Ako v tehotenstve zvládnuť chuť na čokoládu?
Zaujímalo by ma ako sa dá v tehotenstve neprejedať sladkým hlavne teda čokoládou. Lebo ja posledné.esiace mám neskutočnu chuť na čokoládu a keď si nedám aspoň kúsok tam idem zošalieť 😅😣🤯
@anonym_autor nájdi niečo iné čo ti bude chutiť, mandarínky, banány, alebo si sprav čokoládu iba ako polevu na ovocie aby si jej zjedla menej ako by si jedla čistú
Nekúpiš-nemáš-nežereš.🙂
@anonym_autor priberies ty, priberie dieta. Cim vacsie dieta tym budes dole viac ehm. To chces?
V tehotenstve potrebuješ viac energie. Keď si das kúsok kvalítnej tak sa nič nestane. Snáď zas nezjes celu coko.
Normálne si kúsok daj
Ja som nejedla vôbec sladké, len jablko. Pribrala som za celé tehotenstvo 3 kg a dieťa malo skoro 4 kilá, takže neviem, či ak žena je veľa, či aj dieťa je veľké, lebo si neviem predstaviť, že keby som jedla viac, že dieťa by malo viac :D Musela som držať pečeňovú diétu a neviem čo... ale bola úplne zdravá. No ja som napríklad vlčí hlad ani chuť na sladké v tehotenstve vôbec nemala.
mozno ti chyba magnezium...mozno viac vyzivy -bielkovin v strave...
Normal si daj tu cokoladu, nie na kila, ale daj si ju. Mne z nej bolo zle. Inak ja som jedla velmi tdraco a 20kg na mne, ale vacsina voda v oboch tehu.

Normalne. Ked som si predstavila ako a kolko by som musela zbytocne chudnut... Vedela som ze ak sa budem prejedat v tehotenstve, nedam to potom a budem tlsta skysnuta. (Raz som totiz zhadzovala 20kg, viem aky vytlak na to treba mat...)