Priateľ nechce, aby dcéra spala s nami v posteli
Ahojte..potrebujem radu o chvilu sa stahujeme do nového bytu a priateľ chce zrušiť spolocne spanie s našou 5 mesačnou dcérou. Mne spolocne spanie nevadi praveze mi vyhovuje lebo kojim a je to pohodlnejsie a dokonca uz som si na ňu tak navykla ze celú noc sa k sebe tulime. Dcéra spi s nami od narodenia, možno si myslite ze to hlúposť ale už v porodnici mi vrieskala keď bola v postieľke a vtedy som nevedela ze co mam robiť lebo som prvorodička a celú noc mi vrieskala a tak som si ju dala k sebe a hneď zaspala a vydržala až do rana 😊 no a tým to aj zacalo. Stále som si hovorila že vydrzime do konca sestonedelia a potom ju dam do postieľky..ked nam to nevyslo tak som si povedala že ju na postieľku naucim keď bude mať tri mesiace no a teraz ma 5 stále je s nami a čím ďalej tým viac mam radšej spolovne spanie. Neviem co mam robiť priateľ je striktne proti tomu on dokonca ani nechce mať postieľku v spálni keď sa prestahujeme. Bojim sa ze mala bude vystresovana z nového prostredia a ešte k tomu ju necham samu spat :-\. Nechcem ju mat v manzelskej dalsie tri roky lebo aj my mame intimny zivot s muzom ale zas mi to pride krute ju tak odtrhnut od nas a dat ju prec..je dost zavisla na mne..este ani raz som ju nenechala s niekym inym na dlhsie ako tri hodiny lebo zacala plakat a utisilo ju az prso. Co mam robit?
Dobre teraz si to pekne zhrnemie
@katrin21 mi neveri ze mala mi prespi celú noc s tým ze sa mi dva krát zobudi a ani o tom veľa krát neviem keďže len vytiahnem prso a spim ďalej..vlastne je to aj nemoznw aby nam spala do deviatej rana keďže jej dcéra sa budila o šiestej ráno s tým ze vstavala každé 2 hodiny v noci to ste potom museli mať veľmi kvalitny korektor na kruhy pod očami 😊 ďalej si myslite že som asi milionarka ktorá si bude byt vyberať podľa priestoru..bohuzial môj priateľ nemá na audinu a je obycajnym otrokom štátu a robí za 400€ mesačné a druhé bohužiaľ nemam zarobeny melon na nový byt preto sa stahujem do bytu mojej tety lebo som rodina hneď po maturite..mozete ma ešte aj za to odsudzovať a kritizovať keď už vám vadi to že v novom byte nebudeme mať nocne stoliky 😊
@margarita prepac, ale trochu sa tymto veciam venujem, aj duchovnym pricinam chorob a pod...
To, ci to niekam clovek dotiahne, nie je otazka spania v posteli, ale iných veci, kazdodennych, v roznych situaciach, vztahom s rodicmi ako takym, ci ho rodicia chvalia ,alebo hania.. ako ho povzbudzuju, podporuju atd.. to je ina tema....
ale ked si ju nacala.. najviac rakoviny je z toho, ze matky maju vycitky, co vsetko musia robit pre svoje deti a ked nie, tak ake su zle mamy a co povie okolie, alebo aby nedajboze nieco nespravili zle...
Clovek ma robit veci tak, ako ich citi.. ale opakujem AKO ICH CITI..vnutorne.....ma pocuvat svoju dušu, srdce..... nie ako si mysli, ze ich ma citit,alebo ako sa ocakava od neho, alebo ako mu okolie hovori, ze to mama ma robit....
Preto som aj napisala, ze to nie je o dietati, je to o MATKE:... ona to tak chce, tak neviem, co vlastne touto temou riesi... Lebo vsetko ostatne su len vyhovorky...
@sophieeee NIE, preco prekrucas????
Ja som nenapisala , ze ti neveri, iba ze je to skor vynimocneeeeee, a ze ty pises, ze prespi celu noc a nie je normalne, aby sa deti budili viackrat za noc, ako som pisala ja..... chapes rozdiel?
Tiez som napisala, ze islo o budenie sa asi tak 3-4x za noc, co je UPLNE NORMALNE u vacsiny malych deti..... ver, never... aj som ti napisala casy...
Nepotrebovala som ziadny korektor a to som sakra spavy typ 😀 , ked nespim, som zla.....
Mala sa ale nakrmila, prebalila a spala dalej.. takze som sa vzdy prebrala cca. na 10 minut asi tak...
Ako som to mohla prezit,,???
No neviem, .. a ako to preziju mamicky, ktorym su deti aj 2 hodiny v noci normalne hore??? ze nie ze sa zobudia a potom spia, ale ze su normalne dlhsie hore, lebo sa preberu... fuuu, nemyslitelne aj pre mna, ale ano, aj take su a nie je ich malo
@katrin21 a ešte aj rakovinu dostanem 😃😃 dobreee.. Co sú akouw výhovorky? Ze nemam miesto na to aby som mala postieľku pri posteli?alebo ze nesom otrok svojho dieťaťa ako vy ze ju budem uspavat každé dve až tri hodiny? A keď riesite psychicke stránky tak začnite prv od seba lebo všade kde prispievate sa len hadate a utocite a podrypujete až dokym vas ľudia nezacnu ignorovat a potom si asi myslite že ste vyhrali ale pravda je taká že už to nikoho nezaujima a už asi tretí krát ste napisali že toto fórum mnou zalozenw je nezmyselne tak načo tu ďalej pisete?
@sophieeee
info mam len z toho, co si napisala....pisala si ze pojdete byvat inam, logicky som usudila, ze ste kupili byt, o tete ako jeho vlastnikovi si sa predtym nezmienila.
ale ja suhlasim v tomto s
@katrin21
ze cim dalej, tym viac mam dojem, ze tema vznikla nie na diskusiu, ale len na utvrdenie sa v nazore, ze priatel musi pochopit, ze ja mam pravdu.
fakt k tomu uz nemam co dodat.
teraz vazne, dobru noc
😵
Je uplne normalne ze si na malu naviazana a chces s nou spat v posteli ale rovnako normalne je ze muz chce aby spala vo svojej postielke.podla mna by malo mat dieta vlastnu postel a ked ju to neodnaucis teraz,hoci aj za cenu 2 tyzdnoveho placu uz ju to neodnaucis.manipuluje s tebou.5 mesacne odnaucis,rocne uz len tazko.ja by som v tomto vyhovela priatelovi.to je moj nezaujaty pohlad zhora,matky,ame aj manzelky.
@sophieeee to som nesmerovala na teba... ani to nikomu neprajem, pre Boha ziveho! trochu vaz slova ! nevkladaj mi do ust, co som nepovedala..... to som pisala vseobecne babe, ktora nacala temu nasledkov pre dieta apod...
ale nesmej sa.. ked si precitas par knih, tak pochopis... ale nie kazdeho to zaujima, to chapem..
@sophieeee ja ju dam spat do postielky a od prveho kojenia zostane s nami ... niekedy ju nad ranom vratim spat ked som si ista ze sa z toho celkom nezobudi... skusali sme 4 noci spat v obyvke, ci nebude spat lepsie... ale bolo to o nicom.. ja som v noci pendlovala a vyspala sa este menej... poslednu noc som s nou uz od 4 zostala v posteli...
@sophieeee prepac ,ale fakt je mi ta luto..si vztahovacna.... nerypem, ani neutocim, poradila som tu vela babam a dokazom su IP co mi chodia a dakuju, ale ked mas ty pocit, ze utocim, lebo som v jednej diskusii tvrdia a nastavim niekomu zrkadlo, tak prosim, nevadi..... Nie kazdy pochopi, co sa mu hovori, nie je mojim cielom na niekoho utocit. Ozaj nie, lebo to co clovek dava, to sa mu vracia... a ja nepotrebujem negativitu..
Keby ste chcela najst aspon 5 diskusii , kde som akoze rypala, tak nenajdete... ale nevadi.... fakt dobru noc.. Koncim a uz ma prosim neoznacujte, lebo ste to/si to nasmerovala niekam, kam nemam zaujem ist.....
@katrin21 vy ste ta ktorá tu utoci ale aspoň ste si našli hatersku kamosku hneď keď človek otoci zrkadlo proti vám tak utekate pritom pravda je taká že sa chcete len hadat presne ako pred cca rokom keď som zalozila jednom fórum kde som chcela riešiť niečo iné čoho ste sa vy chytili a začali ste mi tam pisat úplne bludy.. A tu vám napr. Vadi ze budeme mať malý byt co je úplne nepodstatne keďže som chcela vedieť ze ako mam priateľa presvedčiť aby sa nedrzal svojho nazoru ktorý bude nepohodlný pre všetkých nas troch
Ako baby nic v zlom, ale niekedy ma udivuje co pisete, lebo pride este dalsich x veci ako bolesti zubov, bubaci a neviem co vsetko, kvoli comu sa dieta chce vsuchnut k dospelym do postele a podla mna toto co sa deje je najmenej...ako autorka pise, muz sa ani spolovice nebudi na to, ze s dietom nieco je lebo sak naco, ked sa o nu mama hned postara...niekedy mi tu chyba kus tolerancie....a na margo toho spania, kamoska mala tiez spankovy problemik s malou lebo prisli chorobky, zuby a ine bolesti a ako prislo tak aj odislo....ak niekomu vyhovuje taky a inemu iny system prosim, ja respektujem kazdy, ale hned by som niekoho nekarala za to, ze dieta spi s nim..hold chlap musi pochopit, ze neni uz jediny na svete a nie vsetko pojde podla jeho predstav..a ked budu mat viac malych deti tak co........podla mna cista jesitnost a ziarlivost...jemu nevadi dieta v posteli jemu vadi, ze nie je sex alebo co, lebo ked sa nezobudi na to, ze dieta nieco chce tak je inde problem....
@sophieeee to .ze este len zacinate .ze si po skole a partner je tiez asi v tvojom veku .neznamena .ze musite mat peniazky a drahe auto .nie vsetci sme mali na ruziach ustlane a k tomu co mame teraz sme sa museli rokmi dopracovat .mas zdrave sebavedomie a ak ti to vydrzi .tiez v buducnosti sa budete mat lepsie .mozno aj v domceku a nad touto momentalnou situaciou sa len pousmejes a budes v dobrrom spominat ....ber to ako jednu etapu zivota.ktora ta posunie dalej .tak ako to bolo u tristvrte nas ...sme uz trosku starsie damy .ktore sa dopracovali k majetku a auticku rokmi ....a bojujeme stale .nenadarmo sa hovori male dieta .male problemy a velke dieta .velke problemy a ja pridam aj zataz na penazenku ...ale ide to .uzivaj si vasu situaciu .tes sa z drobceka .a vsetko bude ok a chlap tiez polavi ...
ODPORUčAM - niečo o potrebe fyzickej prítomnosti rodiča ( najma v 1.roku života): https://www.modrykonik.sk/blog/avogiles/article/dedicna-nedovera-alebo-preco-si-vytvaram-xhjyjj/
@sophieeee no tak mi napis tu temu??? ved ukaz, o co sa jednalo?? jedna tema a vzdy s tebou? preco tu ina nie je, ked akoze utocim? zaujimave.. no , asi tu niekto neznesnie iny nazor si vypocut..
Mne vadi vas maly byt?? haloooo. kokso, ty ale vies vkladat do ust ludom veci, co nepovedali... parada! este ze tu mas ty tolko hejteriek 🙂 fakt sa musim usmievať. lebo si neuvedomujes, kam to smerujes a ako detinsky reagujes..
Prepac, ale ja neutekam, pozri sa na hodinky, kolko je hodin, som tehotna, idem spat.
ale fakt by ma zaujimalo, aka to bola tema ake bludy som pisala.... hmmm.... 😅 😅
@nini1010 Oni tu postel pre malu nemaju kam dat, tak neviem kolko rokov takto chcu spat este v jednej posteli 😉
@aristka viete ja sa ani nestazujem som rada ze vypadnem od našich a nebudem im pritazou a práve preto že som nemala dopredu pripravenu izbicku vymalovanu na ružovo sa teraz tesim lebo sme sa dopracovali k niečomu lepšiemu ako sme doteraz mali..😊 proste som vdacna aj za dvojizbak
Nedalo mi a kedze mam pocit, ze ma krivo obvinujes, skusala som hladat temu, co si zalozila a ja v nej akoze utocila... nenasla som taku..ale nasla som toto...
https://www.modrykonik.sk/forum/som-iny-clovek/bolo-neplanovane-ale-stalo-sa-vysnivanym-2/
hmm..... a uz vieme o kom to tu je....
"priatelov nazor ma nezajimal..... bla bla....... a o sebe: prestala som fajcit marišku a pod... "...
uz sa ani nicomu necudujem, a spravne som napisala , ze reagujes detinsky... ved ty vlasthne este si dieta. ..takze prepac, vsetko co som napisala, beriem spat..... rob ako chces, riad sa cim chces....
si este dieta, mlada mamicka, co nie je zle, ale proste nevies este prijimat veci tak viacej z nadhladu, takze naozaj som tu mlatila prazdnu slamu.. SKoda, ze som nehladala skor, mohla som si usetrit tukanie do klavesnice.
P.S: myslim, ze si ma s niekym mylis, my dve sme si jakziv podla mna nic nepisaali....ale to je uz nepostatne..
@sophieeee kedze je to 2-izbak, co je spalna, obyvacka a kuchyna, tak kde ju akoze mas dat spat? Samu do obyvacky?
@sophieeee ja som malu nekojila a od zaciatku bola vo svojej postielke samozrejme s nami v spalni. Ale ak dojcis tak sa s nim na tuto temu ani nebav,proste je ti tak phodlnejsie a aj ty mas pravo sa vyspat. Je to vase spolocne dieta predpokladam tak nechapem co mu vlastne vadi. Sexovat a mozte ist inde ak uz len o to mu ide. Jeezisi niektori ludia su strasne malicherni a potrebovali by otvorit oci minimalne,alebo prefackat
@janicaopica hej on to bral jak samozrejmost ze ju tam dame a keď som mu povedala že bude s nami v posteli tak dobre že mu oci nevypadli.. Asi to poriesim tak ze ju dam do postieľky až keď si zvyknes na nový byt a až keď ju odstavim od kojenia
Tak akoze ked sa vam postielka zmesti do spalne, tak kde je problem? Vyskusaj ju tam dat spat a ked nebude chciet tak ju das k sebe. Ja som si myslela ze tu riesis to, ze sa ti postielka vobec nezmesti do spalne.
a nie, sorry, musim , aby som nebola nespravodliva...... myslim, ze som nasla tu temu, kde som sa akože do teba obula...
takze prepac, ospravedlnujem sa Ti, ano, naozaj reagovala som v minulosti na tebou založenu temu.. a myslim, ze k veci....
Myslim, ze zaujimave citanie kazdopadne, co vleje obraz aj do tejto temy.....
Len si prosim ta aj vsimni reakcie ostatnych na moje prispevky.. Suhlasia so mnou....
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/priatel-sa-nevie-zmierit-s-tym-ze-cakame-dieta-2/
@katrin21 pane Bože ved uz chodte spat..nejde u tému co ste dali do linku tamtu som zmazala presne kvôli vám a ešte týždeň mi chodili správy od žien ktoré ma podporovali ale nechceli pisat aby ste sa do nich nepustili.. A ani prestala som fajxit marisku aj cigarety 😊 a ano rodila som v 19tke ešte aj za to ma idete súdiť?

@sophieeee 5-mesacne tazko s tebou manipuluje