icon

Prečo moje dvojtýždňové bábätko nekaká?

olinka1502
Včera o 07:39

Ahojte, moj syn ma dva tyzdne a nekaka mi, v podstate v porodnici kakal asi 3x, a odvtedy odkedy sme doma ( 9.den, sa vykakal len raz a to pred 4 dnami) u pediatricky som bola vcera kt. mi povedala, ze u plne dojcenych deticiek je normalne ze stolica nieje aj 10 dni, mala som doma aj laktacnu/dulu, kt. povedala zas ze kakat musi, ja som z tych protichodnych rad uz na prasky, kazdy hovori inak, takisto s kojenim, laktacna povie ze mam malo mlieka a 2 tyzdnove babatko sa ma najest a hned spat, moj syn toto neurobi, ja ho nakrmim, dam ho odgrgnut, a potom ked vidim ze zaviera ocka tak sa ho snazim uspat, niekedy zaspi sam v postielke, niekedy ho pestujem, takisto mi kazala hned dat nastrihnut uzdicku kvoli tomu ze moze mat problem s rozpravanim aj sanim mliecka a dala mi konkretnu osobu zubarku ku komu mam ist, pediatricka povedala ze nevidi ziaden dobod to davat nastrihavat, a ze co s tym ma zubar…. ze toto sa riesi u ORL a ona ked pozrela, uzdicku ma v poriadku, viete niekto poradit z vlastnych skusenosti? som naozaj domiesana uz z tolkych rad, ked kazdy povie inak

Strana
z2
anonym_ec0373
Včera o 13:39
@olinka1502

@anonym_ec0373 povedali by ste mi meno? kludne aj do spravy… ak je teda do ZA, rada by som to vedela ci si myslite spravne

@olinka1502 meno si už nepamätám. To som na instagrsnr zachytila, že sa to riešilo

taktotedanie
Včera o 15:01

@olinka1502 ze laktacna bola evidentne mimo
To, co povedala je blbost, zubarke dohadzuje biznis a uz by som ju nekontaktovala
Pocuvaj pediatricku, to co povedala ma pravdu, aj 10 dni bezne, riesi to primarne ORL ( po spravnosti)

anonym_7ed6b5
Včera o 20:10
@olinka1502

@anonym_7ed6b5 ano

@olinka1502 nemusim veľmi žltého slonika ale pozri si na ig jeho storku a príbehy mamily a pochopíš.. poslúchaj doktorku má viac skúsenosti a hlavne je vyštudovaná ako nejaká trúba ktorá čo za peniaze spravi čokoľvek..

maryetta
Dnes o 06:04

Vsetko je ok. Nic proti laktacnej ale... niekedy je to ozaj na zaplakanie.
Skus takto cvicit s babatkom denne. Jednak podporujes svalsvo. A zaroven lepsie "pracuju" aj creva. Celkovo travenie.
A samozrejme materske mliecko je lahko stravitelne. Takze nemusi kakat denne.
Chapem. Tiez som z mnohych situacii pri detoch bola sokovana. Prekvapena. Neraz aj nahnevana sama na seba...

anonym_9a0574
Dnes o 06:13

Mala by si tu laktacnu na Mamile nahlasit. To fakt nie je normalne. Po prve naozaj dojcene dieta kakat nemusi, kamoskin syn 1 za tyzden, a za druhe radsej pocuvat pediatricku. Dokonca by som to tej laktacnej poriadne vytmavila, co su toto za sposoby. Ak babatko pribera, je spokojne, neexist ze mas malo mlieka.

majasimon
Dnes o 06:14

Keby je treba niečo nastrihovať, vidia to na novorodeneckom. Môj mal problém, hneď to riešili tam lekári a nie nejaká šarlatánka, ktorá naháňa biznis zubárom.

anonym_ef89ce
Dnes o 07:23
@anonym_7ed6b5

@olinka1502 bola to laktačna z mamily?

@anonym_7ed6b5 ako inak ...ja sa ani nečudujem že tieto laktacne z mamily volajú že sekta ...a tie kauzy ..tiež sa ani nečudujem že s nimi má aj žltý sloník rozrobené ... Na nervy mi ide aj na FB skupina kde odporúčajú laktacne len z mamily a keď vidím ako dookola robia to isté a zbytočne chce sa mi grcat..

anonym_ef89ce
Dnes o 07:25

@olinka1502 a k tebe ... Kojene aj 2 týždne nemusí kakať.. pokiaľ nemá bolesti bruška tak je to v poriadku .. tiež som to tak s malým mala že nekakal dlhšie ale bolesti nemal žiadne, prdkal a všetko v poriadku .. laktacnu nepočúvaj a už diplom nie z mamily ..to fakt ako taká sekta ..

janaspa
Dnes o 17:40

@olinka1502 materske mlieko je stravitrlne bezozvysku. Aj moj syn to tak mal. Takze klud. Pediatricka vie co hovori, laktacnu posli kadelahsie.

Strana
z2