icon

Kúpanie päťmesačného bábätka v bazéne či mori?

aknizuz
24. máj 2024

Ahojte mamičky. Chcela by som sa opýtať ako ste to mali vy 🙂 chystáme sa v auguste do Chorvátska na 12 dní. Malý bude v tom období na prelome 4. a 5. mesiaca.
Budeme ubytovaní v súkromnej vile s vlastným bazénom. Chcem sa opýtať dávali ste vaše detičky v tomto veku do bazéna na chvíľu? Boli ste s nimi v mori? Rozmýšľame či máme kúpiť nejaký mini bazenik kde sa aspoň osvieži, keďže sedieť ešte sám nebude.
Samozrejme ho nechceme vystavovať slnku takže všetko s mierou.
Ďakujem za vaše skúsenosti alebo odporúčania.

gab1sol
•
24. máj 2024

@aknizuz áno a áno. Obe dcéry boli vo svojich 5. mesiacoch pri mori (Taliansko a Chorvátsko). Konzultovali sme to aj s lekárkou, ktorá to odobrila skrz očkovanie… Ale v tom veku to bolo vyslovene len od osvieženia, na chvíľku, preferovali sme more pred bazénom a bazény neboli také masovky (často sme v bazéne boli len my) a potom osprchovať.

luckajozko21
•
24. máj 2024

(7-8m) My sme mali na terase rozlozenu piknikovu deku s malym bazenikom na schladenie. Tam sa vela prehral. Ale trosku sa kupal aj v bazene (sukromnom, iba pre nas apartman) aj v mori. Mora by som sa nebala ak bude fajn teplota. Ten bazen je na zvazenie, mozno aj ano, ale potom hned do sprchy.

pribinak
•
24. máj 2024

Take malé babo by som určite nedávala do bazéna kde sa bude kúpať kde-kto. Do mora je to ok.
Zober si maly nafukovací bazenik, tam daj vodu a nech sa v nom bábätko clapka

kvetinka719
•
24. máj 2024

Do mora bezproblemov, bazeny odporucaju pediatri od 2 rokov. Vynimku maju bazeny pre deti so slanou vodou, ktore min raz za 24 hod prefiltruju cely svoj objem.

janinah
•
24. máj 2024

Nechápem ľudí.ktori si zaplatia dov.pri mori a potom sa kúpu v chlorovanom bazéne.Nase deti boli pri mori až po 1.roku a clapkali sa v mori samozrejme vhodné oblečené.

aknizuz
autor
•
24. máj 2024

@janinah ja nechápem ľudí, ktorí odpovedajú odveci na danú otázku...