Možné aj nemožné o dúhovych deťoch
Ahojte. Narodila sa nám prekrásna dcerka. Momentálne má 4m a 2t. Dá sa povedať , že už od narodenia bojujeme z tzv. z oči, alebo urieknutím. Kontaktovala som jednu pani , ktota mi povedala , že máme dúhové dieťa. Zostala som v nemom úžase lebo také niečo som v živote nepočula. Sú to vraj detičky veeeeĺmi citlivé a veľmi skoro im dokážu ľudia odoberať energiu , čo sa prejavuje rôznymi zašklbmi tela tzv. úľakmi ,alebo neskutočným revom nie plačom. Píšem tu preto lebo by som rada spoznala mamičku, ktorá má taktiež dúhove dieťatko. Tieto deti prichádzaju na svet prave teraz. Ich predchodcami boli deti indigové a kryštálové.
denne73 ahoj mohla by som poprosit o pridanie?viem toho vela o kristalovych detoch,jedno take mam...dakujem
ok, ďakujem 🙂
ahojte,mozem poprosit o pridanie do sukromnej temy?Nasa Mia je krystalova,rada by som sa docitala nieco viac,dakujem🙂
Ahoj, pridavam link, mozno pomoze.
http://www.2012rok.sk/wp/pedagogika-po-novom/68...
Najdolezitesie je starat sa s laskou, nic viac od nas nechcu.
Ahojte maminky, som tu uplne nova, ale ako citam tak musim aj ja reagovat. Ci mam duhove dieta netusim, ale viem ze mesiac co mesiac ked je spln tak je to hruza, tiez vykrikuje, place, polozi celu postielku, je nesvoja aj den pred aj den po splne dokonca najnovsie aj nov. A aj ked je vonku blbe pocasie, dazd visi jak sopel tak je to na nevydrzanie. Odmala spanku vela neda a aj na urieknutie je citliva.
@denne73 prosim pridaj aj mna. Mne v minylosti jedna pani vykladala tarot o minulych zivotoch,bolo to velmi zaujimave a vyslo z toho ze som indigove dieta,aj manzel. O dcerke viem ze je taka ako my ked nie silnejsia...nezistovala som viac len jedna jasnovidka mi tesne pred porodom nahodou povedala ze velmi vyspele duse radi skusaju svojich rodicov...ja som si stale zelala aby prisla ku nam cim vyspelejsia dusicka. Je pravda ze cele tehu aj doteraz sa snazim neustale pekracovat svoje hranice a moznosti, ale o tom asi rodicovstvo je. Za dcerku mozem povedat ze je velky bojovnik a je aj velmi citliva, co mi povedala aj jasnovidka ale dufam ze nieco zabralo a bude o to silnejsia...
Aj ja zvyknem mavat sny o tom co sa ma stat a vela veci viem dopredu vycitit.
@denne73 poprosim pridat ma do temy sukromnej, cakam babatako a jedna pani co sa tomu venuje mi znenazdajky povedala, ze babatko co cakam bude duhove, vidi okolo bruska duhovu farbu..tak chcem mat aj ja viac info, diky.
Dobrý deň chcela by som sa s niekym porozprávať o anjeloch ako s nimi komunikovať ako vedieť že sú pri mne kto si som mnou o tom popíše , alebo porozpráva sa 🙂
@denne73
Ahoj!Mohla by som Ta poprosit,aby si ma dala do sukromnej diskusie?Moj syncek.dnes mal.2 meziace,a ni je obycahnym.cloviecikom.Ani ja,ani jeho otec nie je "normalny",napriklad ja vidim ludi v tom.momente,kedy zomru,vidim.ich v tych satach,co mali na seba,ked zomreli,napr.sestra trenera mojho muza zomrela este pred 8 alebo 9 rokmi,a v tom.case a momente videla som ju vo.dverach,ako na nas usmievala,a vobec som ju nikdy v zivote nevidela...A mala len 18 rokov,a jej mama zacinala.nosit jej saty,a zacinalo.mi byt zle,stale snivala som o nej,a ked som to cele ignorovala,zacinala.som.mat horucku,potom som.musela porozpravat s jej mamou,aby ju opustila,a potom mi bolo fajn...A minule na ulici maly chlapec rozpraval s neakou zenskou,a jej matka zacinala vykrikovat,ze co.tu tara,ze neviem.kto,uz je mrtva,a ze nech nehra na taketo sproste veci,ze to nie je vtipne,a pritom aj ja som.videla tu zensku naklonenu k chlapcekovi,ako sa s nim rozprava...A moj maly asi bude duhove dietatko,lebo z nicocho nic zacne plakat,brusko.mu neboli,nechce zaspat,keby videl niekoho,kuka do.roha izby a usmieva sa stale...A aj.moje otehotnenie bolo zvlastne...Ten den ako ma vyhodil.sef z prace som.otehotnela...Keby som.neotehotnela,tak by som.zblaznila,lebo bolo to omyl,ze ma vyhodil,a maly prave vtedy chcel.prist k nam...A druhy vec,ze maly strasne rychlo sa vyvyja,aj.porod bol.komplikovany,nakolko malo by byt prirodzeny,ale nakolko vazil 4150 g,tak museli robit cisarsky rez...A druhy,ze uz vie drzat hlavicku,vsetko ho zaujima,a aj doktorka hovorila,ze je ako polrocne decko,tolko vie...Teraz maly vazi 6kg,a meria 61 cm...Uz skoro mi nezmesti do kocika 🙂.A zabudla.som.hlavnu vec...Ked sa zaspi hlboko,ze keby mal.ocka otvorene,a rychlo hybu,vie ovplyvnovat elektroniku...Tak sme isli.s autom,a pozerala som nanho,spal ako som.to opisala,a zacinali mi na aute blikat indexy z nicoho nic...Dneska napr.baterka nam.odisla,moj soferoval,nevedel zapnut znova auto,a ja pekne som.poprosila.maleho,nech nam.zapne auto...A zacal.usmievat,a hned nastartoval.auto...Minule.moj mi neveril,pozeral tv,a z nicoho nic vyplo,a nevedel.ho zapnut,len na treti krat...Vcera sme boli u kamaratke,ktora vie par veci o magie,a maly dneska cely nesvoj,keby sa o nieco bal,nehce zaspat,oci.skoro mu padnu,ale.hned ich otvori,ked ho dam.zo seba dole na postel,chyti ma silne,a pozera na mna vygulenymi ocami,aby som.neodisla a ho nedala.dole,tak ku mne silno pritulil,ze som.len pozerala...A pozeral.dovtedy,kym.nezaspal.do svetla lampy,ani.na chvilku neodtrhol.svoj zrak...Len nahodou som nasla tuto diskusiu,ze co.to je zac,a tak som.len precitala,a asi aj mi.patrime k Vam...A ked som.bola mala(5)tak isli sme byvat do domu,kde pani zomrela,a matka.ma.dala.spinkat,a.ked prisla do.izby,ja som.bola.hore
a s neakou zenskou som rozpravala,a moja mama namna citila ten dym,co.pouziva farar pri pohrebe..A odvtedy moja mama do klucoviek stale strcila cesnak,doniesla zasvetenu vodu,ale nepomohlo...Ja na to sice nepamatam,ale.nevadi...:)A aj by som.poprosila aj radu,ako ukludnit taketo dietatko...Srdce mi trha,ked v spanku zacne z nicoho nic revat tak bolestivo,ze az...A pritom nema bolesti bruska,lebo nezdvihava nozicky,a usmieva.ked je hore...
@veronika437 A boli sme aj u doktorky,nenasla nic,je zdrave babatko,pekne rastie az prilis...
@veronika437 my sme už na fb napiš mi cele tvoje meno. ja ťa musim najprv požiadať o priatelstvo a tak ťa viem pridať. Potom môžem priatelstvo zrušiť.
Na fb velmi nechodim,len malokedy,moje meno Veronika Jozefíková,a ked ma poziadas o priatelstvo, nemusis potom zrusit,
Ja som bola taketo dieta, videla som duchov,videla som veci,co ini nemohli. Nasi si s tym nevedeli dat rady, nejaka znama psychologicka im poradila,ze to je ok,ze nech ma len ukludnia ked sa niecoho z toho budem bat,ze mam fantaziu,velky talent a samo to vekom prejde. Lenze nepreslo...ako sice som duchov prestala vidiet,ale citim ich,citim vsetky mozne energie,vratane tych od inych ludi. Tak som nejak instiktivne uz na zakladnej skole v 5. triede zacala nosit v zasade ciernu farbu. Potom som zistila,ze prave cierna odraza najviac energie inych ludi. Takze som asi instiktivne robila nieco,co mi pomahalo. Plus cervenu som nosila aj nosim rada v doplnkoch,ta je zase proti urieknutiu. Cim som starsia tym sa tie schopnosti rozvijaju viac, hlavne mam take zablesky z toho,co sa ma stat. Je to tazko vysvetlit,ale ja cadto vidim zablesk toho,co bude. Tiez mam neuveritelne silny instiknt. Moj chlap je taky ten typ cloveka,co nejak velmi duchovnym veciam neveri,ale po par razoch ma zacal brat uplne vazne na vedomie s tym,ze to nie je sranda a ked poviem,ze niekde nieco nebude dobre,tak to berie ako vybavenu vec a riadi sa podla toho. Som zvedava ci to dieta zdedi po mne a v akej podobe,radsej by som bola keby toho bolo usetrene. Ale ked uz tak by som sa s nim o tom dost rozpravala,aby na to nebolo samo,aby som vedela ake mu to je. Asi by som nedovolila brat taketo dietatko na ruky kdekomu,pretoze tie deti mozu byt ovela citlivejsie na energie. Ja som citliva aj an energiu predmetov,cize pre mna nakupy v antikvariatoch su nemozna vec.
prosim o pridanie
Prosim o pridanie do skupiny tieto temy ma velmi fascinuju a budem rada ked sa dozviem nieco nove...
@denne73, alebo niektorá, viete aj mňa pridať do súkromnej skupiny, prosím. Doteraz som bola skôr racionálny človek, aj keď som mala dva zážitky, ktoré sa vymykajú akejkoľvek logike. Naša dcérka je od mala strašne dobré dieťa, ale brala som to ako šťastie. Ale včera mi povedali, že je vraj z anjelského rádu, tak som z toho trochu mimo - neviem čo s tým. Neviem, či tomu veriť, či nie. Nič také som na nete nenašla, tak dúfam, že sa dozviem niečo zaujímavé tu. Zatiaľ ďakujem
ahojte , synovi bol diagnostikovaný Aspergerov syndrom , no jedna liečitelka u ktorej sme boli povedala že je zdravý no je kryštálové dieťa , a dcérka je dúhová . Môžem poprosiť o pridanie do skupiny ?
No moje deti sú "iné" ako ostatné , :D kamoška hovorí že sú ako marťani . Dcérka má 5 rokov a vyjadrovanie a správanie dospelého človeka , nevie byť v kolektíve detí . Neviem to opísať ale je v nej niečo zvláštne . Videla človeka v noci ktorý za ňou v noci chodil , vyzerá to na môjho nebohého svokra, v dvoch rokoch prestala rozprávať len ukazovala boli sme u psychologičky a tá povedala že je nadpriemerne inteligentná a nevie do slov previesť svoje myšlienky aže sa to upraví aj s upravilo . Logopedička ku ktorej sme chodili rovnako hovorila že je "zvláštna " vraj velmi múdra a má velmi dobre vyvinutú intuíciu . Syn od malička vegetarian , velakrát sme sa ho snažili naučiť na mäso no nedalo sa , stráni sa detí , je velmi citlivý . Niekedy mám pocit že mi číta myšlienky . Je toho vela . Ked sme boli u liečitelky tak som jej hovorila o zdravotných problémoch detí a ona povedala že deti bdú v poriadku vtedy ked sa zharmonizujeme my , lebo sú takými "nasávačmi" našich pocitov a bolestí . Išl sme tam s tým že deti majú zdravotné problémy no podla nej deti sú v poriadku , problém je v okolí . až ked sme odchádzali som sa jej spýtala na názor o indigo deťoch a ona sa len usmiala že deti sú kryštál a dúha . Ale s malou bude treba velmi opatrne pracovať lebo je výrazná a máme sa pripraviť na problémy v škole ktoré budú prameniť z nepochopenia . Ona nezisťovala nejakými sposobmi aké sú deti ona má dar vidieť auru okolo človeka a podla nej sa vlastne aj Indigo deti nazývajú.
@sakulecek nám to robila z dátumu narodenia a mena, ale by chcela malú aj vidieť. Má problémy s trávením a podľa liečiteľky vraj nesmie mäso z väznených a stresových zvierat. Vraj len také "šťastne, voľne chované". No a najlepšie by bola pre ňu surová, živá strava a aj to pomletá. No to si viem ťažko predstaviť, ako jej budú v škôlke, alebo aj doma, všetko mlieť. Naša nemá žiadne zvláštnosti, je len strašne dobrá, poslušná a neuveriteľne láskyplná aj k cudzím ľuďom. Neviem, či má taký pocit, že ju majú všetci radi, ale snažím sa jej vysvetľovať, že nech k cudzím nechodí, ale zatiaľ sa mi to nedarí. Máme jedného malého suseda, ktorý je vraj strašne hanblivý a nechce sa s nikým hrať, ale s našou áno. Rodičia boli úplne prekvapení, že stále len našu malú spomína. Odkiaľ je tá vaša liečiteľka - ak to nie je tajné?
Boli sme v Zákamennom , a tiež pozerala aj dátumy narodenia .

poprosim o pridanie