Nivea alebo Johnsons. Ktorá kozmetika je lepšia?
🙂 je to moje prve babatko a chcem pre nu to najlepsie 😉 ako kazda mamicka..
čím menej kozmetiky, tým lepšie. ale určite neodporúčam johnons, poznala som kočku, čo pre nich robila a vraj sú v nej desné svinstvá
Ja som z niveou spokojná, ale je z tých drahších, takže len keď ju dostaneme...vyhovuje nám aj "buppi" a "babylove" z DM... Malý má dobrú pokožku, používam len šampón+sprch.gél 2v1, stačí... 😀
najlepsia kozmetika je taka,ktoru mimino dobre znasa, nemusi to byt ani najkomercnejsia znacka. treba kupit a vyskusat 🙂
Ja pri vsetkych troch detoch pouzivam od narodenia Johnson a nikdy sme nemali ziaden problem 🙂
Je to indiividualne, citaj si zlozenie, co najmenej umelin. Preto pouzivame Babylove 🙂
Podla toho co bude robit babatku dobre uvidis pri com zostanes.johnson som pouzivala,no prestala som ...teraz pri oboch syncekoch pouzivam prir.kozmetiku Weledu...
@hadicka1086 my sme zo zaciatku pouzivali johnsons ale mala mala strasne suchu kozu a dokonca aj vyrazky, ked som s tym bola u Dr a ked sa dozvedela ze je to johnsons, doslova mi prikazala ho vyhodit vraj s nim mali viacere jej pacientky problemy. Odvtedy pouzivame niveu a sme spokojne 🙂
ja som pouzivala obycajny aviril detsky olejcek a kremik na zadocek...dolezite je ako to babatko znasa....zo zaciatku som pouzivala johson, nemala som s nim problem, niveu som neskusala, ak tak len obycajny krem co pouzivam na tvar som zvykla na kolienka ked lozil...
Megaloman detskej kozmetiky Johnson&Johnson priznal, ze ich detske vyrobky obsahuju rakovinotvorny formaldehyd. http://www.worldpublicunion.org/2013-05-17-NEWS...
My tiez pouzivame Niveu, na kupanie aj hydratacny krem na tvar a telicko. Ale mali sme aj Hipp. Od narodenia som vsak pouzivala modry detsky olejcek aviril a kupala som len v cistej vodicke, akurat ritku umyvam s bupi. Je treba zistit, co bude Tvojmu dietatku vyhovovat najviac. Vidis, kolko maminiek, tolko roznych skusenosti 🙂
Ja som pouzivala Johnson a maly mal.strasne vysusenu pokozku,potom som davala niveu ale aj tak najlepsiii je nam buppi umyvacia pena vobec nevysusa;)
Na kúpanie obyčajné detské mydlo Bupi, a po kúpeli Bioderma. Ale každému niečo iné vyhovujem, prídete na to sami 🙂
Nivea z jonsonu mame suchu pokozku a este je dobry hip dostat ho v dm drogerii 🙂
@paula_1 S tým nesúhlasím, starať sa o pleť správnou kozmetikou je veľmi dôležité.

dopredu ti nikto nepovie, ktora kozmetika Tvojmu babu sadne..niekomu nesedi Nivea, niekomu Johnson, niekomu ani jedno z toho, a niekomu je to jedno
ine ako vyskusat a zistit, ci dana znacka pasuje alebo nie, ti asi nikto neporadi
ja pouzivam aj aj, aj Hipp, aj babylove z DM, mama som aj z ine znacky..u nas problem nebol 🙂