7 mesoacov a uz na leto ideme tiež odplienkovat mali by ste sa za seba hanbiť
@petra20200 vieš ty vôbec čo je to plne odplienkovane dieťa??? Že sa ti samé vedome posadí na nočník wc samé si stiahne aj natiahne gate, taktiež chodí samé aj na veľkú potrebu.Nemusis ho upozorňovať posielať proste uvedomí si že mu treba a ide SAMO! A nie že ty posadis v lete ani nie ročné decko na nočník a budeš čakať aj pol dňa či tam nieco pustí. A pomedzi to sa ti niekoľkokrát pocura do gatí lebo ročne dieťa si ešte neuvedomuje a nevie ovládať zvierače. Veď to nie sú preteky ktoré decko bude skôr bez plienok. No ty si daj medajlu a nezabudni sa chvastat ako tvoje ročne dieťa je odplienkovane a ty stráviš celé dni posadzanim na nočník lebo už by malo cikať. A nie nieje odplienkovane zato že mu nedáš plienku a vkuse ho držíš na serbli! 🤦
A nezabudni nadávať aj mamičkám autistov a z inými diagnózami že sa majú hanbiť lebo majú ešte v 4r plienku
@petra20200 hanbit sa môžeš len ty za taký pripeceny nazor
@petra20200 Nemáme sa prečo hanbiť, to nie je súťaž a ani to dieťaťu žiadny "bonusový kredit" do budúcnosti nedá.
Veď je úplne jedno či dieťa chodí na nočník v roku, dvoch, troch alebo štyroch.
@81anina plus by ma zaujimalo kolko krat sa jej dieta pocikalo do postele. lebo moja presne 0 krat.
@petra20200 do 5 rokov je uplne nornalne ked dieta nevie este pocas spanku v noci udrzat moc...a nema to nic s odplienkovanim...dieta mam od 2 rokov odplienkovane cez den...na nocne odplienkovanie musi dozriet a nema to nic s inteligenciou ani nic podobne...syn autista s mentalnou retardaciou bol na noc odplienkovany v 3.5...tento zdravy este nie je a co? Xa to zas ma taky tuhy spanok v noci ze mozme pri nom si party robit a bude spat tuho 13 hodin vkuse 🙂
@henka123123 myslím že to dotyčnej osobe nevysvetlil, keďže ona za odplienkovane dieťa považuje to ktoré posadí na nočník a bude čakať kým potrebu vykona
@sense hej bude taka jednoduchsia
Syn (18r) 18 mesiacov
Dcérka (15r) 12 mes
Syn (10r) 16 mes
a 18 mesačný pomaly začíname
@tamitamitami
Nie je to normálne aj do školy pôjde plienkach alebo do skolky ho ani nevezme lebo ma plienky je to na hanbu dieta ma byt odplienkovane najviac do 2 rokov aj na maturitu pôjde plienkach 😃😃😃😃
Do 20 mesiacov cez deň, keď mala 2 roky zrušili sme aj nočné 🙃
@petra20200 ty budes velmi prihoreta asi..pisem ze ma na noc..neviem ci do skolky a skoly sa chodi pocas noci..ale asi nebudes najostrejsia ceruzka v peracniku
@petra20200 ty musis byt urcite nejaky troll 😁 si na smiech.
3
@81anina je na rozdiel od vás mam odplienkovane a nema ani na noc plienly môžete ísť s plienkami aj na nocnik my sme už dávno odplienkovane aj na noc a môžeš dávať decku plienly aj maturitu kde ho budeš prebaľovat lebo sa pocikal🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣