icon

Podobné mená súrodencov

zuzinka18
5. okt 2018

Zienky prosim vas o nazor. Prveho syna mame menom Tomáš a nad druhym premyslame menom Timotej. v takomto tvare nie su mena nicim zvlastne, no ked ich nazveme napr Tomko Timko. Timi. Tomi atd, myslite si ze to bude divne a bude sa to pliest, mate niekto podobnu skusenost? Toto je jedine meno na ktorom sme sa zhodli kedze sa nam nic nepacilo

Strana
z2
elizita
15. okt 2018

Ja ked mam dceru Hanku a synovca Samka spolu, co nebyva ani casto, tak ich neraz oslovim Samka a Hamko takze mylenie mien nie je velmi o podobnosti 🙂 nasich pes bol Tapka,a neraz som jej povedala Hanka sadni 😖

poetka77
15. okt 2018

moje deti sa volajú Radka a Radek, keďže je medzi nimi len rok rozdiel, vyrastajú akoby boli dvojčatá. Zaujímavé bolo, že keď boli malí, podobné mená chápali tak, že preto sa podobne volajú, lebo sú braček a sestrička. 🙂 Keď ich chcem zavolať oboch naraz, tak volám : "Radovci , poďte sem! " myslím, že výber podobných mien naozaj nie je problém 🙂

zeytin
15. okt 2018

My mame Elišku a Anežku. Obcas sa mylime, obcas aj zle pocuju, volam jednu, pride druha 😁 Ale paci sa nam to... Aj ja som rozmyslala, ci by som dala ine meno...neviem. Tretieho mame Timoteja, je to prekrasne meno 🙂

mawiya
16. okt 2018

@oli18 aj moja mama sem tam zavolá na môjho brata menom Kubko. čo je síce milé ale je to ich pes 🙂

mawiya
16. okt 2018

@cmulinko dcérky majú nádherné mená. ja mám iba dvoch synov ale keď potrebujem niečo tak tiež už nevolám po mene ale len....poď sem chytrooooooo a keď sa teda niekto náhodou ozve tak už pritvrdím a aj pomenujem 😀

Strana
z2