Vigantol len do roka
Ahoj.prosim vas dokedy ste davali detom Vigantol? Ja si pamatam ze pei prvej dcere aj do dvoch rokov a dnes nam dr povedala ze len do roka. A ta ista dr.nemenili sme ju.dakujem
Preco? Dcera ma skoro 4 a stale jej davam a este aj planujem dalej. Doteraz mala vigantol ale zacala som kupovat rybi olej s déčkom a tym mam 2v jednom. Kazdy den.
My sme mali v marci rok a dr nam povedala že tak do apríla máme dávať vigantol, v lete nedávať a v októbri keď už prestane tak svietiť slniečko máme zase dávať...
Nase baby maju 5 r. a kazdy den dostanu D vitamin, ci je zima, ci leto a to zijeme v krajine, kde stale svieti slnko. My s manzelom si tiez davame kazdy den Dcko.
Ja som to davala len do roka, su na neho dost zle ohlasy...Tie nazory sa roznia, ale je dost negativnych
Ja detom davam v zimnom obdobi D-cko, a aj budem dalej davat v zime aj mojmu 3r synovi
Veru, Vigantol dávajte do roka alebo ani to nie a skúste iný vitamín D...nám ho tiež hneď dr.predpísala, ale ani som si nevybrala recept a radšej sme kúpili od Jamiesonu...malý bude mať 2 roky a dávame stále (cca mesiac do zadu ako začalo svietiť slniečko som mu ho prestala dávať a strašne sa mu začali štiepiť nechtíky, pár dní dávame znovu Dčko a všetko je ok - a to sme bývali často vonku, ale asi mu to nestačilo😊)
Ja davam D vit, z vigantolu ju bolelo brusko a doktorka mi vravela, ze su tak nizke hodnoty Dcka v tele u celej popolulacie, ze urcite treba davat aj po roku, hlavne v zime.
Nam povedala ze kludne aj do 2 rokov
Ahoj,do 2.rokov,malej zarastala pomalšie fontanela,resp.ju mala väčšiu po narodeni,tak do 2.v pohode na odporúčanie doktorky
ja sice davam devit nie vigantol,ale tiez nam doktorka kazala dcerka ma vyse roka,ze cez leto netreba ,ze zase v zime a takto cez zimu alebo take obdobia ked dlhsie prsi tak jej davat az do 3r
Naša Dr káže klasika, prvé dva roky stále a potom do 18 tich v zime dávať, nadávala som... baby majú 12 a 11, robila im odber a obe mali nedostatok, tak v zime budeme dávať
Ďakujem baby..urcite kupim obom D vitamin 🙂 tiez si myslim ze treba davat
Maleho tiez z vigantolu bolelo brusko. Mame vitamin D a v juli bude mat rok no planujem mu ho davat nadalej. Neter ma 7 rokov a vzdy berie D vitamin
Moj ma 3 a v zime davam vzdy

Dávam D vitamín od Swansonu.. syn ma takmer 3r, my s mužom pod 30r a dávame sú decko stále 🙂