V akom veku prešli vaše deti na jeden spánok počas dňa?
Zaujimalo by ma , kedy vase deti zacali spavat len 1x, a ako to prebiehalo. Teda ci z dvoch hodinovych spankov zacali spavat len raz 2 hodiny, alebo ako to bolo.
ked mal maly 17 mesiacov, tak sme presli na 1 spanok .. okolo obeda cca 2-3h
od 6 mesiacov spali uz len 1 cez den vsetky moje deti.... neradi spia ☹ a synovia od 2 rokov uz nespali cez den vobec.
8 mesiacov....aj to dokopy max 1,5 hod
keď mal drobec okolo 14 mesiacov tak sme prešli na režim jedného spánku za deň.. 😉 spinkať ho dávam keď spapá polievočku a to okolo 11:30h a spinká aj do druhej.. 🙂 a doteraz tak spinkáme už si na to zvykol a vie že po polievočke ide spinkať do postieľky.. 😉
11mes.
od 12 mesiacov a spava tak 1,5 hod
no teraz ma 19m. a obcas sa stane ze potiahne aj druhy okolo 17.00.
okolo roka vsetci traja
Moji obaja od 11 mesiacov a dali 2-3 hodky 😉
ahoj, moja nespavala cez den neako vela, cca do 13m 2x po 15-30min a obcas raz za uhorsky rok sa stalo ze spala aj hodinku ci dve..to uz som ju kontrolovala, ci vobec dycha..a z jedneho dna na druhy mi spala uz iba 1x .. a doteraz spava len 1x za den...no nie v rovnakom case 😒 tiez spi raz 20min inokedy 30min... 😠 nic moc..po mame 😀
Moje druhe dieta mi znicilo nadeje na 2 spanky cez denn uz po 3-om mesiaci...... Od zaciatku zivota sme mali probelm spat.....
Uz ma 5 rokov , ale je to taky nocny vtak......byvaju dni, kedy dokaze v izbe cucat a o pol noci pride za mnou zo slovami: " ja nie som unavena...mozes ma ist pohladkat"........Nervy moje !!! 😅 😝 😀
Do 13,5mesiaca spával 2 x denne po 1,5hodiny.Zo dňa na deň začal spať 1 x denne okolo 11.30hod.,až 12hod.a spí 2hod až 3hod.môj zlatíček.

presný mesiac si nepamätám, ale ked oslavoval 1. narodeniny, tak už spával len jeden spánok...a presne od 2.narodenín nespáva vôbec 😒 pripisujem to narodeniu dcérky...sem tam sa podarilo, že zaspal v kočíku, ked sme boli vonku, ale doma neexistuje aby spal...ale zato potom o 18,30 už je v posteli a mám klud 😎