Hľadám inšpiráciu na projekt ideálneho bungalovu
Ahojte,
viacerí píšete, že bývate v bungalove, tak ma možno inšpirujete.
Hľadám projekt, ale ani jeden mi nevyhovuje.
Potrebujem max 17m na dĺžku a ideálne tak max 12-13 na šírku (malý pozemok 22 x 25 m).
Kuchyňa by mala byť orientovaná do záhrady.
Aspoň dve plnohodnotné kúpeľne.
Aspoň 1 garáž.
Mám pocit, že je nemožné nájsť podobný projekt.
Budúci týždeň idem za projektantom, chcem byť pripravená a mať nejaký pôdorys v ruke, ale ja neviem, či som náročná alebo zle hľadám, nedarí sa mi 🙉.
Za každú radu, inšpiráciu budem vďačná. Ďakujem
@tilly Ja som si na papier nakreslila priblizne orientacie izieb,chodbu,ulozne priestory a spisala vsetko,co ako si predstavujem a od toho sme sa potom odrazili. On ti uz potom poradi,ktori projekt sa podoba alebo vam spravi individualny projekt. Ja som vsetko do detailov vedela,co ako chcem mat. Predtym sme byvali v podnajmoch,takze som mala predstavu,ake rozmiestnenie mi vyhovuje a hlavne podla svetovych stran.
@anonym_34639c ten je perfektný!
@tilly dakujem 🙏. Podmienky boli obyvacka s kuchynou smerom do zahrady, francuzske okna, terasa po celej sirke domu. Garaz aspon pre 1 auto, dve kupelne z toho jedna priestranna, spajza, vzdusne chodby, troska oddelena spacia cast od dennej. Keby som tam mala nieco zmenit, tak ho predlzim max o pol metra az meter, aby to bolo okolo stola uplne pohodlne aj ked pride navsteva a troska by som este zvacsila spajzu, tym by sa trocha zmensila chodba smerom do spacej casti, ktora by i tak ostala velmi siroka. Nechali sme tam priestor na buducu vstavanu skrinu, ale zatial sa nam do toho nechce.
@anonym_7a2e42 melies hluposti. v podkrovi je rovnaka teplota ako vsade, v dome, a bezbarierovy? ked budes bez noch tak budes upratovavat kazdu izbu? na spodnom podlazi su 3 izby naco sa budeme trepat hore?
@anonym_1c2607 Píšeš že máš 57 rokov, tak by si už mohla vedieť čo znamená bezbariérový. A je nemožné mať rovnakú teplotu na prízemia na poschodí, vymeň tie 30 ročné termostaty a uvidíš reálnu teplotu. Stále sa tu omiela aká drzá generácia vyrastá, ale štýl tvojej komunikacie svedčí o tom že to tu už bolo ďaleko skôr.

Strasne sme sa namakali kym ten projekt bol, pretoze sme mali podobne kriteria ako vy ale teda pozemok mame 860m. Ale chceli sme velku zahradu. Milujem ten dom, milujem ho, vymysleli sme to uzasne. (Vramci moznosti teda). Mame v obyvacko-kuchyni velke francuzske okna a obrovsku terasu. Ani za svet som nechcela poschodovy dom, byvala som ako dieta v jednom a sice super, ale ma to nespocet nevyhod. Takze ja uz len bungalov, max ak by sme chceli izby navyse, ktore nepotrebujeme, skor pre navstevy alebo podobne. A na projekte je trosku inak nakreslena dispozicia, vlavo v tej velkej miestnosti mame kuchynu s ostrovcekom a vpravo je obyvka aj jedalen. Ak by som mohla, este by som mu pridala tak pol az meter do dlzky.
@anonym_34639c ten je perfektný!