icon

Uspávanie mimo kočíka

sajmona12
19. nov 2013

Moje trojmesacne babetko je schopne zaspat cez den len v kociku. Ako ho mam naucit aj na spanok v postielke? Aj ked nahodou zaspi, hned sa aj zobudi. Poradite mi? Dakujem.

dasiacik
19. nov 2013

@sajmona12
Ahoj.Ked na to prides,tak mi napis ip 😀 Mne maly tiez
cez den nezaspi v postielke ani za nic.My mame taky
zvlastny spôsob-uspavame ho vo vajicku 😀 Alebo,na
rukach,na ramene zaspi v pohode.Mate hojdacie lehatko?
Tam deticky tiez radi zaspinkaju.Alebo ho skus len viac
unavit,a malo by mu byt jedno kde zaspi 🙂 Drzim palce!

sajmona12
autor
19. nov 2013

No aj ked nahodou zaspinka (na rukach alebo vo vajicku), pri najmensom pohybe sa hned zobudi. Ked je v kociku, moze byt aj na metalovom koncerte..spi. Ako je toto vymyslene, to nechapem. 😉

tutky
19. nov 2013

Aj ja chcem vediet odpoved moja mala to iste pri kojeni zaspi a ked ju polozim tak spi dlhych 5 az 10 minut potom urobi velke oci a smeje sa takze sa kazdy den oblecieme a ideme spat vonku do kociara u nas nehrozi ani vajicko ani lehatko ,dufam ze sa to zmeni 🙂 🙂 🙂 🙂

lulistek
19. nov 2013

@sajmona12 skus fitloptu, spev, monotonne natriasanie, raz dva tri napravo a raz dva tri nalavo. od narodenia tie iste pesnicky. babo potrebuje istotu, ze toto dostane a potom moze ist spokojne spinkat. a samozrejme je to o opakovani, aj my sme mali na zaciatku problemy ale kazdym dnom to bude lepsie a lepsie 🙂 drzim palce ;)

lulistek
19. nov 2013

baby zavidim Vam ze Vase deti zaspia v kociku - neviem ci to je tym ze uz mame 7,5 mesiaca ale nasa vzdy mrnci celu cestu v kociku. kazdyy mame asi to svoje 🙂

nikolet_89
19. nov 2013

@sajmona12 ahoj velmi rada by som ti poradila, ale ja sama som bola nutena dcerku uspavat od jej 2,5 mesiaca v kociku pretoze nic ine nezaberalo dovtedy krasne zaspala sama, na rukach, v kresielku potom akoby utalo a len kocik a to sme este museli prechadzat cez prah a vonku chodit po trave aby to co najviac nadskakovalo 😀 😀 jedina rada asi je z mojej strany vydrzat, lebo nemyslim, ze tak malemu babatku vysvetlis, ze sa to da aj inak...niektore matky nechavaju deti vyplakat a pod to som ja nedokazala, ked mala dcerka 1 rok tak sa naucila zaspavat pri mne a muzovi a to praktikujeme doteraz

madono
19. nov 2013

u nás to takto fungovalo do 6 mesiacov, potom ochorel a dali nám antiobiotiká, takže sme nemohli chodiť von a nič iné nám nezostávalo, len spať v posteli. Takže som si ho položila k sebe na manželskú posteľ, mojkala a hladkala som ho až kým nezaspal, tým že bol chorý tak mu to netrvalo dlho. Od vtedy nám to tak zostalo a v kočíku už spával minimálne, resp. náhodou. Mám známu čo má dcérku skoro 15mes. a oni ešte stále cez deň spávajú v kočíku. Ale asi som veľmi neporadila. 😒