icon

Po kom sú vaše deťúrence?

klaraxxl
23. feb 2012

U nas je jedna dcera uplne po mojej sestre a druha dcera po mojej mame, si vravim ze ja tu asi rodim klony kazdeho len nie moje 😀 , a ako je to u vas?

kajlik18
24. feb 2012

ja mam syna ktory ako keby s tatovho oka vypadol.ale uplne , su ako dvojicky ale s rozdielom 24 rokov 😀

happy8051
24. feb 2012

prva dcerka je po otcovi, ale totalne. druha bude podla dnesneho zazitku zo 4D dvojcatom prvej dcerky, len mladsia o 21 mesiacov. takze mam doma otca svojich deti a jeho dva klony 😀

traktor
24. feb 2012

vyzorovo Miška , Maťko, Paťko su po tatinovi..Simonka po mne...ked su zle su vzdy po tatinovi., ked su ako slniecka su vzdy po mne 😀 😝 ..ale lubim ich vsetkych ♥..vekom sa menia a nachadzam v nich vzdy nieco z niekoho z rodiny 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
vinifred
24. feb 2012

..sami na seba a s riťou na celú rodinu... 😀

crazybabenka
24. feb 2012

naša je po tatovi ..... a svokre smejem.....že s mm by bolo nádherné dievčatko 😀 😀 😀

leanax
24. feb 2012

Moja malá výzorovo ťahá vraj na našu rodinu, ale povahovo je na svokru. Takže krásna po mamine 😀 tvrdohloavá po tatovi 😝 a pažravá po svokre 😀 😀 😀 (rok a pól a má 14,5kg) ale aj tak je krásna 😎

ichbinich
24. feb 2012

Mna sa jedna kamoska spytala, ked videla mojho syna, ze ci som pri tom bola? 😀
Ja mam MM cez kopir, ale na niektorych fotkach vyzera ako manzelov mladsi brat. Oni boli vsetci traja strasne podobni ako decka, a teraz mame takeho stvrteho 😀 Aj sam svokor mu niekedy povie Michael a nie Felix 😲
Ale pomaly sa mu ocna partia zacina podobat na mna, (pweh).
Keby sme sa mali hadat o alimenty, tak by ani test nebolo treba 😀

lucka1987
24. feb 2012

cely tatino ... len tvar ust ma asi zatial po mne, ale to sa vsetko este bude menit 😉

cherryl
24. feb 2012

dvojvajecni chlapci rozdielni ako sa len da 😵 jeden moja verna kopia a druhy muzova 😵 uvidime ako to pojde dalej 😎

cmulinko
24. feb 2012

prvy syn je na mojho manzela s malickymi bezvyznamnymi nevyraznymi crtami aj zo mna 😀 a druhy syn je zas totalna kopia brata mojho otca 😀 a dcera je na mojho manzela s lahkym nadychom manzelovej sestri 😀 a co sa povahy tyka,tak podla manzela su na mna...hlavne ked revu,pistia,su nedotknutelni ci mega citlivi 😀 vtedy sa mi od manzela vzdy ujde par poznamok na moju osobu 😀 😀