Podobné mená súrodencov
Zienky prosim vas o nazor. Prveho syna mame menom Tomáš a nad druhym premyslame menom Timotej. v takomto tvare nie su mena nicim zvlastne, no ked ich nazveme napr Tomko Timko. Timi. Tomi atd, myslite si ze to bude divne a bude sa to pliest, mate niekto podobnu skusenost? Toto je jedine meno na ktorom sme sa zhodli kedze sa nam nic nepacilo
moje deti sa volajú Radka a Radek, keďže je medzi nimi len rok rozdiel, vyrastajú akoby boli dvojčatá. Zaujímavé bolo, že keď boli malí, podobné mená chápali tak, že preto sa podobne volajú, lebo sú braček a sestrička. 🙂 Keď ich chcem zavolať oboch naraz, tak volám : "Radovci , poďte sem! " myslím, že výber podobných mien naozaj nie je problém 🙂
My mame Elišku a Anežku. Obcas sa mylime, obcas aj zle pocuju, volam jednu, pride druha 😁 Ale paci sa nam to... Aj ja som rozmyslala, ci by som dala ine meno...neviem. Tretieho mame Timoteja, je to prekrasne meno 🙂

Ja ked mam dceru Hanku a synovca Samka spolu, co nebyva ani casto, tak ich neraz oslovim Samka a Hamko takze mylenie mien nie je velmi o podobnosti 🙂 nasich pes bol Tapka,a neraz som jej povedala Hanka sadni 😖