icon

Odsťahovanie sa zo spálne

kacicka400
31. aug 2017

Ahojte, kamarátka ma babetko a asi po 2ch týzdnoch sa odstahovala sama zo spálne. Vraj pre dobro muža aby sa vyspinkal. MUz vsak nestava na dennu zmenu tj o 5-6 rano ale do práce chodí na 14:00. Necháem prečo ho tak sanuje. Neviem ci mam ja zly pohlad na vec alebo to naozaj su uz len matky zainteresované do starostlivosti o dieta?? co vy nato mamičky?

Strana
z4
1975renca
2. sep 2017

@mikadooo 👍😀ved toto,každý sa snažili tak ako najlepšie vie 😃

suve99
2. sep 2017

Kokos, takéto veci riešim s mužom a nie s mamičkou, svokruškou či "vraj" kamoškou... čo Ťa do jej sexu, či životného postoja????

bodka2213
2. sep 2017

@miadi kojila som , ale tu nejde o kojenie. To je asi jasne že chlap ho nenakoji. Prepáč ale ja som túto diskusiu nevytvorila ;) Ja som len pridala svoj názor ako každý iný tu. Nevadí , nevšimla si si ;)

mikema
2. sep 2017

Tak ja mojho muza milujem a chcem aby chodil so prace vyspaty, no i tak sme v rovnakej izbe, lebo chceme byť vedľa seba, ale náš malý ho ani nebudi. No keby ho budil, riesila by som to vystahovanim muža. Neviem prečo by si to mal "tiez odtrpiet". Co vlastne tým dosiahnem? A prečo mam proti človeku, ktorého milujem, bojovať a chcieť mu zle? A ako sa do hory vola, tak sa ozýva. Moj muž často malého vezme a nechá ma spať, teda cez víkendy a robí vela aby som bola aj ja v pohode a šťastná. My sa navzajom nenicime, ale si pomáhame. Ale ak si niekto zoberie sebca, tak to je inak, no tam už nič nepomôže.

mikema
2. sep 2017

@0silvia0 uuuuuzasne napisane. Mne je tiez dôležitá spokojnosť a šťastie môjho dieťaťa a nenávidím tu tému, že čo najrýchlejšie dieťa do druhej izby. Nechcem to a nediskutujem. Nie dieťa bude pri mne kým bude chcieť. Spanie s nim si úžasne užívame. Aj tak tie deti veľmi rýchlo vyrastú.

miadi
2. sep 2017

@bodka2213 tak prepac😆 autorke temy este raz -fakt netreba riešit ako spia druhi kym kamoška nespi s tvojim mužom do toho čo robi doma ta nič

mikema
2. sep 2017

@beatrix85 tvoja forma komunikácie je na grc, fuj. A po druhe mje dieťa, akonahle v postielke spi nepokojne, okamžite putuje ku mne a k mužovi a často potom spí ešte niekoľko hodín uplne kľudne. Je to moj zaručený recept ked sa chcem vyspať, čiže pravý opak toho, čo hovoríš ty. Toľko k tvojej teórii. Vyraz "biomater" inak tiež svedčí o tvojej ukratenej inteligencii. Aleaj tak diky, som si zas raz uvedomila, ake mam šťastie, ze mam okolo seba ľudí, ktorí konajú s láskou, vyjadrujú sa s rešpektom a netrepu hlúposti, ktoré nebaziruju na realnych skúsenostiach. Len mi je ľúto tvojho dieťaťa.

kacicka400
autor
4. sep 2017

@liv1 nema koliky, zvečša mrnčí, a koji ho ... sem tam sa zobudi s placom ale ak mu da cumlik hned privrie oci a spí

kacicka400
autor
4. sep 2017

Ja sa nestarám . Kde je napísane ze za opytanie biju? Ja sa len pytam na vase skusensoti a nazor. Tiez sa pomaly pripravujem na materstvo ale desi ma predstava spat oddelene 2 roky ked dva roky bude dieta v noci plakat.. asi tolko

kacicka400
autor
4. sep 2017

A stým odtrpením som to myslela v uvodzovkách, lebo iná známa zase spi v jednej spálni s mužom a dieta nespi v nici takmer vobec . Takže som chcela porovnat co je dorbe a co zle

beatrix85
9. sep 2017

@sianka Je to Irske meno, vygoogli si, asi vies po anglicky len slovo kill, to je dost bieda.

maaaaaaaria7
9. sep 2017

@beatrix85 to je všetko, čo si si z zo všetkých komentárov zobrala?🙂))
takú poznámku si mohla odignorovať a zamyslieť sa radšej nad svojimi komentármi

beatrix85
9. sep 2017

@maaaaaaaria7 ja si nič z vašich komentárov brať nemusím, mne je jedno, či spíte s dieťaťom v posteli alebo vo vani alebo kde. Vyjadrila som svoj názor. Ja som veľmi spokojná a nič nepotrebujem meniť ani si od vás brať. Robte si čo chcete, ale nefňukajte, že ste nevyspaté🙂 A jasné, že je veľmi úbohé ak sa nejaká tupaňa nevie adekvátne vyjadriť k téme a hodnotí meno dieťaťa. To považujem za najprimitívnejší prejav😠

mandala77
9. sep 2017

keď sa tu už spomínajú mená, tak ja, keď som čítala jej nick a videla jej komentár, som si spomenula na Harryho Pottera a kto ho pozná, vie kto bola Bellatrix Lestrangeová a aj sa mi na ňu podobala tými vlasmi .-)

alenky
9. sep 2017

@mikadooo Dobre som sa pobavila akoby som citala text po sebe. Mame dve deti s rozdielom rok a pol a spavame podobnym sposobom ako si ho opisala ty-momentalne ja a deti v spalni manzel v obyvacke cakam ake to bude mat pokracovanie vlastne ako nam dana situacia nadeli :D Uz som sa stretla s nazorom preco manzel nespi v spalni, chcel by, ale ako zivitel rodiny vstava do prace a nemozeme si dovolit, aby bol momentalne nevyspaty....a niekedy neviem ci sa mam smiat, alebo plakat ked syncek zaspi a dcerka sa zobudi a poton naopak nehovoriac, ze sa dokazu zobudit aj navzajom :D

katuli3nocka
9. sep 2017

@beatrix85 Odsťahovať dvojmesačné dieťa od seba? SIDS ti asi veľa nehovorí však? Nesúdim, ale pre mňa si divná ty...

ukulela
9. sep 2017

@beatrix85 jop, Kilian bol biskup, vieme. a co? ... a nadavat zenam, co spia s detmi do biomateri atd je abdolutne prizemne. ja som spavala pri dietati - ono v posrielke - a od prichodu z nemocnice prespal celu noc, 8 hodin v pohode, ziadny pach mlieka ho nebudil.
suhlasim s @katuli3nocka ohladne SIDS.

0silvia0
10. sep 2017

@beatrix85 ty si teda dobre nabrúsená 🙄 A tomuto tvojmu naladeniu sa veľmi čudujem, nakoľko si určite dobre v noci vyspinkaná a vyoddychovaná, keďže si si to s kojencom tak výhodne zariadila a v noci ťa nebudí, nemusíš k nemu vstávať... tak prečo si taká zúrivá? 😨

mateson
10. sep 2017

Kilián není v čechách vůbec neobvyklé jméno. Pro chlapce. "Kilián je mužské jméno keltského původu". Tak alespoň píše wikipedie.

Strana
z4