icon

Aké to je mať dvoch chlapcov?

14. máj 2024

Rozdiel bude medzi nimi 2 roky.

Strana
z2
olka.
15. máj 2024

My tak máme, a úplne super 🥰 sú perfektní parťáci a navzájom sa dopĺňajú ❤️❤️ rozdiel je medzi nimi 2 roky 2 mesiace 😉

beata_k
15. máj 2024

Mam 2 a 5 rocneho. Je to super. Ja som dievca nechcela. Mna copiky a tutu suknicky nebavia 😁

lauruska1234
15. máj 2024

Hrozne 🙈 mám presne rozdiel 2r 6m, sem tam dobre aj su super kamoši ale zväčša je to masaker samé hadky bitky 😬
Teraz mali 6r a druhý 8,5r staršiemu mladší vadí 😬🙈 lebo mladší chce robiť to čo on 🤷🏻‍♀️

kesa
16. máj 2024

Joj títo ľudia čo sa strasne starajú do toho či budes mať chlapca alebo dievca a najviac nenávidím tich čo ti vnucujú dievča 😡 tie deturence sú tvoje a tvojho muza, ostatnich do toho prd či budeš mať to alebo to, riad sa svojou láskou k svojim deťom.ja mám 6 ročného a teraz čakám druhé, od začiatku som sa modlila k ďalšiemu chlapcovi, a nik z okolia to nevedel pochopiť a keď mi vnucovali to ako už musím mať dievča, poslala som ich do kelu...každý nech sa stará do seba. Verím že tebe to ľúto nieje, a som si istá žeat dvoch chlapcov musí byť veľké požehnanie ❤️ hlavne nech sú zdraví, na inom nezáleží ❤️

kesa
16. máj 2024

A možno sa neskôr zadarí aj dievčatko, ale už šťastie máme každá žena ak môžeme mať dieťatko, nie je to samozrejmosť, a samozrejmosť nie je ani to že bude zdravé , preto si myslím že by ti iný ľudia nemali kaziť radosť z druhého dieťatka ❤️

ariesi
16. máj 2024

@chrumka333 presne taký rozdiel mam aj ja. A neviem si vynachválit, aj keď susedia by asi tvrdili niečo iné. 😁
Za mňa super, ze zhruba rovnaké záujmy, som rada, ze sa v detskej nepovažujú okrem chlapčenských hracie ešte aj barbiny. Tiež sa aj bijú aj ľúbia

ariesi
16. máj 2024

Ja som happy za chalanov, keďže som sama viac taky chlapčenský typ. Radšej vyliezť na strom ako obliekať bábiku. Už je to pasé, ale kebyže mám mať tretie, tak som povedala, ze tiež chalana

blah24
16. máj 2024

Mezi nasima je rozdil 2 a 3 mesice. Aj se biji ale nedaji na sebe dopustit. Aj se pohraji aj mlati. Ale sou velci partaci

taga
16. máj 2024

Chalani su super, ale asi zalezi od povah..
Nasi vedia byt super partaci, samozrejme aj sa super pobit, ale za mna je to narocne v tom, ze su tvrdohlavi a maju v sebe tu muzsku energiu, su akcni, vsetko musia skusit, pud sebazachovy nulovy, nedaju si vysvetlit, kym proste neskusia, proste chlapci... je to fajn, ale ako sa pise v jednej mudrej knihe - vychova chlapcov (ktoru mi stratili po precitani prvych stran):

Ked sa dievcatko udrie, povie si - nabuduce to uz nespravim..
Ked sa udrie chlapec, povie si - mal som len smolu, skusim znova...

Toto vynasobene 1000 a ide sa na vec 🤣

Strana
z2