icon

Budú z prijímačiek na stredné školy predbežné výsledky?

11. máj 2026

Prosim vas, budu aj predbezne vysledky z prijimaciek? Kto ako dopadol na danej skole este pred spustenim automatu. Toto cakanie nas ubija.

Strana
z5
saraxyz
17. máj 2026
@anonym_1bf338

@suzzi_ napr. aj tu sa dozvieš, kolko deti sa kam hlasi https://svs.edu.sk/prehlady.aspx

@anonym_1bf338 predtým tam bolo uvedené aj koľko detí má prioritu 1 a už to tam nie je 🤔

anonym_1bf338
17. máj 2026
@saraxyz

@anonym_1bf338 predtým tam bolo uvedené aj koľko detí má prioritu 1 a už to tam nie je 🤔

@saraxyz aj denníkN ma super statistiky, len treba mať predplatné.

anonym_b3d89d
18. máj 2026

Môžem sa opýtať, je tu niekto taký, čo volal do školy ohľadom predbežných výsledkov?

majka99999
18. máj 2026

Tiez cakame len na 8-rocne, stary system bol lepsi. Keby sa im tam hlasilo aj 200 deti na 1 triedu, tak nech mi nikto nehovori, ze predbezne vysledky nemozu byt tyzden po druhom termine. Na jednej skole mal syn 90 % abcd otazky. Nemoze byt take, ze budu davat za postup pol boda, staci tu sablonu vyhodnotit.
Obycajna tabulka, kod, co poslali, poradie a priorita. Tak niekto, co je 10ty pod ciarou, vidi, ci ma sancu podla priority, ci mozu vypadnut 10ti. Alebo vidi, ze ho prijali na skolu, kde ma druhu prioritu, tak ma istotu. 🙄
Pri starsom pred troma rokmi sme mali vysledky 12. a 13.5. Neskutocne... Nasla som maily.

maruska78
18. máj 2026

Ako som už spomínala , syn si podal prihlášku na SPŠE Zochova. Výsledky jeho testu boli vyvesené ešte v ten istý večer. Ale to je tak všetko čo viem. Neviem či to stačí , neviem nič okrem bodov.

autor
18. máj 2026
@anonym_b3d89d

Môžem sa opýtať, je tu niekto taký, čo volal do školy ohľadom predbežných výsledkov?

@anonym_b3d89d my sme volali na viacere skoly, kedze niektori nemali odvahu. Povedali: nad ciarou/pod ciarou ma sancu/pod ciarou neurobil prijimacky. Takze aspon ake take info sme dostali. Aj to pomohlo.

anonym_98bdf2
19. máj 2026

Ahojte, neviete ako to bude s výsledkami? Či budú aj cez Edupage alebo len na výveske? Nerozumiem tomu, že 27. SŠ generuje a podpisuje rozhodnutia, veď keď ich majú, tak ich môžu rovno odoslať. Či sa musí čakať na 1.6?

martinka13
19. máj 2026
@anonym_98bdf2

Ahojte, neviete ako to bude s výsledkami? Či budú aj cez Edupage alebo len na výveske? Nerozumiem tomu, že 27. SŠ generuje a podpisuje rozhodnutia, veď keď ich majú, tak ich môžu rovno odoslať. Či sa musí čakať na 1.6?

@anonym_98bdf2 vôbec sa nebudem čudovať, ak výsledky nakoniec aj tak zverejnia len samotné školy. A možno len nalepené na dverách ako v praveku...

anonym_ae96b7
19. máj 2026

ja som volala a nechceli povedat, vraj dostali stopku z Ministerstva - aj ked mali uvedene v kriteriach na prijatie ze vysledky zverejnia 15.5.

martinka13
20. máj 2026
@anonym_ae96b7

ja som volala a nechceli povedat, vraj dostali stopku z Ministerstva - aj ked mali uvedene v kriteriach na prijatie ze vysledky zverejnia 15.5.

@anonym_ae96b7 to by ma naozaj zaujimal dôvod tejto "stopky". Pretože racionálne zdôvodnenie neexistuje. Jedine že vytvárajú ďalší priestor na korupciu. Našli ešte prázdne miesto s celkom slušným potenciálom.

doda3103
20. máj 2026
@martinka13

@anonym_ae96b7 to by ma naozaj zaujimal dôvod tejto "stopky". Pretože racionálne zdôvodnenie neexistuje. Jedine že vytvárajú ďalší priestor na korupciu. Našli ešte prázdne miesto s celkom slušným potenciálom.

Ja som volala do obidvoch škôl a vôbec nič mi nechceli povedať,iba že školy to robia protizákonne čo bolo vtipné. Synovia trieda skoro všetci vedia iba pár ich je čo nevie nič 🤬
@martinka13 presne toto sme hovorili s manželom,že chceli aby to bolo pre deti fér ale práveže teraz to bude ešte viac nefér ako predtým

saraxyz
20. máj 2026
martinka13
20. máj 2026

@saraxyz nekompetentný blbec. Ako všetci súčasní ministri. No ale on a ani jeho potomkovia by isto na výsledky mesiac nečakali...

saraxyz
20. máj 2026
@martinka13

@saraxyz nekompetentný blbec. Ako všetci súčasní ministri. No ale on a ani jeho potomkovia by isto na výsledky mesiac nečakali...

@martinka13 a keby sa aspoň ospravedlnil. Ale nieee. A keď tam hovorili, že v Česku to funguje, tak mohli ísť na istotu, vychytať muchy. V Česku funguje veľa vecí a u nás zázračne nič. Mal by odstúpiť. Lebo toto je fakt katastrofa.

Strana
z5