icon

Slez na fimózu

vandica
27. máj 2018

Ahojte kočky, poraďte. Chcem spravit malemu kupel v sleze, no neviem ktory je najlepsi na zuzenu predkozku. Slez nebadany alebo maursky? A z kvetu alebo listov? A v akom pomere to mam zarobit? Nasla som na nete rozne rady, no najradsej by som od niekoho komu to naozaj pomohlo. Ďakujem pekne.

mata1001
•
27. máj 2018

Nam pomohol slez nebadany krem z JUSTU.

janka2805
•
Autor odpoveď zmazal
•
maca283
•
27. máj 2018

@vandica ja mam skusenost iba s kremom z justu

ivitom
•
27. máj 2018

Prosím vás, a ten krém vám pomohol? Ako často ste to natierali a len vlastne hore na predkožke trošku natrieť? Ďakujem

lenadka
•
27. máj 2018

Mám krém z justu, podstivo natieram s pretahujeme každý večer, ale vôbec sa to nepohlo, no, na začiatku kúsoček, ale ozaj málo. Ak je predložka prirastená tak to nepomôže.

maca283
•
27. máj 2018

@lenadka netreba sa zdavat niekedy to trva aj polroka

vandica
autor
•
27. máj 2018

Baby a to hned ako sa natrie sa pretahuje? Nesmyka sa to?

lenadka
•
27. máj 2018

@maca283 toto je už viac ako pol roka a vidím že nejde lebo je prirastená a krému dávam dosť a nehýbe sa to. Možno len na zúženú pomáha ale prirastenú asi neodlepí.

stradivariuska
•
27. máj 2018

Kocky, ak by ste potrebovala niektora objednat, tak kludne mi napiste. Ja som poradkyna a objednat mozem. U tychto prirodnych kremoch treba niekedy trpezlivost. A najskor treba urobit kupel aby zmaklo, natriet, nechat posobit a potom skusat pretahovat. Slez je dobry aj na krcove zily.

vandica
autor
•
28. máj 2018

@stradivariuska ahoj, prosim mozem ti napisat spravu ohladne toho slezu?

stradivariuska
•
28. máj 2018

@vandica urcite ano ☺

pugosal
•
30. máj 2018

Nám pomohol vyluh zo slezu nebadaneho. Posielali nás už na operáciu. Necháš kvety vylúhovať cez noc v studenej vode. Voda je fialová. Zohrejes a mocis v miske pipika. Po 2 týždňoch to krásne išlo.

pugosal
•
30. máj 2018
lenadka
•
30. máj 2018

@pugosal ahoj, kde si zohnala slez nebadaný? Krém od justu mu nezaberá ani po viac ako pol roku podstiveho natierania.

ivitom
•
30. máj 2018

@pugosal Prosím ťa, a ako často si ho v tom močila a ako dlho? Každý večer povedzme 5-10 min alebo častejšie? ďakujem

pugosal
•
30. máj 2018

@lenadka
@ivitom
Ahojte kúpila som v lekárni čaj sypaný a teraz pozerám na sáčok že je to slez maursky kvet. Mocila som mu každý večer cca 2 týždne. A neverila som tomu ze by to mohlo pomôcť a pomohlo.

pugosal
•
30. máj 2018

@ivitom zabudla som ze cca 10 minút každý večer pred spaním a pomaličky nie nasilu koľko ide pretiahnuť. A zohrala som na takú letnú teplotu.

ivitom
•
31. máj 2018

@pugosal Prosím ťa, a to si to naliala do vane alebo len v tom si ho mocila 10 min v lavóriku? Ďakujem ti inak za info..

pugosal
•
31. máj 2018

@ivitom zdravím mala som takú malú misku, stačí niečo malé lebo len cikacik sa v tom moci. Kľudne aj kelimok od jogurtu.

ivitom
•
31. máj 2018

@pugosal Fúha, to mi malý tak nevydrži, ma len rok, nevydržal by mi tak sedieť 10 min, jedine vo vani..musím niečo vymyslieť..dakujem

vandica
autor
•
31. máj 2018

@ivitom ja som mu to naliala do vane, tiež by tak nevydržal. už ani v tej vani nechce byť moc dlho byť,, nie ešte len v kelimku alebo nejak podobne.