Vekový rozdiel medzi deťmi 10 rokov
Ahojte, moja gynekologicka mi povedala, ze cim vacsi vekovy rozdiel medzi detmi, tym je istejsia zmena pohlavia...ako je to u vas? Ja mam 10 rocneho syna a chcela by som dievcatko...dakujem za vase odpovede 🙂 🙂 🙂
ja mam 14 rocnu dceru a 8 mesac. synceka 🙂
Mám dve dcery, rozdiel 14 rokov....takže sotva to funguje, takú blbosť som ešte nepočula.
ktovie? .)
u nas to vyslo, vekovy rozdiel 8 rokov .)
mame chlapceka 3 rocneho a teraz budeme mat dievcatko..nemyslim si,ze tato teoria je spravna..asi tak,ako mas 50:50 ci to bude chlapec,alebo dievca 😀
kravina na entu - cudujem sa, ze doktorka moze nieco take povedat. pohlavie dietata je urcene tym, aky chromozom si vezme od otca. matka/zena je XX, muz/otec XY. od mamy dostane dieta len X - a od otca bud X alebo Y a podla toho je to bud chlapec (XY), alebo dievca (XX) ... netusim, ako to mohla lekarka mysliet ..
O takej teorii som nepocula.ale co mozem potvrdit z mojich vladtnych skusenosti.dievcatka sme pocali presne v strede cyklu cize v najlodnejsi den.chlapcov bud na zaciatku polodnych .alebo na konci plodnych dni.Aj kamoska si takto pekne naloanovala deti.ma chlapca aj dievcatko.Tiez ak si postudujete teoriu toho stareho lekara .neviem si teraz spomenut.on to uvadzav svojom lieceni.on uz je starsiurcite najdete.....aha uz som si spomenula.dr.Jonas.ked si date do googlu.urcite to najdete
rozdiel 6 rokov 😀
Po 10-tich sme mali znova chlapca a po ´dalších 6-tich dievčatko 🙂
Ja mam syna ma18 a dceru 3roky nam velky vekovy rozdiel visiel takźe po15tich rokoch dcera ale ta nebola planovana tak to bola stastna nahoda 🙂 🙂

@ivetbal Ja mam 11 rocny rozdiel medzi chlapcami vztah maju medzi sebou dobry lubia sa ako kone aj ked starsi sa to uz skor hanbi dat najavo. Vyhoda je v tom ze starsi mladsieho aj postrazi a ja si zatial mozem odbehnut na nakupy alebo nieco zariadit to je ozaj velka vyhoda a nemusim furt zhanat nejaku babku alebo opatrovatelku. Tak samozrejme ze uz sa tak spolu nezahraju ako keby bol medzi nimi mensi vekovy rozdiel ale mne to tak nevadi lebo sestra ma o rok mladsieho syna tak s nim sa moj maly pohra sme spolu casto.