icon

Použila som AI pri písaní práce a čo teraz?

bambulka123555
20. máj 2026

Použila som AI pri písaní záverečnej práce, a prišli mi an to, čo teraz?, ide o to že som si neskontrolovala knižné zdroje a jednu stranu, a oponentka mi napísala že ide o podvod a plagiátorstvo, no ja cez to som stále pripustená k obhajobe, no aj ked som písala jeden profesroka ktorá namna bola vždy miláa achcela mi pomôcť, pekne ma poslala do kelu, je šanca že toto budem vedieť dotiahnut dokonca? alebo mi dajú druhý termín?

Strana
z2
marianarem
Včera o 11:35
@anonym_288799

@marianarem
Hrozne toto. A ani nevedia, ako si škodia, ked nepoužívajú svoj mozog 🙄. To sa prejaví až neskôr.

@anonym_288799 Ja sa im to snazim vysvetlovat, ale velmi uspesna nie som. Za mna je to ako keby si mlady clovek dobrovolne lahol do postele a nechal sa obsluhovat, je mi to aj luto.

selenka7
Včera o 12:57

Sama vediem diplomovky, toho roku mi koncia dve studentky a jednu pracu som oponovala. Ja ti poviem len tolko - tak ti treba, vyzer si to. Ja by som ta ani ako skolitelka nenechala prejst. Priprav sa na to, ze ta riadne pogriluju na obhajobe (ak ta skola ma uroven), ak mas vobec odvahu tam ist.

anonym_1be17d
Včera o 14:24
@anonym_4707c8

@bambulka123555 aky odbor a tema? Ved mozes pouzIt chatGPT,ale treba uviest presne promty a ako si ho pouzivala. Ci si mu zadala, napis diplomovku?

@anonym_4707c8 ved chatGpt je AI ci nie?

anonym_4c4fc6
Včera o 14:26

U nas na sukromnej skole za to nepripustame k obhajobe alebo jednoducho z obhajoby studenta vyrazime

ninanikalova
Dnes o 09:40

@bambulka123555 no je otázka použiť a použiť. Použiť- AI kostra/kontrola gramatiky/kontrola logickej náväznosti/sumarizácie etc. etc. Je v poriadku. Je to predsa len nástroj a pokiaľ by človek novodobé nástroje nepoužíval tak to môže písať perom na papier a poslať holubom. Avšak ak si robila len : Napiš mi odstavec na tému.... Napíš mi toto na tému... A potom surové CTRL+C CTRL+V tak to sa nemôžeš na nikoho hnevať ak ti to dajú vyžrať (čo si myslím že dajú). To sa nerobí. Ešte aj si aj zdroje robila cez AI tak to už absolútne.

extempore
Dnes o 10:41

Ja by som za toto nieže vyhadzovala z obhajoby.. hocikde v zahraničí by ťa za takýto podvod vyhodili z celého štúdia.. Ty chceš vysokoškolské vzdelanie?? A za čo? Veď si tak hlúpa, že nevieš ani len sofistikovane podvádzať (keď už sa rozhodneš podvádzať). A teraz si všetci, ktorí to tu schvaľujete predstavte, že sa dostanete do rúk lekárovi, ktorý takto podvádza pri skúškach.. alebo pilotovi.. alebo statikovi..

Strana
z2