Varíte deťom teplú večeru, keď nezjedia obed?
Zaujima ma, ci varite detom teplu veceru. Moje deti su vyberavi jedaci a velakrat nezjedia obed v skole. Mam vycitky, ze nemaju vyzivne/teple jedlo. Ale nevladzem denne varit. 20e denne za donasku im dat nemozem. Sama si varim, kedze mam obmedzenia, ale oni moje jedla nezjedia. Neviem najst riesenie. Dakujem za nazory a rady. 🙂
@1sally12 Presne. Nejes obed- tvoja smola. Ja mam akoze este varit vecer, lebo pan syn si povedal, ze mu obed nechuti v skole? No, smolik. Navar si sam.
@anonym_bfd9c0 toto by si povedala 10r dospievajucemu dietatu???
@1sally12 Presne. Nejes obed- tvoja smola. Ja mam akoze este varit vecer, lebo pan syn si povedal, ze mu obed nechuti v skole? No, smolik. Navar si sam.
@anonym_bfd9c0 moje deti su vyberave po tatovi. Ja zjem vsetko. Oni 3 budu radsej hladni.. uz som to skusala..
Nie. Vecere nemusíme mať teplé. Že nezjedlo obed je jeho vec. Nemám rada vyberavých ľudí. Nechces? Tak buď ostaň hladná alebo si pomasti chleba.
@anonym_5b16ad ty tiez zijes pre svoje deti. Co🤦♀️prednejsi je beh/fitko/kava s bestie? 🤦♀️🤣🤦♀️😕😞😔
@anonym_autor ona problem nema- venuje sa aj sebe a je to v uplne v poriadku. Ty si ta ktora sa stazuje ze nevladze varit kazdy den svojim vyberavym deckam
@anonym_b7f00e A čo ješ suché cestoviny ? Alebo s polotovarom ?
@sisska96 preco suche cestoviny? S akym polotovarom? Nechapem. Ved pisem ze deti urobia omacku, normalne z cerstvych surovin a k tomu 3 minutove cestoviny. Ze jje to rychlo uvarene. Polotovary vobec. Vedia asi 5 omacok, alebo spravia nejake pesto.
@sisska96 uvarim. Napisala som ako priklad rybu. Osupane 3 ks zemiaky su za 3-4 minuty, 2 minuty nakrajas na kocky, medzitym ako supes, vrie voda, supnes do vody, za 10 minut uvarene. Ako sa varia zemiaky, uz davas maslo na panvicu, za 15 minut opecene z oboch stran. Kde je tu polotovar? Co vies na rybe piect hodinu? Treba sa vediet obracat a sup sup varit. Nie sa kukat ako voda vrie, medzitym robit ine. Mne to ide od ruky, nauc sa to aj ty
@anonym_0d544e presne, zemiaky osupane raz dva, dcera supe, da varit a syn pripravi lososa, umyje pokvapka citronom, sol, cesnak, bylinky a supne do horkovzd.fritezy. Kym sa pecie, vari tak nakrajaju zeleninu na salat. Ved to je hned. Hlavne ked uz to maju nacvicene.
Alebo vedia urobit vykostene kur.stehna, tie sa robia dlhsie ale netreba pri nich stat a ryzu uvaria v sacku, k tomu lad.salat so zalievkou.
Alebo tie 3 min.cestoviny a na to omacku. Vacsinou smotanovu, rajcinovu ako zaklad a do toho na co maju chut nejaky syr, kukuricu, mlete maso, masove gulky, tuniak.
Alebo aj polievku, kremova hrachova, brokolicova, mrkvova, cesnakova, ved to je hned. K tomu hodia po gril rozky s maslom posypane syrom.
Dnes budu cuketove placky a jogurtovo-uhorkovy dresing. Cuketa zo zahrady, k tomu 2 zemiaky, cibula, cesnak, vajicka, muka, korenie. Spolu ocistia a nastruhaju. Jeden pecie placky a druhy robi dresing. Ziadna veda.
Niekedy áno niekedy nie. A už vôbec nie stylom,že každý musí mať iné. Buď zje alebo nie. Ak sa nepáči v chladničke je šalát vzdy

Určite nieee . Ak nezjedia obed majú smolu. Nie som vývarovňa
@anonym_5b16ad ty tiez zijes pre svoje deti. Co🤦♀️prednejsi je beh/fitko/kava s bestie? 🤦♀️🤣🤦♀️😕😞😔