icon

Vyhadzujete "osirelé" viečka a misky hneď?

20. máj 2026

Ahojte, co robite s „osirelymi“ castami doz? 😅

Mam doma normalne tasku plnu vrchnakov a misiek, ku ktorym neviem najst druhu polovicu. A stale si hovorim, ze to urcite este niekde bude a raz sa to najde 😄

Len uz mi zacina dochadzat trpezlivost aj miesto v skrinke 🙈 Vyhadzujete to hned alebo si to tiez nejaky cas odkladate v nadeji, ze sa druha cast objavi? Alebo nejako recyklujete?

martinmmartin
20. máj 2026

vyhodit, za chvilu nazbieras ajtak nove

autor
20. máj 2026
@martinmmartin

vyhodit, za chvilu nazbieras ajtak nove

@martinmmartin Možno keby bola nejaká výmenná burza 🙂

anonym_0c4b42
20. máj 2026

@anonym_autor mám len sklenené. Pokiaľ som používala ešte plastové, tak som vyhadzovala.

anonym_038716
20. máj 2026

Ja neviem či sa mi toto niekedy stalo, skôr sa jeden kus zničí ako stratí... asi by som zapracovala nejak na systéme ako tomu predchádzať, lepšia organizácia v skrinke/šuflíku alebo neviem kde je problém... keby mám toho plnú tašku, tak vyhodím, keby sa aj našli, máš ich vôbec kde dať, či už si miesto zaplnila novými?

deedol
20. máj 2026

kupujem ikeacke, hlavne sklo a nerez a dokupujem podla potreby vrchnaky, ak sa stratia. tam sa to totiz predava zvlast. alebo teda ak mam navyse vrchnak, tak dokupim spodok.

anonym_bf900f
20. máj 2026

Raz za cas vyhadzem vsetky dozy, vsetky vrchnaky, (nebyvaju na jednom mieste) co ma par odlozim, ostatne ide do kosa. Zvycajne to prebehne pri generalnom upratovani linky. Osvedcilo sa mi kupit rozne velkosti s rovnakou velkostou veka vo viacerych kusoch. Lahsie sa hlada ten spravny. A vsetky dozy aj vrchnaky mam oznacene inicialami, kedze obcas nieco niekomu davam aj s dozou. Odvtedy sa mi vsetky skor ci neskor vratia.

anonym_4fca52
20. máj 2026

Dozy bez vrchnaka pouzivam na rozne veci lieky, caje, koreniny, sladkosti, deti v nch maju vytvarne potreby, pre psa v jednej mame ulozene pamlsky, este v jednej mam masky na tvar... Vsetko zalezi od velkosti a ci sa mi zide. Vrchnaky vyhadzujem

januska12323
20. máj 2026

Pár ostalo na rôzne zbytočnosti. Väčšina je v poriadku, keby som mala za tašku neúplných asi by som riešila kam ich dávam keď sa nevrátia.

hiro
20. máj 2026

Raz som kúpil pred rokmi asi 36 kusov, veril som že vydržia naveky a hlavne keď sa dali kombinovať. Teraz ich máme tak 6... Stratili sa, zlomili.

ivicatolic
20. máj 2026

@anonym_autor mám záchvat s plastových nádob, nikto ich nemôže v mojej blízkosti používať 😭😭😭