Varená kukurica v tehotenstve
Dobry den myslite ze je vhodne zjest 3 klasky .. alebo to je vela? citam ze obsahuje vela vitaminov..
Dobrý Bože …. fakt varená kukurica by mihla nejako ublížiť či spôsobiť ťažkosti ….
😳😳😳😳
Skús pozrieť aké množstvo vit. A musíš dostať do tela aby bol z toho problém
@pribinak to neviem .. zato sa pytam .. 🤷♀️
3 klasy kukurice môžeš zjesť každý deň, nijako ti neublíži
Preistotu to nejedz.
Moje deti 3 a 6 ročné zjedia bežne tri klásky kukurice … akože, zdravý rozum treba používať.
Nic ti nebude
Pomoooc
Čo sa to deje s touto generáciou matiek... o 20 rokov sa budú dožadovať odpovede, či môžu po sebe spláchnuť, či zjesť jablko...
Ehm tehotenstvo je choroba?
Ja by som ju v týchto horúčavách nejedla 😳😱 vieš koľko pukancov sa ti spraví v bruchu, chúďa dieťa, bude počúvať ten rachot pri pukancovani 🌽🍿
@nykkushka ty si to zabila 👍🤣🤣
@pribinak dakujem za odpoved..
Daj si, dobru chut 🙂
Jedna rada- NEČÍTAJ.
Autorka, ze tuto otazku nemyslis vazne?
Tehotenstvo nie je choroba a kukurica nie je alkohol alebo surová ryba
ach. myslela som, ze langos v tehotenstvd bol strop, zjavne nie. kukurica to posunula.
Žiadna rastlina neobsahuje retinol (vitamín A). Rastliny obsahujú len proretinoly, napríklad betakaroten, a z nich si telo vyrába retinol v množstve aké potrebuje, čo nás potrebuje ukladá do tuku a do koze. Takže aj keď by si jej zjedla za jeden mech, okrem toho, že ťa naduje ako balón ti nič nebude a ani neuskodi
Kukurica je ok, len si treba davat pozor a to nielen v tehotenstve aby to co zjes malo dost vitaminov ale naopak minimalne pesticidov a idealne ak by to bolo z rodinnej zahrady . To iste plati aj pre babatko 😍. Prajem stastne a pohodove tehotenstvo 🍀
no maximalne ta zduje ale to je asi to jedine co sa moze udiat 🤷♀️
Nie je to vhodné. Chudák muž, tak budeš prdeť.
Maximálne tak porodíš kukuričný klások 🙈
@kvietok173 dakujem 🙂
Zacni používať rozum, toto je fakt na zamyslenie pýtať sa takú sprostosť
Mne sa páči na IG modrý komik komentár - Kukuričné deti SVK verzia 🌽🌽🍿😱🤣🤣🤣

A citala som ze obsahuje vitamin A ..