Tehotenstvo a zmeny v chuti
Ahojte baby som 11tyzdni tehotenstva a nechutí mi žiadne sladké len slané kyslé a mliečne výrobky
A v čom je problém, tak sladké nejedz.
Daj si čo ti chutí.
Dobre pre teba. A mas aj nejaku otazku?
@anavixy áno môžem sa spýtať
@patka06 kyslé slané a tak
@raczova1997 a kde je problem? Mas pocit, ze by si mala tuzit po sladkostiach?
@0silvia0 nie nie vôbec mi nechutia sladkosti keď si dám niejaku sladkosť tak hneď musím ísť vracať a keď som bola tehotná a čakala som dievčatá tak stále som len jedla sladké každý boží deň a teraz vôbec len slané kyslé jogurty maslo veľa pečiva jem čo som ho nejedavala len ráno a teraz každú chvíľu vy ste to mali ako
@raczova1997 Tak jedz kyslé a slané.
Ja som pred tehotenstvom zjedla veľkú Milku na posedenie, počas tehotenstva som nejedla takmer nič sladké - nemala som chuť.
Jedla som veľa mäsa a mäsových výrobkov.
Mám dievča.
Chute sa menia, nevidím na tom nič zvláštne
@patka06 Mas pravdu ale každý hovorí že keď máš chuť na sladké čakáš dievča a keď máš chuť na kysle na slané že zas čakáš chlapca tak že neviem ako to je
No a?
@raczova1997 úplná blbosť, chute nesúvisia s pohlavím bábätka, ktoré čakáš
@raczova1997 kto "kazdy" vravi take blbosti? Ved uz nemas 17, aby si sa pytala take hluposti.
@patka06 už 3 ale to sme vôbec neplanovali
@raczova1997 ja som mala take iste chute a nesedelo to, takze nie podla tohto mytusu nemozes hadat pohlavie lebo to nie je zalozene na pravde
@taktotedanie a máš dievča
@raczova1997 ano
@raczova1997 bud rada,aspon nepriberies.
@dobryden aj som rada že nemám chuť na sladké lebo by som mala aj tristo kil🤣🤣
@raczova1997 buď rada že vôbec niečo môžeš jesť....každé tehotenstvo je iné, ak ale veríš na povery tak ano môže to byť chlapec....realita je taká, že aj dievča
@mogaa vieš niečo mi hovorí že už to tento krát bude chlapec
No, mám 5 detí a tieto chute mi sedeli len pri posledných dvoch. To pri dcerke som mala chuť len na veterníky a salko, zatiaľ čo pri synovi len olivy, nivu, bravčovú masť s cibuľou 😀
Pri prvých troch som nemala žiadne špeciálne chute.
Ja mam dve deti a chute som nemala ziadne. Ake mam pohlavie? 😆
@raczova1997 To s tym vobec nesuvisi.
kazde tehotenstvo je ine. Tak jedz na co mas chut. Co sa tyka chuti a ocakavaneho pohlavia to s tym nema absolutne nic spolocne. Hlavne je to o tom, ze tvoje telo asi potrebuje niecoho viac a preto mas na to chut.
@zuzikak robili ste si pokus pohlavia prsteňa na retiazke ja už áno dva krát keď som bola tehotná z dievčatami a Vislo mi to
@raczova1997 uplne ok, jedz co chuti. To sa meni v tehu tie chute
Bud rada 😅 mne zacalo chutit sladke, som 6m po porode a stale ma to nepreslo 😅
@raczova1997 mne robili s prstienkom lebo kamaratke to vzdy vyslo. Dalsia robila so sodou bikarbonou. Kolegyne podla tvaru brucha, podla krasnej pleti a dokonalych vlasov - ze je to jasny chalan 😅 jedna "striga" co sa vsade chvali, ze jej vzdy vyslo urcenie pohlavia sa tiez j*bla 😅😅 a ja, aj ked som do 31tt nemala potvrdene pohlavie, som proste vedela, ze to bude moje male, krasne dievcatko.
@raczova1997 ale to je strasna kravina - vyslo to lebo to bola nahoda.

Tak ich s pokojom konzumuj 👍👍