Je možné postaviť dom do 150 tisíc eur?
Je v tejto dobe podľa vás reálne postaviť dvojposchodový dom do 150 tisíc? Za predpokladu, že si človek veľa vecí urobí sám a pozemok už má. Neuveriteľné, ako všetko odraželo.Mladí ľudia to majú v tejto dobe veľmi ťažké.. nehovorím, že generácie pred nami to mali jednoduchšie, ale minimálne pozemky boli dostupnejšie, práca v zahraničí sa viac vyplatila, byty boli dostupnejšie. Samozrejme, každá doba bola v niečom horšia a v niečom lepšia.
@anonym_autor dá sa v pohode ale pre istotu si nachystajte viac peňazí 😊
@anonym_autor ahoj u nás robila firma, 156000 dom na kľúč - rataj bez vybavenia, kuchyne. Pozemok sme mali. 2 roky už budú čo tu bývame
@reela nie, nevolám sa Veronika.
@anonym_f5abed My dom nekupujeme, ale chceme stavať. A ako vieš či máme alebo nemáme ? My nepotrebujeme dom za 500 tisíc, čo je zlé na tom že máme budget?
@anonym_2dceb0 chcela som sa inšpirovať, niekto dokáže do 150 tisíc postaviť bungalov, niekto možno dvojposchodový dom v menšej/väčšej výmere ako ja som uviedla, ja som sa pýtala všeobecne na skúsenosti..
@anonym_autor hrubu stavbu urcite ano. Zvysok zalezi od toho, ake vysoke mate naroky. Napr ake okna ake podlahy kupelne. My mame vsetko najlacnejsie, na viac sme nemali.

@anonym_autor Nasa susedka teraz dostavala dom dvojposchodovy 3 izbovy, holodom ju vysiel 60 tisic + elektrika podlahy, wc, vana 20 tisic. 😇