Prečo moje dvojtýždňové bábätko nekaká?
Ahojte, moj syn ma dva tyzdne a nekaka mi, v podstate v porodnici kakal asi 3x, a odvtedy odkedy sme doma ( 9.den, sa vykakal len raz a to pred 4 dnami) u pediatricky som bola vcera kt. mi povedala, ze u plne dojcenych deticiek je normalne ze stolica nieje aj 10 dni, mala som doma aj laktacnu/dulu, kt. povedala zas ze kakat musi, ja som z tych protichodnych rad uz na prasky, kazdy hovori inak, takisto s kojenim, laktacna povie ze mam malo mlieka a 2 tyzdnove babatko sa ma najest a hned spat, moj syn toto neurobi, ja ho nakrmim, dam ho odgrgnut, a potom ked vidim ze zaviera ocka tak sa ho snazim uspat, niekedy zaspi sam v postielke, niekedy ho pestujem, takisto mi kazala hned dat nastrihnut uzdicku kvoli tomu ze moze mat problem s rozpravanim aj sanim mliecka a dala mi konkretnu osobu zubarku ku komu mam ist, pediatricka povedala ze nevidi ziaden dobod to davat nastrihavat, a ze co s tym ma zubar…. ze toto sa riesi u ORL a ona ked pozrela, uzdicku ma v poriadku, viete niekto poradit z vlastnych skusenosti? som naozaj domiesana uz z tolkych rad, ked kazdy povie inak
@olinka1502 ze laktacna bola evidentne mimo
To, co povedala je blbost, zubarke dohadzuje biznis a uz by som ju nekontaktovala
Pocuvaj pediatricku, to co povedala ma pravdu, aj 10 dni bezne, riesi to primarne ORL ( po spravnosti)
@anonym_7ed6b5 ano
@olinka1502 nemusim veľmi žltého slonika ale pozri si na ig jeho storku a príbehy mamily a pochopíš.. poslúchaj doktorku má viac skúsenosti a hlavne je vyštudovaná ako nejaká trúba ktorá čo za peniaze spravi čokoľvek..
Vsetko je ok. Nic proti laktacnej ale... niekedy je to ozaj na zaplakanie.
Skus takto cvicit s babatkom denne. Jednak podporujes svalsvo. A zaroven lepsie "pracuju" aj creva. Celkovo travenie.
A samozrejme materske mliecko je lahko stravitelne. Takze nemusi kakat denne.
Chapem. Tiez som z mnohych situacii pri detoch bola sokovana. Prekvapena. Neraz aj nahnevana sama na seba...
Mala by si tu laktacnu na Mamile nahlasit. To fakt nie je normalne. Po prve naozaj dojcene dieta kakat nemusi, kamoskin syn 1 za tyzden, a za druhe radsej pocuvat pediatricku. Dokonca by som to tej laktacnej poriadne vytmavila, co su toto za sposoby. Ak babatko pribera, je spokojne, neexist ze mas malo mlieka.
Keby je treba niečo nastrihovať, vidia to na novorodeneckom. Môj mal problém, hneď to riešili tam lekári a nie nejaká šarlatánka, ktorá naháňa biznis zubárom.
@olinka1502 bola to laktačna z mamily?
@anonym_7ed6b5 ako inak ...ja sa ani nečudujem že tieto laktacne z mamily volajú že sekta ...a tie kauzy ..tiež sa ani nečudujem že s nimi má aj žltý sloník rozrobené ... Na nervy mi ide aj na FB skupina kde odporúčajú laktacne len z mamily a keď vidím ako dookola robia to isté a zbytočne chce sa mi grcat..
@olinka1502 a k tebe ... Kojene aj 2 týždne nemusí kakať.. pokiaľ nemá bolesti bruška tak je to v poriadku .. tiež som to tak s malým mala že nekakal dlhšie ale bolesti nemal žiadne, prdkal a všetko v poriadku .. laktacnu nepočúvaj a už diplom nie z mamily ..to fakt ako taká sekta ..
@olinka1502 materske mlieko je stravitrlne bezozvysku. Aj moj syn to tak mal. Takze klud. Pediatricka vie co hovori, laktacnu posli kadelahsie.

@anonym_ec0373 povedali by ste mi meno? kludne aj do spravy… ak je teda do ZA, rada by som to vedela ci si myslite spravne
@olinka1502 meno si už nepamätám. To som na instagrsnr zachytila, že sa to riešilo