icon

Je štíhly alebo muž s menšou nadváhou príťažlivejší?

miro1000
10. nov 2024

Mám výšku 167cm a vážim 60kg...

kavasmliekom
10. nov 2024

@miro1000 vyšší 😉🙈

danyelia
10. nov 2024

Mne sa páči, keď je muž štíhly, vyšportovaný, mierne svalnatý, ideálne bez nadváhy a nemal by byť ani vychudnutý...

pe_mi
10. nov 2024

@miro1000 to je vysoko individuálne,ja by som nemohla mať chudého sliža,som vysoká a mohutnejšie, stavba tela širšia, plus nie som chudá .cítila by som sa zle
Ale susedke sa páčia tlsti a vysokanski muži,ona má ledva 50kil a ledva 1.60cm..kazdemu inak

januska12323
10. nov 2024

Váha by mi nevadila tá sa dá poriešiť ale vyšší už nebudeš tak pre mňa nie, som vyššia.

prasiatko30
10. nov 2024

tie zakladne miery nemas az take zle - len to je to, ze si nizsi, ale vsak tiez sa najdu nizsie zeny, ktorym to nevadi. Hlavné je aj tak aky si povahovo. Mozes byt krasny ako obrázok a s tabletou cokolady na bruchu ale ked sa s tebou neni o com porozpravat a zasmiat tak "apaga y vamonos" - tam ani vyssi ani stihlejsi - vela krat aj niekto kto je viac pri sebe, ale ma prijemnu povahu, je zabavny a je férovy ma vacsie predpoklady na úspech ako nejaky model

greta2017
10. nov 2024

Ak pracujes pre štatistický urad tak ok - urob si zaznam 😉 ale ak sa pytas pre seba tak sa prosim ta nezatazuj odpovedami. 100ludi 100 chuti

liusa82
10. nov 2024

mne len štíhli.Lebo aj ja som chudá a drobná.Neviem si predstaviť že by sa na mňa zvalil nejaký maco😀

gleep1
10. nov 2024

Na môj vkus si príliš chudý, na vkus inej môžeš byt akurát. Mal by si podľa mňa cvičiť aby si nebol aj chudý aj nízky, keď priberies tuk budeš zas taká guľa, to nie, takze, ——>fitko

svetlonos
10. nov 2024

@miro1000
to je aj a hlavne o chémii. Poznala som 2 nuzov o hlavu nižších odo mňa. Bez problémov by som s nimi vedela mat vztah. Mali parádne vyžarovanie. Pokual ide o nadváhu, ta je v drvivej väčšine spojená s inými problémami toho človeka. A teda by museli sakra prevazovat tie super vlastnosti aby som to vôbec vzala do úvahy. Hovorím o ľuďoch, ktorí problémy zajedaju a podobne. To sú väčšie ťažkosti a k tomu nadváha, fyzické problémy. Skôr nie. Ale úprimne- rovnako by som nebola ani so sexi športovcom s kockami na bruchu, pokial by to mal posramotene v hlave... Sú ľudia, starajuci sa o svojich blízkych, treba ich dvíhať. Tam je väčšinou fotkou a čas na na seba vacsinou nereálny a on8 maju tiez nadváhu. Ale teda ak mám x rokov dvíhať 30 - 40 - 50 ... kg, tak to ťažko zvládnem s mojimi 50timi, logické. To je zase ina pesnička.
Asi som ti veľmi nepomohla, však 🫣?

gleep1
10. nov 2024

@liusa82 hah a ja som chudá a drobnejšia ale nie uplne drobná a neviem si predstaviť že by som sa s chudým túlila, veď by nás kosti tlačili 😄☺️

liusa82
10. nov 2024

@gleep1 ale ja nemyslím podviživenú žížalu😀 ale normálne chudého chlapa.No ja mám cca 158 cm a 43 až 45 kg

gleep1
10. nov 2024

@liusa82 tak to by si aj the mountain-a mohla mať 😜

vevebono
10. nov 2024

Mal si dat fotku a telefónne číslo 😂

gleep1
10. nov 2024

@liusa82 či? Ne😄 tam by som sa privalenia bála asi aj ja 😳🙂

liusa82
10. nov 2024

@gleep1 podvýživenú.Mám tam hrubku.Dodatočne som si všimla.Ani vysoký moc nie.Najlepšie je tak 178 pre mňa max 180 cm.Mala som aj 188 cm a to už bolo na mňa vela.To prenechám vysokým ženám🙂

mamickalisticka
10. nov 2024

@miro1000 toto je taká otázka.. každá má predsa iné preferencie, ako aj mužom sa páčia iné ženy, ja mám chudého muža, je chudý od prírody a aj keby pribral 20kg tak proste nebude tučný. Ja som bola vždy na drevorubačov, vysokých , trochu aj tučnych, ale vidíš, stretla som jeho a zaľúbila som sa na prvý pohľad, lebo to bol ON. Aj keď bol chudý. A teraz ho milujem, lebo je úžasný muž. (Ps: moj kamarat ma 163cm, je vysoký ako ja a našiel si ženu, dokonca vyššiu, su spolu šťastní) 😉

yosi
10. nov 2024

@miro1000 A čo by si chcel vedieť? Si taký poldecák, to si nebudeme klamať. Ja som mal také miery keď som mal možno 10 rokov. Ale sú ženy ktorým sa to páči. Načo to riešiš?!

vanilkovazmrzka
10. nov 2024

Vyssi odomna, tj 180+ a na hmotnosti mi az tak nezalezi pokym nejde o chorobnu nadvahu

yosi
10. nov 2024

@gleep1 Nikolaj Valujev - ruský boxer. Ale ona nie je zase taká malá, skôr on o dosť väčší

vanilkovazmrzka
10. nov 2024

@yosi podla toho animovali shreka?

yosi
10. nov 2024

@vanilkovazmrzka Žiadny extrém nie je dobrý

anjelicek26
10. nov 2024

Tak vysku nevymyslis, moji synovia pravdepodobne skoncia tiez tam niekde, 168-173cm tiez sme nizsi rodicia... vela sportuju, to je zaklad... postava ma vyzerat hlavne zdravo... a to je pri kazdom ina vaha... stihly bez svalov vyzera ako chory, to drvivu vacsinu zien odradi...

vanilkovazmrzka
11. nov 2024

@zuzanaam pravdu mas 🙂 pamatala som si ze to bol nejaky strasidelne obrovsky sportovec, ale tento ☝️ sa tiez podoba 😁

zuzanaam
11. nov 2024

@vanilkovazmrzka jj, asi obaja mali rovnakú diagnózu.