icon

Plná plienka v spánku

16. aug 2023

Mamicky prosim babatko spinka ale vidim ze je plna plienocka, vymenit babatku alebo nechat pokial sa zobudi ????? Dakujem

zuzuliennka1
•
16. aug 2023

ja som vzdy prebalila

autor
•
16. aug 2023

@zuzuliennka1 nebude plackat ak zobudim ?

taga
•
16. aug 2023

Vzdy som prebalila.. aj ked sa prebudili,plakali, nevedeli zaspat.. nenechala by som im vystipat rituse do cervena len aby som ich nezobudila

zuzuliennka1
•
16. aug 2023

tak to kazde dieta je ine, mne sa syn nebudil na prebalovanie, ja som mohla aj hrncami trieskat a spal.
ale ak by sa aj malo zobudit, zas uspis, ale plna plienka fakt nie.

misana84
•
16. aug 2023

Ja som nebudila veď teraz sú iné plienky a predpokladám, že sa budí na mlieko tak som mala rituál, že potom som prebalila

nikpa
•
16. aug 2023

Určite prebaliť. Precika sa a keď aj nie a plienka vydrží, môže mať zapareniny. Možno sa ani počas prebaľovania nezobudí...

vierkainka
•
16. aug 2023

Mne to pani doktorka sama povedala,ze prebalovat treba,aj za cenu,ze sa zobudí.Tak párkrát sa ti bábo zobudí a potom to už " vychytas" ako šikovne prebaliť,aby si ho pohybmi nezobudila, prípadne len tak aby minimálne mrncalo.Prebalovat však treba.Urcite.👍

lulu0123
•
16. aug 2023

Ja som prebalovala v noci mozno prve 3 mesiace, potom az rano.Nikdy nemali zapareniny,ani sa neprecikali.

vkatush
•
16. aug 2023

Ja som prebaľovala, lebo som jednak nechcela zapareniny a jednak dlhšie potom spal. Na plnú plienku sa mi zobudil v polke noci, ale ak som stihla prebaliť, spal až do rána.
Odporúčam body v predu na zips. Nezobudí sa ti pri tom (menšia pravdepodobnosť).

zorkahorka
•
16. aug 2023

Prebalovala som len pokakane plienky. Pocikane len vtedy, ak uz mal syn mokre bodycko. Na noc som davala pampersky, ony su na to stavane a vydrzia celu noc. Teda zvyknu... nikdy nemal zapareniny! ak prebalis, zrejme sa ti zobudi a mozes zasa uspavat. Zbytocne babu narusis spanok

angel993
•
16. aug 2023

Vždy som prebaľovala aj keď som vedela že potom budem uspávať zas. Trvalo to tak cca do 7. mesiaca. Potom sa už nebudili ak som ich prebaľovala v spánku.

nikasmile
•
16. aug 2023

Naša sa ani neprebrala pri nočnom prebalovaní 😃

taktotedanie
•
16. aug 2023

Vzdy som prebalila, vzdy..prebalujem 2x za noc, nespala by som ak viem, ze ma total plnu mokru plienku , za mna az nehygienicke..cez den prebalujes ak je mokra plienka a v noci nechas? Fuj
dieta sa mi este pri prebalovani nezobudilo

lucia13022023
•
17. aug 2023

Ja prebalujem keď sa dieťa zobudi na papanie, boli také noci ze sa mi nechcelo (stalo sa asi 2x) a ráno totálne precikany, mokré pyžamko... Od vtedy som si povedala ze aké by to bolo mne? Keby spím v mokrom, studenom a ešte aj s morským pyžamom..
Keby spinka a ja sa zobudím a vidím ze ma plnú plienku, tiež prebalim

simca06022011
•
17. aug 2023

Ak jedava vtedy prebal, Ak nie ja som malú prebaľovanie v postieľke, nezvykla sa mi ani zobudiť.
Ta plienka je studena podľa mňa, tiež by sa mi nepáčilo v tom byť:D

petamich
•
17. aug 2023

odkedy prestal v noci kakat neprebalovala som a pouzivala som nocne plienky s vyssou absorbciou, tie plienky su dnes navrhnute tak, aby noc bezne vydrzali a dobre odvadzali moc od pokozku, v zivote nemal zapareniny a precikal sa tak 10x a to bolo znamenie, ze treba vacsie plienky alebo ze muz ju nedal uplne dobre 🙂

emss
•
17. aug 2023

Ja som vždy prebalila a mala si tak zvykla,že ju teraz bezproblémov môžem prebaliť a spinká ďalej😊

dally55
•
18. aug 2023

Ak nemá kožu náchylnu na zaparenimy tak netreba, ja dám na noc lepšiu plienku ktorá neprepusti aj 12 hodín, prebalujem len ak v noci dávam už druhé mliecko lebo vtedy viem že jej už môže pretiecť plienka