icon

Použila som AI pri písaní práce a čo teraz?

bambulka123555
Včera o 14:58

Použila som AI pri písaní záverečnej práce, a prišli mi an to, čo teraz?, ide o to že som si neskontrolovala knižné zdroje a jednu stranu, a oponentka mi napísala že ide o podvod a plagiátorstvo, no ja cez to som stále pripustená k obhajobe, no aj ked som písala jeden profesroka ktorá namna bola vždy miláa achcela mi pomôcť, pekne ma poslala do kelu, je šanca že toto budem vedieť dotiahnut dokonca? alebo mi dajú druhý termín?

anonym_4361d6
Včera o 15:02

S touto prácou už iba ťažko, jedine že by si bola na nejakej pochybnej škole, som prekvapená, že si vôbec pripustená k obhajobe... prerobiť/napísať znova a odovzdať, obhájiť v opravnom termíne... a spraviť to naozaj veľmi kvalitne a poctivo, lebo keď už si sa takto raz zapísala, budú prísni

simsalabim
Včera o 15:06

@bambulka123555 pochybujem, dcerin spoluziak bol takto na obhajobe, hoci mu to vobec neodporucali, dotiahol si tam este celu rodinu (co nechapem, naco, co cakal?) a samozrejme, ze neobhajil. Na tvojom mieste priznam chybu a pracu napisem druhy krat a sama.

anonym_4707c8
Včera o 15:08

@bambulka123555 aky odbor a tema? Ved mozes pouzIt chatGPT,ale treba uviest presne promty a ako si ho pouzivala. Ci si mu zadala, napis diplomovku?

anonym_4361d6
Včera o 15:23
@anonym_4707c8

@bambulka123555 aky odbor a tema? Ved mozes pouzIt chatGPT,ale treba uviest presne promty a ako si ho pouzivala. Ci si mu zadala, napis diplomovku?

@anonym_4707c8 z príspevku mi vyplýva, že presne tak nejak to bolo a došli na to, že to čo "odcitovala" vôbec nie je v zdroji, ktorý uviedla, ak vôbec existoval, lebo tie si AI veľmi rada vymýšľa

anonym_8f6893
Včera o 15:31

😆😆Cize ti pracu napisala AI, ktora si vymyslela pribeh o zelenovlasej Popoluske, skolitelka prisla na to, ze je to podvod a uz je zle. Uprimne, co si si myslela? AI jedine na inspiraciu nejakej kostry tej prace, ale na obsah?!😩 Toto ti na normalnej skole neprejde, kto by nechal prejst obhajobu plagiatu?! Ponaucenie bude drahe.

anonym_f825cb
Včera o 15:38

Som zvedava, čo o pár rokov bude vyliezať z vysokých škôl a čo tí ľudia budú reálne robiť. Toto je naša budúca inteligencia a budúcnosť nášho národa.

iwesska
Včera o 15:41
@anonym_f825cb

Som zvedava, čo o pár rokov bude vyliezať z vysokých škôl a čo tí ľudia budú reálne robiť. Toto je naša budúca inteligencia a budúcnosť nášho národa.

@anonym_f825cb No niezeby taka generacia uz medzi nami nebola. Nemusime chodit daleko,staci do parlamentu. A kolko takych studovanych "inzinierov" a "doktorov" mame...a to ani AI nebola.

anonym_723689
Včera o 15:41

Realne nemas sancu to obhajit, jedine ze by si vedela zargumentovat ako a co si robila a preco k tomu doslo a nejakym zazrakom by to plagiatorstvo nebolo.. na tvojom mieste by som tam ani nesla, roznesu ťa v zuboch

anonym_f825cb
Včera o 15:44
@iwesska

@anonym_f825cb No niezeby taka generacia uz medzi nami nebola. Nemusime chodit daleko,staci do parlamentu. A kolko takych studovanych "inzinierov" a "doktorov" mame...a to ani AI nebola.

@iwesska to je pravda 😁ale myslím, že nás čakajú ešte horšie časy.

majasimon
Včera o 15:47

No prúser. Ak to obhájiš, tak to bude zázrak. Nachystaj sa, že na jesenný termín budeš objavovať novú prácu a určite ti dajú pocítiť, že prvé kolo si klamala.
Syn, keď si dal urobiť obyčajný sloh na základnej škole, musel ho "poľučtiť", aby to bolo priechodné. Jeho spolužiačka odovzdala rovno čo umelá inteligencia dala, mala to a a plný počet bodov, čiže 5. Učiteľka ju rovno poslala aj so slovom.

adri266
Včera o 15:48
@anonym_f825cb

@anonym_f825cb veď sa plánuje, že diplomovku už nebudú študenti písať, ale budú mať prax či čo. Nepamätám presne.
VS dobre vedia, ako sa dnes píšu práce.

anonym_88e52e
Včera o 15:56

Takže takto sa robia vysoké školy, podvodom? Potom sa už nečudujem keď sa tu každá druhá chvasce ze ma vš, ale tým sa nepochvali nikto ze to urobil podvodom. No dobre.

anonym_41a3bb
Včera o 16:20
@adri266

@anonym_f825cb veď sa plánuje, že diplomovku už nebudú študenti písať, ale budú mať prax či čo. Nepamätám presne.
VS dobre vedia, ako sa dnes píšu práce.

@adri266 ako ktorá vš. Taká technika kde sa dávajú práce z praxe t. j. zadávajú sa z praxe tam sa moc klamať nedá. Je potrebné robiť rôzne skúšky na strojoch, vyhodnocovať potom materiál, zhodnotiť ekonomické ukazovatele....
tie táraniny z vš typu soc. práca tam to aj verím .

anonym_41a3bb
Včera o 16:21
@anonym_88e52e

Takže takto sa robia vysoké školy, podvodom? Potom sa už nečudujem keď sa tu každá druhá chvasce ze ma vš, ale tým sa nepochvali nikto ze to urobil podvodom. No dobre.

@anonym_88e52e no a čo máš z tej školy. Kamarátka spravila soc. prácu. Pracuje ako žeriavnička tak ako aj pred školou.

anonym_fa3c49
Včera o 16:28
@anonym_41a3bb

@anonym_88e52e no a čo máš z tej školy. Kamarátka spravila soc. prácu. Pracuje ako žeriavnička tak ako aj pred školou.

@anonym_41a3bb Tak to sa oplatilo😃😄

januska12323
Včera o 16:45

@bambulka123555 akože čo teraz? To si sa mala pýtať sama seba keď si nevieš ani skontrolovať čo píšeš do práce. Priznaj si chybu a opýtaj sa na škole aké budú ďalšie kroky. Predpokladám nová práca v ďalšom termíne.

anonym_ef2a30
Včera o 17:17

Spoluziak okopíroval inu prace, v čase keď ešte AI neexistovala a prišli mu na to. Neobhájil a dali mu termín dokedy musí spraviť druhu prácu. Ako dopadol už ale neviem, nevideli sme ho odvtedy

anonym_4707c8
Včera o 17:20
@anonym_f825cb

@anonym_f825cb a ci si myslis,ze koncilo s titulom 2.vs stupna doteraz? Ake mozgy (okrem par vyniniek)? A pozri sa aj na to, kto na tych skolach uci (okrem vynimiek). Vzhladom na umiestnenie nasich VS v celosvetovych rebrickoch, by som na pouzitie AI nepozerala tak negativne. Citala som ine sk halucinacie aj bez AI.

anonym_027f70
Včera o 18:18

Ai neprešiel
Teraz sa ukáz ty.....?

ivicatolic
Včera o 19:35

@bambulka123555 uvar si čaj a choď si ľahnúť

anonym_b10323
Včera o 20:02

Nuž, stane sa.
Tiež končím práve bakalára a tiež som používal AI na písanie tých akademicky korektných textov, mne to moc nejde. Ale nie tak že nápiš mi celú bakalarku ale iba časti ktoré som nevedel sformulovať a ešte som ten text upravoval aby to nebolo hneď jasné že to je AI. Ale praktickú časť som robil normálne sám.
Skolitel ti nato nič nepovedal počas písania? Ja som môjmu pravidelne posielal rozpracovaný bakalarku a vždy mi poslal späť okomentovanú verziu čo zmeniť ale žeby riešil že som to robil cez AI to nie.
Na posudok od oponenta ešte len čakám.

miminka29
Včera o 20:11

@bambulka123555 toto je sila. Priznas sa k tomu ze si pisala pracu cez AI, prisli ti na to a teraz vyplakavas na tejto stranke. Fakt sa niet comu cudovat preco je nasa krajina tam kde je a preco to tu vyzera tak ako to tu vyzera. Na tvojom mieste by som chodila kanalmi radsej, sklopila hlavu, suchala nohami a pracu napisala odznovu a sama! takyto clovek nema co mat titul.

marianarem
Včera o 20:28

@bambulka123555 U nas, ked toto student urobi, tak je s tou pracou koniec, ostava studovat dalsi rok a musi urobit novu pracu. Minuly rok sme mali take pripady dva, tento rok som zvedava, co bude.

anonym_288799
Včera o 20:38
@marianarem

@bambulka123555 U nas, ked toto student urobi, tak je s tou pracou koniec, ostava studovat dalsi rok a musi urobit novu pracu. Minuly rok sme mali take pripady dva, tento rok som zvedava, co bude.

@marianarem
Súhlasím. Dnes už mladí bez AI ani prdnúť nevedia. Ako to si vážne myslia, že im na to nikto nepríde? A este ked si to ani neskontrolujú?! 🤦‍♀️
Toto je buď vymyslená téma alebo je autorka úplná hus.

marianarem
Včera o 20:53
@anonym_288799

@marianarem
Súhlasím. Dnes už mladí bez AI ani prdnúť nevedia. Ako to si vážne myslia, že im na to nikto nepríde? A este ked si to ani neskontrolujú?! 🤦‍♀️
Toto je buď vymyslená téma alebo je autorka úplná hus.

@anonym_288799 No verim, ze to nie je vymyslene, kedze u nas sa presne toto, co pise, realne deje. Ano, ani si niektori neskontroluju, co im ta AI vyprodukuje. Ja to vidim aj na hodinach, su studenti, co sa so vsetkym rovno obracaju na AI, svojmu mozgu ani nedaju sancu, aby sa prejavil, alebo mozno minutu-dve a koniec. A uplne nekriticky prijimaju od AI hocico. Posobia ako zombici. A uz ani nehovorim o podvodoch na pisomkach a skuskach, kde si donesu mikroskopicke sluchatka, kamery a mikrofony, odpovede im vypracuje AI a niektori si ani len neprecitaju, co tam vlastne maju, len nejako mechanicky napisu. Niekedy tam maju veci, ktore su spravne, ale sa v ramci predmetu vobec nepreberali, niekedy su tam blbosti, kazdopadne vacsinou bez papiera vobec netusia, co tam vlastne maju.

anonym_b83d75
Včera o 23:28

Vážne niekto ešte používa Al?😵‍💫🫣 nepresne informácie, štylizácia ako “Afričan alias kuriér dpd”🫣 my sme dostali v škole zákernú úlohu - programovať BeeBot a ProBot. Dva týždne som plakala, skúšala, stále zle. Nakoniec sa mi to podarilo a odfotila som si správny postup. Potom som dala úlohu riešiť Al. Zle. Upozornila som Al na chybne riešenie, opäť riešenie a opäť zle… skúšala som to nemlátomu, Al sa parilo z hlavy😂 nenávidí ma😂 úloha 7x zle vyriešená, Al sa môže strčiť niekam🙈