Ako zrušiť Netflix predplatné?
Ahojte, už 3x som rušila netflix, mal mi skončiť včera a dnes mi zase strhlo peniaze, platobné údaje sa odtial nedajú vymazať, už som si dala aj natrvalo zrušiť učet, tak som zvedavá, či to tak bude a nestrhnú mi o mesiac zase peniaze. Poraďte čo som urobila zle, že mi ho nezrušili. Ďakujem.
Fuha toto sa mi este nestalo, ja pravidelne rusim a znova obnovujem členstvo niekoľko krat do roka.. mas netflix prvý krát?
@anonym_fe78b5 ano prvykrat, registrovala som sa v decembri, ale ako som pisala, už 3 mesiace ho ruším, lebo nepozeráme. Ked sa mi to stalo prvykrat, som si myslela, že asi som to nezrušila, ale už ked druhýkrat som si pozrela aj emialy všetky....
@anonym_autor tak s týmto môžeš reklamovať v banke platby navyše aby ti vrátili peniaze
to je nevýhoda predplatného cez kartu, akonáhle im dáš údaje môžu si sťahovať peniaze kedy chcú a koľko chcú
keby to bolo prevodom na účet dostanú len toľko čo im ty pošleš
@anonym_64457f no tak prečo tam potom píšu, že to mozem zrušit kedy chcem, ked to tak nie je...voyo, sweet tv ani dalsie apky mi toto nerobili, ako som zrusila, tak nič neučtovali, aj kartu sa dalo vymazať.
@anonym_fe78b5 ano prvykrat, registrovala som sa v decembri, ale ako som pisala, už 3 mesiace ho ruším, lebo nepozeráme. Ked sa mi to stalo prvykrat, som si myslela, že asi som to nezrušila, ale už ked druhýkrat som si pozrela aj emialy všetky....
@anonym_autor ono aj ked zrusis, tak ked si zapnes netflix na tv, tak je tam nejaka hlaska na zaciatku po spusteni, ze chcete pokracovat, alebo nieco take.. a na to ked kliknes, ze ano, tak sa ti toto zrusenie zrusi a berie to tak, ze si si to rozmyslela a chces mat dalej netflix.. neklikli ste na nieco take?
@anonym_autor ono aj ked zrusis, tak ked si zapnes netflix na tv, tak je tam nejaka hlaska na zaciatku po spusteni, ze chcete pokracovat, alebo nieco take.. a na to ked kliknes, ze ano, tak sa ti toto zrusenie zrusi a berie to tak, ze si si to rozmyslela a chces mat dalej netflix.. neklikli ste na nieco take?
@anonym_fe78b5 na nic take som neklikla, ale uz mi zrušili účet, odpísali mi včera. Tak snád už nebudú strhávat nič...

@rozculena v júni to isté
@anonym_autor no to je divné.Potom napíš,ako to dopadlo