icon

Dojedáte po deťoch alebo jedlo vyhadzujete?

Včera o 16:43

Ja mám asi blbý zvyk, že po deťoch stále dojedám 😄 kúsok rožka, nedojedené cestoviny, polovicu jogurtu... vždy si poviem, že škoda vyhodiť.
Tiež to tak robíte, alebo čo nezjedia, ide rovno preč?

ivik4
Včera o 16:44

Nikdy po nikom

petamich
Včera o 16:46

Nie, nedojedám, jedine v prípade, ak napr. viem, že nezje ani figu a neobjednám si svoju porciu ale doma a tak nie, keď tak manžel alebo odložíme na neskôr alebo vyhodíme, podľa toho čo.

anonym_746f89
Včera o 16:46

samozrejme, nič nevyhadzujem

anonym_d8cddb
Včera o 16:47

nie ..rype sa v tom tak dlho ze je to studene,ohlodane opatlane...radsej jej dam menej a ak bude chciet este dolozim ako dojedat

thirstymonk
Včera o 16:49

Už som s tým prestal. Ak si žena, je to o to smutnejšie. Spoločnosť očakáva, že otec == odpadkový kôš.

Ale aj otec potrebuje kvalitnú a primeranú stravu.

Pozri sa na to z iného súdka. Tu dáš pol parku navyše, tu tri hryzy chleba s nutelou atď atď... lebo... ŠKODA VYHODIŤ...

A to, že časom máš o 30kg ako máš mať a zomreš na infarkt v 55ke, nie je väčšie škoda než vyhadzovať dajake pomyje?

anonym_915ac1
Včera o 16:51

Nie, keď som to robila zbytočne išli kilá hore. Lebo to bol kúsok rožka tam, kúsok keksíka sem, kúsok hlavného jedla, kúsok ovocia a zrazu som zjedla xy vecí. Vlastne som ani nebola hladná a zjedla som to iba aby som to nevyhodila. Napríklad keď sme v reštike, nemajú detskú porciu tak objednám iba jej a potom zjem zvyšok.

cyberk
Včera o 16:53

vyhadzujem, z takeho tepleho jogurtu by ma naplo keby to mam dojedat :D

anonym_9fb5f1
Včera o 16:56

@anonym_autor podľa toho čo. Polovicu rezňa by som dojedla. Ožužlanú kôrku z chleba, rozpatlaný jogurt, ohlodané jablko, studené zemiaky a pod nie.

lukbe
Včera o 16:59

Niee.

anonym_5661ab
Včera o 17:12

@anonym_autor ano, dojedala som, teraz su uz velki. No aj teraz, ked sa obcas stane, ze si nalozi viac nez zje, nemam problem zjest to. Aj desiatu dojem, ak ostane. Nepribrala som z toho.

anonym_c06e50
Včera o 17:21

Co tak nabrat polovicnu porciu a potom pridat ak tak? je to jednoduchsie ako dojedat, alebo vyhadzovat.

anonym_a25833
Včera o 17:26

niekedy áno, niekedy nie.
máme sliepky - tie zožerú po každom členovi domácnosti.

anonym_1b9ff4
Včera o 17:26

Ja nevyhadzujem ziadne jedlo 🙂

anonym_09cb63
Včera o 17:35

Podla toho co😁

anonym_5a4d9f
Včera o 18:35

Jasné, že dojem,ak sa stane
A slová o váhe nechápem, veď dieťaťu nedavam nič nezdravé aby ono malo o 30 kg naviac, takže ani ja nemám mať prečo

biba_18
Včera o 18:48

záleží…

anonym_579acb
Včera o 19:30

Nie, uz velmi dlho nie je co dojedat. 😅 Kym bol maly ani vtedy som nedojedala

anonym_26cf29
Včera o 20:53

@anonym_autor Nikdy som nedojedala.

euka210
Včera o 21:19

@anonym_autor len vynimocne a skor manzel je dojedak. Ale niekedy aj "vyhodim"...dostanu to macky, sliepky alebo pes.
V bytovke si neviem predstavit vyhodit jedlo, ako dieta muselo sa vsetko zjest, vyhodilo sa len ked sa jedlo pokazilo.