Susedka sa mi vyhráža políciou, lebo vraj kričím na dieťa
Ahojte. Dnes sa mi stala taka vec. Je toho veľa, práca, dieťa ďakujem ma, karantena. Synator 11 rokov sa nechce učiť. Tak nastal krik. A následne nastalo búcha ie od susedky. Zazvonil som u nej, že ak má problém nech nebucha ale zazvoní. Začala sa mi vyhrážať políciou, ktorú na mňa zavolá, lebo vraj každý večer kričím na dieťa. Priznávam, nie som suoermatka, takže stane sa ze kričím, no určite nie denne. Navrhla som susedke - cca 20 ročnej bezdetnej slečne, že si to s nou vymením. Ako by ste reagovali keby ze sa vám vyhráža políciou. Žijem sama so synom a nie vždy je všetko ružové, ale zas syna netyram ani nebijem. To som sama kto kričí na dieťa? Som fakt prípad pre políciu?
@nikyball a tiež ma možnosť si nájsť iný podnájom. Riešení je veľa ale skrývať sa za vyklopkava ie na stenu je zbabele. Nabudúce jej odklookam a môže zaklopať zase, detinska hra na to, že ma 20rokov. Pritom išlo o úlohy a z toho kriku to mohla počuť o com m je reč. Nešlo o týranie, nadávky ani nič iné. Išlo. O nesplnené povinnosti za celý deň.
Vieš čo... Suseda je ešte sama 20rocna sopla, povedala by som jej svoje a kľudne nech zavolá políciu.. Co urobia?? Nič.. Dieťa netyras... To ze nakricis na neho lebo sedím za PC a neučí sa?😂 Ľudia nepochopia že bez kriku sa niekde ani lístok nepohne... Ja by som jej zaklopal, že ešte raz mi bude tukat do steny zavolám ja na ňu hliadku 😂
@nikyball a možno mi nebolo od veci, aby si mi prišla názorne aj s mojou susedkou ukázať ako treba vychovávať dieťa, lebo fakt ja nemám tu smolu mat doma robota a nie som z tých matiek, ktire sa nudia a chodia si dat urobiť nechty, obočie atď. Na toto som ešte vo svojom živote čas nenasla.
@atko2009 nemala si si robiť decko keď sa nevieš oňho postarať . My tu nie sme na to aby sme ťa to učili. Skús začať nehulakanim keď teda potrebuješ pomoc.
Áno si chudera ktorá to má najťažšie na svete , lebo my ostatné máme robotov a dokonale deti a chodíme len na nechty. Ešte niečo?
@atko2009 ludom z tej karanteny totalne prepina. Nam vcera poslal sused anonym. Lenze vzhladom na veci, co tam uviedol, sme hned vedeli, kto to pisal. Ma cca 60 rokov, je niekolko rokov nezamestnany a teraz mu strasne vadi, ake mame hlucne deti. Iste, chce mat svoj klud, ale ja mam doma 2 deti s prebytkom energie, ktore nemozu so skolky, ani na ihrisko. Tak sa hrame pred domom. Tak mu aj to vadi, ze robia krik pod jeho oknami ☹
@nikyball a snáď ešte k tomu postaraniu sa o dieťa. Môj syn netrpí hladom, nestatkom, v lete ideme na dovolenku sami dvaja, užili sme si pobyt pri mori, cestujeme do našej peknej krajine. No áno, má PC, má mobil a ma mamu, ktorá občas on neho nechce super známky, ale vie, že základom sú vedomosti a nie hranie PC. Nie, nechodím na nechty na obočie a podobne zbytočnosti, aspoň v tejto karantene teraz netrpí tým, že nemám urobene nechty ci nalepené obočie. Som proste obyčajná žena, niekedy s nervami, niekedy kricem, niekedy plačem ale pokiaľ mi niekto neublíži je fyzicky tak na neho nejdem volať políciu lebo neviem, ktury z nás co zažil a ma za sebou. Radšej zaklopem, poprosím o stisenie, vysvetlím. Aj mne sa stalo, že bol hluk v noci vedľa v byte. Súdne som zazvonil, vysvetlila, že mi dieťa ráno vstáva do školy a pochopili. Nevyklookavala som, nevolala políciu. Riešila som to ako dospelá a nie ako u údená, znechutená a dedinská pubertacka.
Tto vám žienky, ktire chápete, že občas nám rupnu nervy ďakujem a tie ktore zatiaľ nemali tu cest byť matkou - raz vás to čaká a potom po vás budú ľudia v obchode pozerať ako nezvláda té výchovu, lebo vám dieťa hodinu plače v kočíku kým vy nakupujete. A tie co sa snažili aby som synovi vysvetľovala - nuž, u nás toto nezaberá. Co narobím.
@nikyball 😊 mam tiež výchovanu ale živu bytosť a nie robotov, začo ďakujem a tebe gratulujem k robotom ale ja radšej dieťa, ktote občas aj nepočúva na slovo. Ale tebe nezávidím, nefandi si toľko, možno sa tu prezentujes ako suoermatka a keby sme išli do reality tak so na tom možno horšie ako ja. Len si treba na sociálnej sieti potvrdiť aká si super a ti ostatní to nezvládajú ako ty, že?
hned sa priznam, ze nemam deti, cize zase podla teba jedna, co nic nevie 🙂 ale vreskot deti cca do puberty mi fakt nevadi. su to decka. co mi ale fakt vadi je ziapot dospelych vynervovanych ludi. je mi z toho normalne dusevne zle. mam ale neter a synovca, s ktorymi som aj tyzden vkuse a v zivote som na nich nezvysila hlas. nema to totiz ziadny efekt, co vidim u inych rodinnych prislusnikoch, ktori to robia.
inak zaujimave, ze mas tolko casu riesit internety.
@blunka vidím, že žiješ môj život, vieš presne aký mám zdravotný stav, vieš presne aká som labilna a to všetko si zistila z jedného jedine príspevku tu. Nuž prosím ta, škoda je ta pred tým PC toto je už na nobelivu cenu takata presná diagnóza, ktorú si zistila z jedného príspevku. 😊🙄
@blunka ja už som ju dávno vypustila, ale čo má zaráža je ten neskutočný počet tých dokonalých supermatiek na týchto forach lekáriek, ktire presne hneď vedia určiť diagnózu, urážani ktorého sa okamžite rady z hostia len preto, že niekto má niekedy zlý deň, odborníciek na deti, ktoré sú paradoxne bezdetne. Ja som páru vypustila už dávno, môj synátor si v izbe spieva, hraje PC hru, lebo ma všetky úlohy urobene a ja mam aspoň 1 deň čas. Takže uvažujte kým začnete druhým dávať diagnózy, súdiť ich a kazhat za zlyhanie, ktorého ste sa možno sami nie raz dopustili, ale treba si na sociálnych sieťach dokazovať, že ja som ta lepšia, mam. Lepšie deti, viem lepšie vychovávať a mam doma samych anjelikov.

To u nas sa vrieska vkuse vdaka bohuz a tolerantnych susedov a ze byvame na prizemi 😂😂😂 to mama ked so mnou vola mi hovori ze to je u nas ako na divokom zapade aj ked ide strazit chalanov alebo tak 😂😂😂😂