icon

Máte skúsenosti s vonkajšími žalúziami NEVA?

heniki1321
6. júl 2026

Ahojte,
staviame bungalov, v izbách budú francúzske okná a na obývačke veľký HS portál. Tienenie zvažujem žalúzie NEVA S-90 do ich purenitových boxov. Je to menší dom, ale chceme mať všetko urobené raz a poriadne. Len si chcem potvrdiť, že NEVA je OK. Máte niekto skúsenosti s touto značkou? Záruka je 5 rokov a vyzerajú fakt pevne. A druhá časť otázky - oplatí sa zainvestovať do Loxone, alebo si vystačíme so Somfy automatizáciou?

anonym_e31b30
6. júl 2026

@heniki1321 modrastrecha nie modrykonik

nikky6
6. júl 2026

A neskusala si si pozriet aj Profirol? My sme si od nich brali a co sa tyka prace aj pristupu boli uzasni😉 Mame od nich viacero veci, aj zaluzie, naposledy sme kupovali sietky proti hmyzu 🙂

faundi
7. júl 2026

@heniki1321 ak ti môžem poradiť, skús si pozrieť aj iné firmy. Tieto čo ty spomínaš, tie nepoznám ale my máme vonkajšie žalúzie značky Isotra a sme s nimi veľmi spokojní. Už ich máme dva roky a super, žiaden problém s nimi nebol a tiež sú pevné

heniki1321
autor
8. júl 2026

viacmenej som rozhodnutá pre NEVU, vybrala som si metalickú čiernu, ktorú majú bez príplatku a dávajú 5 ročnú záruku, len som si chcela potvrdiť že sme sa dobre rozhodli

nknv
10. aug 2026

Určite môžem značku NEVA odporučiť. Urobíš dobre, ak sa pre ne rozhodneš. Mal som možnosť držať v ruke lamely od 3 rôznych výrobcov a pri žalúziách NEVA som mal najlepší pocit. Už napohľad boli fajn, ale najväčší rozdiel bolo cítiť, keď som tie lamely stlačil medzi prstami. NEVA bola jednoznačne najpevnejšia. A myslím, že ako jediní na trhu dávajú 5 rokov záruku na všetko. Určite odporúčam.