icon

Máte skúsenosti s vonkajšími žalúziami NEVA?

heniki1321
6. júl 2026

Ahojte,
staviame bungalov, v izbách budú francúzske okná a na obývačke veľký HS portál. Tienenie zvažujem žalúzie NEVA S-90 do ich purenitových boxov. Je to menší dom, ale chceme mať všetko urobené raz a poriadne. Len si chcem potvrdiť, že NEVA je OK. Máte niekto skúsenosti s touto značkou? Záruka je 5 rokov a vyzerajú fakt pevne. A druhá časť otázky - oplatí sa zainvestovať do Loxone, alebo si vystačíme so Somfy automatizáciou?

anonym_e31b30
6. júl 2026

@heniki1321 modrastrecha nie modrykonik

nikky6
6. júl 2026

A neskusala si si pozriet aj Profirol? My sme si od nich brali a co sa tyka prace aj pristupu boli uzasni😉 Mame od nich viacero veci, aj zaluzie, naposledy sme kupovali sietky proti hmyzu 🙂

faundi
7. júl 2026

@heniki1321 ak ti môžem poradiť, skús si pozrieť aj iné firmy. Tieto čo ty spomínaš, tie nepoznám ale my máme vonkajšie žalúzie značky Isotra a sme s nimi veľmi spokojní. Už ich máme dva roky a super, žiaden problém s nimi nebol a tiež sú pevné

heniki1321
autor
8. júl 2026

viacmenej som rozhodnutá pre NEVU, vybrala som si metalickú čiernu, ktorú majú bez príplatku a dávajú 5 ročnú záruku, len som si chcela potvrdiť že sme sa dobre rozhodli